FSnordic.net
Home Help Rules Login Register
Welcome, Guest. Please login or register.
07.08.20, 01:23

Login with username, password and session length
+  FSnordic.net Forums
|-+  Finnish Discussion / Lentosimulaattorit
| |-+  Yleinen simulaattorikeskustelu (Moderators: Mikko Maliniemi, Janne Sinkkonen, Ilkka Portti)
| | |-+  Finnairin AI liikenne ei näy.
:  

« previous thread next thread »
Pages: [1] Reply Print
Author Topic: Finnairin AI liikenne ei näy.  (Read 871 times)
Matias Hurtta
Offline Offline

Posts: 1133
Date Registered: 10.01.07

Finnairin AI liikenne ei näy.
« on: 25.05.07, 11:50 »

Eli kysymys kuuluu, miksi manuaalisesti asennettu Finnairin AI liikenne ei näy? Olen ladannut kaikki vaadittavat koneet ja niihin paintit. Plaani on paikallaan kansiossa missä muutkin AI plaanit ovat. Kaikki asentamani WOAI paketit ja gafin toimivat moitteettomasti. Ainoa kone, jonka olen onnistunut EFHK:lla bongaamaan on Finncommin  Emppu + WOAI:n paketeista tulleet koneet. Apua siis kaipailisin.

edit: Otsikko vaihdettu paremmaksi.
« Last Edit: 25.05.07, 18:42 by Matias Hurtta »
Jps
Former member
Re: Finnairin AI liikenne ei näy.
« Reply #1 on: 25.05.07, 23:16 »

En tiedä, vaikuttaako tähän asiaan, mutta itselläni (FSX) täytyy kaikkien WoAI:n pakettien koneet numeroida uudestaan, jotta ei ole päällekkäisyyksiä.
    Näin saan simun oman default liikenteen näkyviin.
    Jos Finnair on sen kaltaisena simussa, WoAI:n pakettien päällekkäiset numerot (monissa 100,200,300,...) syrjäyttävät simulaattorin default-liikenteen.

  Itselläni on kuitenkin koneiden numerointi vasta vaiheessa, ja nyt kun olen osan paketeista numeroinut uudestaan, ei taaskaan näy default liikenne. Virhe voi toki olla numeroinnissakin, täytyy se vielä tarkastaa... Kuitenkin todella aikaa vievä työ koko numerointi.

  Eli alkuperäiseen ongelmaan, kokeile siirtää kaikki WoAI:n lentosuunnitelmat (.bgl-tiedostot) reitti FSX.ssä FSX/Scenery/World/Scenery. Jos Finnair näkyy tämän jälkeen, vika on WoAI:ssa.
Matias Hurtta
Offline Offline

Posts: 1133
Date Registered: 10.01.07

Re: Finnairin AI liikenne ei näy.
« Reply #2 on: 27.05.07, 15:11 »

Eipä tuntunut tuo auttavan. Saattanee toki johtua siitäkin, että simun virkaa toimittaa fs9. Kiitos kuitenkin.
Matti Averio
WALL-E
Offline Offline

Posts: 1747
Date Registered: 05.10.06

Re: Finnairin AI liikenne ei näy.
« Reply #3 on: 27.05.07, 19:04 »

Eli kysymys kuuluu, miksi manuaalisesti asennettu Finnairin AI liikenne ei näy? Olen ladannut kaikki vaadittavat koneet ja niihin paintit. Plaani on paikallaan kansiossa missä muutkin AI plaanit ovat. Kaikki asentamani WOAI paketit ja gafin toimivat moitteettomasti. Ainoa kone, jonka olen onnistunut EFHK:lla bongaamaan on Finncommin  Emppu + WOAI:n paketeista tulleet koneet. Apua siis kaipailisin.

edit: Otsikko vaihdettu paremmaksi.
Kuulostaa sille, että aircraft.txt:ssä ja AI koneiden aircraft.cfg:n titlet eivät ole samat. Tarkista, että ne on samoja.

Pages: [1] Reply Print 
« previous thread next thread »
Jump to:  

1