FSnordic.net
Home Help Rules Login Register
Welcome, Guest. Please login or register.
19.11.17, 14:19

Login with username, password and session length
+  FSnordic.net Forums
|-+  Finnish Discussion / Lentosimulaattorit
| |-+  Kuvakaappaukset (Moderators: Juha Kalli, Mikko Maliniemi, Janne Sinkkonen, Ilkka Portti, Mikko J Köykkä)
| | |-+  Rovaniemeen kuitenkin.
:  

« previous thread next thread »
Pages: [1] Reply Print
Author Topic: Rovaniemeen kuitenkin.  (Read 642 times)
Esa Sulanko
Offline Offline

Posts: 2338
Date Registered: 28.06.05

Rovaniemeen kuitenkin.
« on: 15.05.07, 14:50 »

Hepskukkuu!
Mua on jäänyt vaivaamaan se kun jäätiin taivaalle sen Hercules koneen kera.
Avbockasin sen Ivalon sceneryn ja laitoin koneen taivaalle tuolta Vuojärvi Highway Stripiltä.
Tällä tavalla sain sen lennon viimein pois päiväjärjestyksestä. Joskaan en aivan niinkuin oli tarkoitus.
Jossakin siellä pohjoisessa on kyllä piru merrassa.

Ja nyt sitten matkaan.



[ attachment removed ]


[ attachment removed ]


[ attachment removed ]


[ attachment removed ]


[ attachment removed ]


[ attachment removed ]


[ attachment removed ]


[ attachment removed ]

Nyt tähän lopuksi semmoinen problem kuva, joka kertoo jotakin.

Mikähän rakennutfirma on käynyt mun tietämättäni kaatamassa jättömaat mun Povaniemelleni?
Ei tätä aikaisemmin ollut.
En nyt ainakaan yht äkkiä muista.



[ attachment removed ]

Olisikohan tässä jokin syy siihen, että se mun pohjoismaisema tukehduttaa simun?

M.V.H:                       
Esa    "Emeritus Tribolog"                      

HPE-120sc. Intel(R) Core(TM) i7 CPU 860@2.80GHz. 2048MB DDR-SDRAM(1333MHz) x3=600BG
Otto Nieminen
Offline Offline

Posts: 7596
Date Registered: 06.02.06

Re: Rovaniemeen kuitenkin.
« Reply #1 on: 15.05.07, 14:56 »

Olethan ladannut sen päivityksen filekirjastosta? Muistaakseni johtui FinnMeshistä ja tuo päivitys korjasi, eikös näin?  Cheesy
Pontus Lindroos
Offline Offline

Posts: 1143
Date Registered: 03.08.06

Re: Rovaniemeen kuitenkin.
« Reply #2 on: 15.05.07, 15:36 »

Olethan ladannut sen päivityksen filekirjastosta? Muistaakseni johtui FinnMeshistä ja tuo päivitys korjasi, eikös näin? Cheesy
Ei ihan. Viimeinen päivitys Rovaniemen sceneryyn on julkaistu Lokakuussa -06, ja ongelma tuli esille sen jälkeen (Vai tuliko päivitys ATC tornipäivityksen mukana? Huh)
Katoppas tämä threadi läpi niin ratkaisu löytyy. Smiley Hienoja Esamaisia kuvia jälleen kerran! thmbup

Edit: Onhan sulla FinnMesh simussa? Huh

Edit2: Uusi linkki..

//P.L
« Last Edit: 15.05.07, 15:45 by Pontus Lindroos »

HJK & Tottenham Hotspur
My Computer: AMD Athlon II X2 240 2.8 GHz - 4GB RAM - ATI Radeon HD 4350 - Windows Vista Home Premium 64bit -- Parempi vielä harkinnassa..
Esa Sulanko
Offline Offline

Posts: 2338
Date Registered: 28.06.05

Re: Rovaniemeen kuitenkin.
« Reply #3 on: 15.05.07, 15:41 »

Mnjaa!
Pitäisiköhän mun avinstalloida toi FSX, kun se on tässä samassa harddiscissä?
Voisikohan se olla syypäänä tähän problemaan?
Kun tässä ei ole sitä partitunerattu useampaan osaan.
Jos niin olisi, niin voisko silloin vaivatta käyttää FSX:ää yhdessä ja FS9:ää toisessa, niin etteivät häiritsisi toinen toistaan?
« Last Edit: 15.05.07, 15:47 by Esa Sulanko »

M.V.H:                       
Esa    "Emeritus Tribolog"                      

HPE-120sc. Intel(R) Core(TM) i7 CPU 860@2.80GHz. 2048MB DDR-SDRAM(1333MHz) x3=600BG
Pontus Lindroos
Offline Offline

Posts: 1143
Date Registered: 03.08.06

Re: Rovaniemeen kuitenkin.
« Reply #4 on: 15.05.07, 15:43 »

Jos niin olisi, niin voisko silloin vaivatta käyttää FSX:ää yhdessä ja FS9:ää toisessa, niin etteivät häiritsisi toinen toistaan?
No, minä ainakin käytän samassa kovalevyssä, ja ilman ongelmia olen selvinyt.

//P.L

HJK & Tottenham Hotspur
My Computer: AMD Athlon II X2 240 2.8 GHz - 4GB RAM - ATI Radeon HD 4350 - Windows Vista Home Premium 64bit -- Parempi vielä harkinnassa..
Esa Sulanko
Offline Offline

Posts: 2338
Date Registered: 28.06.05

Re: Rovaniemeen kuitenkin.
« Reply #5 on: 15.05.07, 16:26 »

Non Nih!
Laitoin sen FinnMesh:in mukaan ja huomasin, että oli olemassa Ivalo 2 mappeja kaksi kappaletta.
Poistin toisen, joka oli ihan eri mapissa, kun mitä se varsinaisesti piti olla.
Mahtaisikohan Ivalokin alkaa toimia?

[ attachment removed ]
Kiitokset teille kaikille nauvoista jälleen.
Paukutelkaa henkseleitä aivan mielin määrin.
« Last Edit: 15.05.07, 16:50 by Esa Sulanko »

M.V.H:                       
Esa    "Emeritus Tribolog"                      

HPE-120sc. Intel(R) Core(TM) i7 CPU 860@2.80GHz. 2048MB DDR-SDRAM(1333MHz) x3=600BG
Pages: [1] Reply Print 
« previous thread next thread »
Jump to:  

1