Koska raskas kuorma vaatii...(Kuorma/Rekka-autokuvia)

<< < (21/285) > >>

MD-11:
Joo, pitkät jonot on.
Pietaritienrampissa on näköjään kaksi valotolppaa kaatunut!

bemari:
Quote

Joo, pitkät jonot on.

Ne mitään pitkiä jonoja ole, tänäänhän ne taas lyhenivät parilla kilometrillä,

Aaltonen:
Joo on tota ihmetelty joka päivä raatiosta, kun sanovat Itärajan jonon pituudeksi 43 kilometriä. Kauhankohan tätä saa jatkua?

MikaelT:
Quote

Joo on tota ihmetelty joka päivä raatiosta, kun sanovat Itärajan jonon pituudeksi 43 kilometriä. Kauhankohan tätä saa jatkua?


Rahaahan ne rekat tuovat. Jostakin olen kuullut, että 50 € per rekka. Ongelma vain on, että vastaanottajamaalla ei ole kapasitettia ottaa vastaan näin suuria määriä raskasta liikennettä. Eikä nuo jonot ikuisia ole. Venäjällä kun ollaan rikkaita, niin pikkuhiljaa varmasti alkavat länsimaiset autonvalmistajat siirtää tuotantoaan sinne, missä kysyntää on.

Joona:
Quote

Rahaahan ne rekat tuovat. Jostakin olen kuullut, että 50 € per rekka. Ongelma vain on, että vastaanottajamaalla ei ole kapasitettia ottaa vastaan näin suuria määriä raskasta liikennettä.


Ei ne ryssät tänne mitään rahaa tuo. Sehän se ongelma onkin. Naftat ostetaan rajan toiselta puolelta pilkkahintaan ja ruoat tuodaan kotoa. Suomeen tuodaan korkeintaan paskaa roskien muodossa. Ainoa keino saada rahaa on asettaa raskaalle liikenteelle tieveromaksut. Valitettavasti vain eduskunnassa istuu 200 apinaa, jotka eivät uskalla tehdä asialle mitään. Suomi on edelleen yksi niistä muutamasta Euroopan maasta jossa ei kyseistä käytäntöä ole. Sen sijaan rahaa noihin kyllä menee kun kaikennäköisiä lisäkaistoja ja pysäköintialueita ollaan kyllä valmiita rakentamaan venäjän liikenteelle, ja kas kummaa, rahaakin löytyy näihin projekteihin vaikka millä mitalla. On se sääli elää tällaisessa junttilassa jossa edelleen ollaan näin pahasti rähmällään venäjälle päin.

Oikea ratkaisu on asettaa kiintiöt Venäjältä suomeen tuleville autoille (=päästetään maahan saman verran autoja kuin poistuukin) ja tievero raskaalle liikenteelle ja lopettaa se ryssän kumartaminen. Ja ehkä Venäjänkin olisi jo aika saada se tullinsa toimintakuntoon..

Navigation

Up one level

Next page

Previous page