Finnairin käyttämät terminaalit/portit

(1/1)

Henkka91:
Mistähän tällaista tietoa saisi, että mitä terminaaleja Finnair käyttää ulkomaan lennoilla ja onko jotain yleisiä "vakioportteja". Tällaisestä olisi kiva saada jotain listaa.

Ai hitto, tänään olisi kyllä Schipolilla kartturia tarvinnut! 

Superfinnair:
Olisi kiva saada tämmöinen lista toki. Kerran yritin erästä nimeltä mainitsematonta asioista tietävää Mika Monosta kasaamaan tämmöistä listaa, mutta taisi olla muita kiireitä. Tämmöistä kyllä kaivattaisiin

zetair:
Samaa on jo aiemminkin keräilty. Sieltä myös sain eiliselle lennolleni EFHK - KJFK terminaalin Kennedylle.

http://www.fsnordic.net/discussion/index.php/topic,46396.0.html

T: Mika

Lauri:
Quote

Lehdistötiedote
15.5.2007

Matkustusmukavuus paranee
Finnair uuteen terminaaliin JFK:lla

Finnairin Yhdysvaltain-lentojen matkustajat pääsevät ensimmäisten joukossa nauttimaan aivan uudenlaisesta matkustusmukavuudesta, kun yhtiö siirtyy tiistaina 15. toukokuuta New Yorkissa JFK:n lentoasemalla oneworld-kumppaninsa American Airlinesin upouuteen ja huippumoderniin 1,3 miljardia dollaria maksaneeseen Terminaali-9:ään nykyisestä Terminaali-8:sta.

Terminaali-9 on JFK:n suurin yksittäinen rakennus. Sen lattiapinta-ala on lähes kaksi kolmasosaa Empire State Buildingin kerrosalasta, ja kapasiteetti lähes 13 miljoonaa matkustajaa vuodessa. Lähtö-ja tuloportteja on 36. Turvatarkastuspisteitä on 10, joiden kapasiteetti on 2 000 matkustajaa tunnissa. Kuusi matkatavarakarusellia puolestaan pyörittävät 620 000 laukkua päivässä.

- Uudet tilat parantavat huomattavasti lähtöselvitys-, portti- ja tulopalveluamme. Uudet lähtöselvitystiskimme ovat terminaalin oikeassa laidassa lähellä turvatarkastuspisteitä. Uusi lähtö- ja tuloporttimme on numeroltaan 2 Concourse B-käytävässä. Kesäkuussa avattava American Airlinesin Admiral Club Lounge parantaa myös liikematkustajiemme palvelua. Uudessa terminaalissa on myös paljon uusia kauppoja ja ravintoloita, iloitsee Finnairin JFK:n kenttäpalveluista vastaava johtaja Mauri Leppälä.

Americanin lisäksi oneworld-liittoutuman uusi jäsen, Unkarin Malev, siirtyy uuteen Terminaali-9:ään samaan aikaan Finnairin kanssa. British Airways, hongkongilainen Cathay Pacific, Espanjan Iberia ja Australian Qantas käyttävät viereistä terminaalia, mikä takaa matkustajien joustavan siirtymisen yhteistyöyhtiöltä toiselle.

Finnair lentää New Yorkiin kesäkaudella joka päivä.


Finnair Oyj
Viestintä
15.5.2007

zetair:
Kiitti! Torstain paluulennolle lähdetäänkin siis terminaalista 9, Roger

T: Mika

Navigation

Up one level