FSnordic.net
Home Help Rules Login Register
Welcome, Guest. Please login or register.
24.09.17, 10:14

Login with username, password and session length
+  FSnordic.net Forums
|-+  Finnish Discussion / Lentosimulaattorit
| |-+  Virtual Finnair (Moderators: Sami Puro, Mika Mononen)
| | |-+  Millä sais microsoft flight simulator X:ään finnairin koneet??
:  

« previous thread next thread »
Pages: [1] Reply Print
Author Topic: Millä sais microsoft flight simulator X:ään finnairin koneet??  (Read 6161 times)
mikkola92
Former member
Millä sais microsoft flight simulator X:ään finnairin koneet??
« on: 21.05.07, 11:32 »

 Miten saan finnairin koneet mun microsoft flight simulator X:ään??

Mä en oo vielä vfinn lentäjä, vaan aion hakea lentäjäksi seuraavalla kerralla Smiley
Onko mitään vinkkejä millä ne koneet sais siihen peliin, ku lentelen aika paljon ja ois kiva saada suomalaista tunnelmaa peliin mukaan.. Tongue
Tuomas Kuukasjärvi
Offline Offline

Posts: 2526
Date Registered: 12.02.04

Re: Millä sais microsoft flight simulator X:ään finnairin koneet??
« Reply #1 on: 21.05.07, 12:52 »

Eipä tuohon taida vielä olla yhtään Finnairin konetta tehtynä. Odottelet vain, niin eiköhän sieltä ala pikkuhiljaa tulla!

-Tuomas

Pontus Lindroos
Offline Offline

Posts: 1143
Date Registered: 03.08.06

Re: Millä sais microsoft flight simulator X:ään finnairin koneet??
« Reply #2 on: 21.05.07, 13:01 »

Eipä tuohon taida vielä olla yhtään Finnairin konetta tehtynä. Odottelet vain, niin eiköhän sieltä ala pikkuhiljaa tulla!

-Tuomas
Hrrhöm.. iFDG:n A320- sarjalaiset toimivat kyllä aika hyvin FSX:ssä. Ei ole vain paneelia joka toimisi hyvin FSX:ssä (Mitchellin paneelissa parit gauget poissa..).

//P.L

HJK & Tottenham Hotspur
My Computer: AMD Athlon II X2 240 2.8 GHz - 4GB RAM - ATI Radeon HD 4350 - Windows Vista Home Premium 64bit -- Parempi vielä harkinnassa..
Mikko Suomela
Offline Offline

Posts: 3846
Date Registered: 21.04.06

Re: Millä sais microsoft flight simulator X:ään finnairin koneet??
« Reply #3 on: 21.05.07, 13:30 »

JA filukirjastossa on FSX defu a321 paintti

Killerhangar
mikkola92
Former member
Re: Millä sais microsoft flight simulator X:ään finnairin koneet??
« Reply #4 on: 21.05.07, 15:59 »

Nyt ei muutako odottelemaan niitä koneita Smiley Miten ne sitten sais siihen peliin? Mistä ne koneet saatais ladattua?
Otto Nieminen
Offline Offline

Posts: 7596
Date Registered: 06.02.06

Re: Millä sais microsoft flight simulator X:ään finnairin koneet??
« Reply #5 on: 25.05.07, 17:24 »

... Miten ne sitten sais siihen peliin? Mistä ne koneet saatais ladattua?
HUOM! FS ei ole peli, se on simulaattori tai simulaattoripeli  Grin

Asiaan siis, kannattaa katsella semmoisia osoitteita kuin www.avsim.com ja/tai www.flightsim.com.
Henkka91
Former member
Re: Millä sais microsoft flight simulator X:ään finnairin koneet??
« Reply #6 on: 25.05.07, 18:59 »

HUOM! FS ei ole peli, se on simulaattori tai simulaattoripeli  Grin

Asiaan siis, kannattaa katsella semmoisia osoitteita kuin www.avsim.com ja/tai www.flightsim.com.

Äläs nyt... Kyllähän sitä nämä aloittelijat näyttää sanovan sitä peliksi, mutta ennemmin tai myöhemmin he huomaavat itsekin sanovan sitä simulaattoriksi.  Cheesy
Kasimir Torri
Offline Offline

Posts: 1818
Date Registered: 28.05.07

Re: Millä sais microsoft flight simulator X:ään finnairin koneet??
« Reply #7 on: 05.09.07, 17:33 »

Nääh, oikeastaan se on Simulaattoripeli, X-plane on sitten Simulaattori. Cheesy
Tai siis, miltä kannalta katsotaan, simuloidaanko lentämistä, vai sitä miten lennetään. Wink
(ylpeys on)
Onhan X-plane sentään FAAn sertifioima. thmbup
(ylpeys off)
Olli Talso
Offline Offline

Posts: 2051
Date Registered: 20.08.06

WWW
Re: Millä sais microsoft flight simulator X:ään finnairin koneet??
« Reply #8 on: 05.09.07, 18:56 »

Nääh, oikeastaan se on Simulaattoripeli, X-plane on sitten Simulaattori. Cheesy
Tai siis, miltä kannalta katsotaan, simuloidaanko lentämistä, vai sitä miten lennetään. Wink
(ylpeys on)
Onhan X-plane sentään FAAn sertifioima. thmbup
(ylpeys off)
Onko Suomessa mitään myymälää, josta X-planen voisi ostaa? Ulkomailta tilaus kun on vielä vähän vierasta  Embarrassed

