Kiitokset synttärikakusta FS Nordicille

<< < (65/67) > >>

Tatu:
Quote

TackarCheers!

Orvo


Jaetaan sama synttäripäivä, onnea!

AriV:
Jahas, tuli sitten 50 täyteen, kiitos vaan kakusta. Poika täytti sunnuntaina, minä ja vanhin tyttö tänään ja nuorempi tyttö täyttää seuraavana tiistaina vuosia elikkä olisi tarkoitus viettää ensi viikonloppuna neljät synttärit kerta pompsina. 

Krisu89:
Kiitokset vaan

Teemuxs:
Taas on se päivä kun tulee kalenteriaikaa lisää mittariin.   (Kohta peruskorjauksen tarpeessa  )

Wanhis:
Kiitokset jälleen kakusta! Tuolla omalla profiilisivulla on kätevä käydä syntymäpäivänä katsomassa, että paljonkos sitä niikuin täyttääkään. Jotenkin kuin uskoisi paremmin sen iän kun näkee oikein selkeinä numeroina sieltä.

Palautetaan jälleen mieliin tämä juhlallinen kakunjakotilaisuus siellä Flight-Forums/Fs-Nordic toimitalossa, homma menee näin: Fs-Nordic konsernin toimitalossa on aamuisin valvojien palaveri eräässä kabinetissa. Siellä on iso pöytä jonka ympärillä valvojat istuvat. Pöydän päässä istuu itse Sami Puro. Aamupalaverissa käsitellään päivänpolttavia aiheita, kuten mm. syntymäpäiviä.
Arkistoja selataan ja katsotaan kenellä on merkkipäivä. Sitten suoritetaan äänestys, että onko päivänsankari ansainnut kakunpalan vai ei. Mikäli valvoja kannattaa henkilölle kakunpalaa niin hän kohottaa viirin jossa on kakunpalan kuva, samalla huutaen kuuluvasti "KAKKUA".
Tilanteet kirjataan ylös ja kun valvojat menevät valvomoihinsa monitorien ääreen, niin viikon kakkuvastaava jakaa palat henkilöiden profiilisivuille josta niitä sitten voi käydä ihailemassa.

Navigation

Up one level

Next page

Previous page