FSnordic.net
Home Help Rules Login Register
Welcome, Guest. Please login or register.
19.12.18, 09:13

Login with username, password and session length
+  FSnordic.net Forums
|-+  Finnish Discussion / Lentosimulaattorit
| |-+  Yleinen simulaattorikeskustelu (Moderators: Juha Kalli, Mikko Maliniemi, Janne Sinkkonen, Ilkka Portti, Mikko J Köykkä)
| | |-+  Ultimate Traffic
:  

« previous thread next thread »
Pages: [1] Reply Print
Author Topic: Ultimate Traffic  (Read 759 times)
NRJmaster
Former member
Ultimate Traffic
« on: 07.07.07, 18:30 »

Siis ostin vähän aikaa sitte ultimate trafficin, mutta pystyykö tuohon mitenkään laittamaan enemmän liikennettä kuin asennettaessa? Muualta kuin simusta esim. jostain ultimate traffikin jutuista.. Liian vähän liikennettä vieläkin, kiitoksia vastauksista, jo näin etukäteen.

- Roope.
Mika Kujanpää
Offline Offline

Posts: 330
Date Registered: 07.01.07

Re: Ultimate Traffic
« Reply #1 on: 07.07.07, 19:27 »

Tiedä sitten miten vaikuttaa tuon paketin toimintaan, mutta onko sulla se "traffic-slaideri" (vai mikä lie hienolta nimeltään...  Wink ) missä asennossa? Jos on kovin minimillä niin mahdollisesti voi vaikuttaa myös tuon paketin toimintaan ja koneiden määrään.

-Mika K.

Hyvää yötä ja huomentaa-aa...!
NRJmaster
Former member
Re: Ultimate Traffic
« Reply #2 on: 09.07.07, 18:46 »

Jos Herra vielä sanoisi, missä sellainen Traffic slaideri on.  laugh

PS: Sori, näit mun tyhmii kysymyksii, mut kolusin ainaki Ultimate Trafficin kaikki jutut läpi, ja simusta on trafikkit 100% jostain paikasta..
Risto Partanen
Offline Offline

Posts: 4281
Date Registered: 07.01.07

Re: Ultimate Traffic
« Reply #3 on: 09.07.07, 18:50 »

Jos Herra vielä sanoisi, missä sellainen Traffic slaideri on.  laugh

PS: Sori, näit mun tyhmii kysymyksii, mut kolusin ainaki Ultimate Trafficin kaikki jutut läpi, ja simusta on trafikkit 100% jostain paikasta..

Eiköhän Mika tarkoittanut juuri niitä simun AI-slaidereita. Mikäli ne ovat tapissaan niin sitten ei ole ihan kauheasti tehtävissä.

Ainahan se on mielessä! Paitsi kerran kun putosin avantoon niin se unohtu sekunniksi..
NRJmaster
Former member
Re: Ultimate Traffic
« Reply #4 on: 10.07.07, 07:27 »

Juu. Harmin paikka.  Cry
Risto Partanen
Offline Offline

Posts: 4281
Date Registered: 07.01.07

Re: Ultimate Traffic
« Reply #5 on: 10.07.07, 07:32 »

Juu. Harmin paikka.  Cry

Minkä verran siinä sitten on sitä liikennettä Roope? Eikös siinä pitäisi olla kautta aikain valmiista paketeista AI:ta.. Pyöriikö koneesi hyvin kun kaikki on maksimissaan?

Muuta en keksi, mutta maksimi AI:n määrän saat silläkin keinolla, että lennät yksinkertaisesti maailman vilkkaimpien kenttien välejä,  Wink Luulisi AI:ta löytyvän ja etenkin Pohjois-Amerikasta.

Ainahan se on mielessä! Paitsi kerran kun putosin avantoon niin se unohtu sekunniksi..
Mikko Suomela
Offline Offline

Posts: 3846
Date Registered: 21.04.06

Re: Ultimate Traffic
« Reply #6 on: 10.07.07, 07:37 »

Minun mielestäni UT:ssä on tarpeeksi liikennettä, jos haluat lisää asenna vaikka PaI:n Finski ja mene EFHK:lle tai Luffe ja mene Frankfurttiin. Mutta esim. Blöö ei tule UT:n mukana ja muut uudet ja harvinaiset kannattaa myös asentaa.

Killerhangar
NRJmaster
Former member
Re: Ultimate Traffic
« Reply #7 on: 10.07.07, 16:48 »

Juu, ajattelin vaan saako sitä mistään jo enemmän.. Nyt on kyl koko kone jumissa, tyhjentämään..

Mexico City (MMMX) Kentällä on tosi paljon liikennettä UT:ssä.  Grin

Pages: [1] Reply Print 
« previous thread next thread »
Jump to:  

1