Aleksi Palojärvi
Offline Offline

Posts: 1876
Date Registered: 15.03.04

Re: Millä sais microsoft flight simulator X:ään finnairin koneet??
« Reply #9 on: 06.09.07, 15:38 »

Nyt ei muutako odottelemaan niitä koneita Smiley Miten ne sitten sais siihen peliin? Mistä ne koneet saatais ladattua?

http://www.fsnordic.net/wiki/fin/index.php/Lisäosien_asentaminen

Täältä Nordicista löytyy aikalailla paljon hyödyllistä asiaa kun jaksaa selailla Smiley.
Kasimir Torri
Offline Offline

Posts: 1818
Date Registered: 28.05.07

Re: Millä sais microsoft flight simulator X:ään finnairin koneet??
« Reply #10 on: 08.09.07, 08:23 »

nojoo viedään sulta tässä neit...ylpeys ja kysynpä että tuo mulle siitä sun ylistämästäs simulaattorista yksikin semmoinen vaikkapa matkustajakone, joka olisi OIKEASTI hyvin mallinnettu. Olen seurannut tuota x-plane puolta kyllä ja surkeita on kaikki viritykset, kaikki. Vertailukuvaksi vaikka Level-D Simulationsin 767-300ER...
Lentääkös LDS aivan kuin oikeasti, siis, jos moottoriin menee lintu, siipiprofiili se ja tämä jne... Wink
Ja onhan noita huonojakin koneita, eihän ne Freewaret mitään Bella-koneita ole, mutta katsoppas näitä, jos siis et ole vielä katsonut:
http://www.reitter.de/galaxy/ (A330/340 joihin on tulossa FMC/MCDU) tiedän että sivut on ihan sekaisin.
http://www.c74.net/xplane/ (GA-koneita, joissa on VC)
Näytääpäs mistä surkeista virityksistä puhut? Embarrassed

Enkä tarkoita tätä mitenkään sodanjulistukseksi. Smiley
Lanux
Former member
Re: Millä sais microsoft flight simulator X:ään finnairin koneet??
« Reply #11 on: 08.09.07, 19:35 »

Tassa lentokoneiden liittamis ohjeet: http://www.fsnordic.net/wiki/fin/index.php/FS2004_-_Lentokoneiden_asentaminen
Jos haluat Finnairin koneita Al-liikenteeseen, niin asennus ohjeet tassa: http://www.fsnordic.net/wiki/fin/index.php/FS2004_-_AI-liikenteen_asentaminen  Cool
Aku Siukosaari
Offline Offline

Posts: 307
Date Registered: 02.03.06

Re: Millä sais microsoft flight simulator X:ään finnairin koneet??
« Reply #12 on: 22.09.07, 07:13 »

Noista X-Plane koneista:

B737: http://www.stratmann-web.net/xplane/v8_aircraft.html
B757: Beta versio tällä hetkellä, mutta siihen on tulossa täydellinen 3D cockpit & cabiini, hyvin tarkkaa 3D mallintamista jne.. Oi kun voisin laittaa kuvia...
Ja sitten on tulossa toinen B757 ja A340:  http://www.xpjets.com/2007/06/26/more-triangles-than-you-can-shake-a-stick-at/ ja http://www.xpjets.com/2007/08/05/whats-that-a-bus-you-say/

Olette oikeassa ettei X-Planeen ole vielä mitään LDS tyyppisiä koneita, mutta kyllä näillä pärjätään. X-Plane ysiin (15 tammikuutta 08) on sitten tulossa paljon enemmän mahdollisuuksia toteuttaa uusia koneita...

Ja tässä vielä kehitteillä oleva FMC: http://www.xpgoodwayteam.org/site_gw-fms/Site/B353CA8F-F9F0-4876-9493-B62364A14415.html tokkopa tulee ennen ysiä.  Versio ysissä ollaan panostettu enemmänkin koneisiin ja maisemaan.

Eivätkä nuo ole mitään surkeita yrityksiä ^
Olen seurannut tuota x-plane puolta kyllä ja surkeita on kaikki viritykset, kaikki. Vertailukuvaksi vaikka Level-D Simulationsin 767-300ER...
En siis minäkään mitään sotaa halua julistaa.  Grin

...
X-Plane & IVAO
Kasimir Torri
Offline Offline

Posts: 1818
Date Registered: 28.05.07

Re: Millä sais microsoft flight simulator X:ään finnairin koneet??
« Reply #13 on: 22.09.07, 07:27 »

Hahaa, joku tuli puolustamaan. laugh
Vika taitaa olla siinä, että XP8.60 ei pysty laittamaan yli 300 nuppia ja nappia ohjaamoon. Wink
No, luotan XP9iin. Grin Toivossa on hyvä elää.

Jos moderaattorisedät haluaa, niin leikatkaa tästä vain pätkä, ettei se häiritse täällä VF-alueella. Smiley

EDIT:tuon 757n ohjaamotekstuurit oli tarkoitettu poskyn teokseen, mutta kuvaaja ei ikinä saanut heiltä vastausta.
« Last Edit: 22.09.07, 09:00 by Kasimir Torri »
Aku Siukosaari
Offline Offline

Posts: 307
Date Registered: 02.03.06

Re: Millä sais microsoft flight simulator X:ään finnairin koneet??
« Reply #14 on: 22.09.07, 09:18 »

Ja sitten vielä keskeneräinen MD-80:  Beta-vaiheessa, mutta tulossa täydellinen 3D cockpit jne.

...
X-Plane & IVAO
Pages: [1] Reply Print 
« previous thread next thread »
Jump to:  

1