Koska raskas kuorma vaatii...(Kuorma/Rekka-autokuvia)

<< < (257/285) > >>

Kopjaak:
Sen enempää koulutuksen tasoa tai tarvetta kritisoimatta, totean ainoastaan, että tässä valtakunnassa ollaan menty tilanteeseen, jossa toinen puolisko kansasta jakaa työlupia toiselle puoliskolle. On kaiken maailman tulityö, hissinajo, paskanluonti ja muita kursseja, jotka on pakko suorittaa, jotta voi työnsä tehdä. Turvallisuus on tietenkin tärkeätä, mutta kyllä monessa asiassa on menty metsään ja pitkälle. Noh, byrokraatit yrittävät keinolla millä hyvänsä säilyttää työpaikkansa, kun alkaa näyttää siltä, että kansan selkänahasta alkaa maksukyky loppua. Pohjaa ei olla vielä nähty.

Miksu:
Quote

Höpöhöpö, ei mikään koulutuspalvelua tuottava yritys, jota Trafi valvoo, vaaranna yritystään mainitsemallasi tavalla. Koeta nyt vähän itsekkin ajatella mitä diipadaapaa näppikseltäs tänne syydät. ( huolimattakin siitä että mainitset "satavarma en ole") tajuuthan sä nyt itsekkin.

Ei millään pahalla mutta äijä olet juttuinesi kuin savimaljakon tekijä, molemmat lyö kasan savea tiskiin ja alkaa pikku hiljaa sitä muokkaamaan uskottavamman näköiseksi, sorry ja nou pollukkaa nokkaan.


Nytkun kävin ihan tarkistamassa tän aikataulun. Se on yksi per päivä. Ja Trafin hyväksymänä. Jos Trafille ei tämä sopisi, eipä niitä varmaan enää järjestäisikään. Sen verrna tiedän että tupa ollut täynnä jo pidemmän aikaa.

Stumppi:
Viimeksi kun olin direktiivikoulutuksessa, se pidettiin lauantaina. Kesto oli 0800-1500! Että ei kyllä tuo "kuusi tuntia illassa" ihan paikkaansa pidä? 

Miksu:
6-7h... Varmaan saa pidettyä vähä reiluun kuutenkiin tuntiin kun jättää tunnin lounastauon välistä? Mutta iltakursseina näitä pidetään. Itse saatte ettiä lafkan... Samat paperit sieltä tulee kuin muualtakin....

Joona:
Kellonajalla ei ole merkitystä. Pääasia, että koulutus kestää tietyn ajan (muistaakseni 8 oppituntia 45min/kpl), jotta se kelpaa Trafille. Sen lisäksi pitää olla direktiivikoulutuksen mukainen koulutus ja hyväksytty kouluttaja. Koulutus kestää yhden päivän ja siitä saa yhden koulutuspäivämerkinnän. Poislukien useamman päivän koulutukset, esim ADR, joka ainakin ennen kesti 4 kokonaista päivää (nykyään vissiin 2) mutta josta saa kuitenkin vain yhden merkinnän.

Mitään 6-7 tunnin istumista en kyllä iltakurssiksi luokittelisi, vaikka yhtäsoittoa pidettäisiinkin.

Navigation

Up one level

Next page

Previous page