Suositelkaapas hyviä elokuvia.

<< < (5/16) > >>

zikaduu:
Niin kun jo tuli esille, Quentin Tarantinon leffat on hyviä! Itse olen nähnyt (ja omistan) Kill Bill 1&2 ja Reservoir Dogsin, eli katsottavaa löytyy vielä tällä saralla.  Sitten on Robert Rodriguesin ja Frank Millerin Sin City.
Ja tietysti klassikoita kuten Yksi lensi yli käenpesän ja Kellopeliappelsiini.
Martin Scorsesen leffoja olen kanssa kuullut kovasti kehuttavan, eli Casinoa ja The Departedia kuuluu ainakin meikäläisen kesään..

Erittäin hyväksi todettu sivusto hyvien leffojen etsijöille on www.leffatykki.com.

Edit: Jaa niin, Lost In Translation meinasi unohtua.

Andersson:
Quote


 - Leonardo DiCaprio
 - Mark Wahlberg
 - Matt DamonNyt hei jotain rajaa.


Mikä noissa on niin huonoa? No ehkä Matt Damon ei vedä ihan parastaan, mutta Leonardo DiCapriolta ja Wahlbergiltä tosi hyvät suoritukset.

HaZa:
Quote

Jos Navaronen tykit niin sitten Kotkat kuuntelevat myöskin.


Jos Navaronen tykit ja Kotkat kuuntelevat, niin sitten myös Telemarkin sankarit ja Jääasema Zebra.

Ja jos tämänkaltaisista elokuvista tykkää, niin hyviä ovat myös TORA TORA TORA ja Atlantin valli murtuu (The Longest Day).

Uudempaa tuotantoa aiheesta on Tom Hanksin ohjaama TV-sarja Band of Brothers. Sitä voi todella lämpimästi myös suositella. On todella hyvin tehty. Kertoo US Armyn 101 Airbornde divisionista (Easy Company) ja sen matkasta läpi sodan. Perustuu siis pitkälti tositapahtumiin ja henkilöihin. Jokaisen osan alussa haastatellaan niitä kavereita, josta sarja kertoo. Saatavana DVD-boxina, en tosin tiedä voiko sitä mistään vuokrata.

Quote

Pitäis itsekin katsoa Schindlerin lista, en ole sitä nähnyt.


Tämä on myös aivan klassikko, pitäisi katsoa uudestaan meikäläisenkin. Varsinkin loppukohtaus ja Schindlerin sanat ovat jääneet meikäläiselle lähtemättömästi mieleen.

Jone:
Valiojoukko (the right stuff)

Elokuva kertoo jenkkien mercury & apollo-lennoista ym.
Mielestäni aivan loistoleffa!

piuku:
Quote

Kesä lähestyy ja puuhat vähenee. Joten mikä olisikaan mukavampaa, kuin katsoa paljon leffoja.


Minä voisin kyllä luetella paljonkin muuta tekemistä, kuin leffojen katselemista. Mutta koska sitä ei kysytty, niin pysytään vaihteeksi aiheessa.

Monta hyvää on jo listattukin, vaikka toiveena kaiketi oli vähän vanhempaa, en voi olla suosittelematta paria vähän tuoreempaa. Eli 7 vuotta Tiibetissä on ihan kelpo pätkä, vaikka siinä onkin Brad Pitt pääosissa. Ja kun kerran ilmailupalstalla ollaan, niin pakko on suositella myös 16 Rightiä, on se sen verran hyvä.

pa

Navigation

Up one level

Next page

Previous page