FSnordic.net
Home Help Rules Login Register
Welcome, Guest. Please login or register.
23.11.17, 22:32

Login with username, password and session length
+  FSnordic.net Forums
|-+  Finnish Discussion / Lentosimulaattorit
| |-+  Verkkolentäminen (Moderators: Juha Kalli, Mikko Maliniemi, Janne Sinkkonen, Ilkka Portti, Mikko J Köykkä)
| | |-+  Squawkbox ongelmaa.
:  

« previous thread next thread »
Pages: [1] Reply Print
Author Topic: Squawkbox ongelmaa.  (Read 1301 times)
NRJmaster
Former member
Squawkbox ongelmaa.
« on: 06.07.07, 19:36 »

Vaivaan taas teitä näillä kysymyksilläni.  Grin

Eli siis...

Käynnistän FS2004 normaalisti, sitten käynnistän Squawkboxin. Laitan tunnukset ja kaikki tiedot..
Ja painan Connect. Se menee serverille. Mutta sitten kun alan ottamaan taas uudestaan FS2004 tuolta
alapalkista (Tai mikä onkaan) niin se ei mene siihen (pää)valikkoon. Oon yrittänyt Tehtävienhallinnan kanssa
mutta sitten näkyy vain kone siinä päävalikossa eikä mitään muuta. En lähtennykkään IVAO:on lentämään
kun en edes osannut käyttää niitä IvAe, IvAp, ja MTL ja mitä niitä sitten olikaan.. Ois hyvä vaan saada tuo
VATSIM toimimaan jos joskus oppisi lentämäänkin!  laugh

PS: Voiko VATSIMissä lentää esimerkiksi Flight One Softwaren A380 koneella, kun ostin juuri kyseisen lisä-osan.

- Roope
Olli Talso
Offline Offline

Posts: 2051
Date Registered: 20.08.06

WWW
Re: Squawkbox ongelmaa.
« Reply #1 on: 06.07.07, 19:40 »

PS: Voiko VATSIMissä lentää esimerkiksi Flight One Softwaren A380 koneella, kun ostin juuri kyseisen lisä-osan.
Kyllä voi. Mutta tarkoitat kai Abacucsen A380? Ei kai Flight 1 ole vielä tehnyt?  laugh

NRJmaster
Former member
Re: Squawkbox ongelmaa.
« Reply #2 on: 06.07.07, 19:53 »

KORJAUS:

First Class Simulations ja Abacus Airbus A380 Special Edition

PS: En ole lentämässäkään koneella VATSIM lentoja, kysyin vain, onko mahdollista jos joskus lentäisinkin.  Smiley

PPS: Koneella lentämistä harjoittelen ennen VATSIM lentoja.  Grin
Sami Vesala
Offline Offline

Posts: 2330
Date Registered: 05.10.05

Re: Squawkbox ongelmaa.
« Reply #3 on: 07.07.07, 08:37 »

Se, mitä Aleksi tarkoitti on se, että osaatko toimia, siten, miten lennonjohtaja käskee?
Hallitset koneesi käytön (käs. osaat lentää sitä, navigoida, lentää reitit yms..). Perusasiat (VOR to VOR yms..) on hallussa jne jne jne...?
Uuteen lentoverkkoon ei tosiaan kannata tulla heti lentämään millään tuon kokoluokan koneella, sillä oppimista on, ja paljon. Suosittelen aloittamaan sillä cessnalla läpilaskujen merkeissä.
arttula
Former member
Re: Squawkbox ongelmaa.
« Reply #4 on: 07.07.07, 11:05 »

Suosittelen aloittamaan sillä cessnalla läpilaskujen merkeissä.

Kyllä. Juuri niin. Ja Cessna on sen verran hitaampi, että siinä ehtii miettimään kaiken valmiiksi. Suuressa koneessa on myös suurempi määrä nappuloita, joiden tulisi kaikkien olla oikeassa asennossa. Eli pikkukone vaan alle, ja laskukierroksia harjoittelemaan ! Cool

Arttu
NRJmaster
Former member
Re: Squawkbox ongelmaa.
« Reply #5 on: 07.07.07, 11:16 »

Anteeksi, mutta haluaisin mielelläni vastauksia tohon ongelmaan...
Sami Vesala
Offline Offline

Posts: 2330
Date Registered: 05.10.05

Re: Squawkbox ongelmaa.
« Reply #6 on: 07.07.07, 11:19 »

Oletko kokeillut käynnistää SB:n simulaattorin puolelta, simun yläpalkista, jonka saa ALT -näppäimen kautta? Sieltä sitten "Modules" vetovalikko. Sieltä löydät Squawkboxin.
NRJmaster
Former member
Re: Squawkbox ongelmaa.
« Reply #7 on: 07.07.07, 11:48 »

Kiitoksia!!!
Jorma Tyyskä
Offline Offline

Posts: 565
Date Registered: 16.08.02

Re: Squawkbox ongelmaa.
« Reply #8 on: 06.06.11, 17:32 »

Tuossa alkanut esiintyä kuvan mukaista ongelmaa



[ attachment removed / expired ]


Tuossa  "line" kohdassa   tulee välillä jopa 15:sta rivillä ongelmaa, mutta herjan voi ohittaa "ohita" napilla ja lento jatkuu...
Välillä  serveri heittää ulos mut äkkiä vaan takas...

Simuna FSX ja verkkona vatsim

Pages: [1] Reply Print 
« previous thread next thread »
Jump to:  

1