Koska raskas kuorma vaatii...(Kuorma/Rekka-autokuvia)

<< < (261/285) > >>

Stumppi:
Quote

Yllättävän moni kuljettaja tekee töitä nimenomaan virka-aikaan 8-16 tai 9-17.

Kateeksi käy! 

Miksu:
Joonalta kyllä yleistystä. Esim esimerkkifirmassa kouluttaja (pl asiakaspalvelukursseilla, tarviiko siihen monen vuoden ajokokemusta??) on koko ikänsä linkkua pyöritellyt. Eli reippaan 30 vuoden kokemus alalta....

susiluoto:
Quote

Joonalta kyllä yleistystä. Esim esimerkkifirmassa kouluttaja (pl asiakaspalvelukursseilla, tarviiko siihen monen vuoden ajokokemusta??) on koko ikänsä linkkua pyöritellyt. Eli reippaan 30 vuoden kokemus alalta....Lueppa nyt ihan vaikka piruuttas tuon minkä edelliselle sivulle kirjoitin.

Stumppi:
Ihan mielenkiinnosta, oletko Mikko istunut itse monellakin ammattipätevyystunnilla? Voisin kyllä väittää että Joona on tarpeeksi noilla tunneilla istunut nähdäkseen, mikä on sen koulutuksen oikea taso.

kume:
Pitäisikö tässä huolestua jostakin? Tatu ymmärsi kouluttajien olevan mitä ovat... Marko toteaa etteivät uneliaan oloiset kuljettaja anna koulutustilaisuudessa fiksua kuvaa itsestään... Joonan mielestä se ei edes ole tarpeellista...Mikä tavoite näillä koulutuksilla on? Pitäisikö niistä oppia jotakin, vai ovat jo kertaalleen opitut toimintamallit ehdottomasti ainoat oikeat? Olin kerran turvallisuuskoulutuksessa jossa opin raskaasta-autoilusta pari juttua: kuorma-auton hytistä ei saa tulla ulos etuperin ja lavalta on tultava alas asti hallitusti hyppäämättä.

Navigation

Up one level

Next page

Previous page