Koska raskas kuorma vaatii...(Kuorma/Rekka-autokuvia)

<< < (101/285) > >>

juice:
Quote

Oiskohan tällasessa muistijäljessä perää, että keltaset kilvet ovat PV:n omistuksessa olevia ajoneuvoja, ja nuo "normikilvet" sitten liisarivehkeitä?


Ei.

nisse90:
Quote

Luotan kuitenkin liikennettä valvovaan viranomaiseen ennemmin, kuin kiistelynhaluaan ja pätemisen tarvettaan tyydyttävää hihhulia. Heh ja jos me keskustelemme kaksin ja sinä sanot ammattimiesten (monikossa!) toteavan jotain, mitä en ole edes nähnyt niin mulla taitaa mennä ohi jotain?

Voiko sitä enempää odottaa kaverilta, joka pitää korttejansa jonkinsortin munanjatkeina: http://irc-galleria.net/view.php?nick=hynkel&image_id=69177594  Ja tostahan puuttuu vielä A ja D, aika köyhää.

Judanssi:
Quote

Ei.


Laitoin kyselyn PV:lle, miten kilvet määräytyvät. Katsotaan mitä vastaavat

hynkel:
Quote

Se ei ole laiton. Piste. Luotan kuitenkin liikennettä valvovaan viranomaiseen ennemmin, kuin kiistelynhaluaan ja pätemisen tarvettaan tyydyttävää hihhulia. Jos on jotain jäänyt hampaan koloon sun kapiaisia vastaan niin pura sitä heille, älä minulle. Heh ja jos me keskustelemme kaksin ja sinä sanot ammattimiesten (monikossa!) toteavan jotain, mitä en ole edes nähnyt niin mulla taitaa mennä ohi jotain? ;D

Osannet katsoa ko. kanavan backlogia sen verran, klo 12:07:17 ja siitä kymmenisen minuuttia eteenpäin.

12:07:17 < ****zku> laitonha toi o
12:17:23 < ****zku> samanlai toiki on laiton kuljetus      (ks. urli, joka sama heppu antoi 5 sekuntia aiemmin eli 12:17:18)

Tottakai on selvä, että tuokaan kommentoija ei tiedä erikoiskuljetuksista ja niiden suorittamisesta yhtään mitään.. vai hetkinen...

ps. me emme keskustelleet kanavalla kahden. avauduit siellä ja avautumises jälkeen me muut keskustelimme tästä kyseisestä kuormauksesta.

Quote

Voiko sitä enempää odottaa kaverilta, joka pitää korttejansa jonkinsortin munanjatkeina: http://irc-galleria.net/view.php?nick=hynkel&image_id=69177594  ;D Ja tostahan puuttuu vielä A ja D, aika köyhää. :P

A:ta ei ole eikä tule, tarpeeksi moni on tappanu tai vammauttanu itsensä pyörällä...  D:stä en sitten tiedä... Elävää lihaa tuskin koskaan tulen ajamaan vaikka sen kortin kävisinkin suorittamassa, eli enpä taida viitsiä, maksaa vaan turhaan. Siellä on muuten gallerian puolella tasan yksi kortti, miksi puhut monikossa? Minulla ei myöskään ole ollut sigussa vouhotusta jostain helv**** hiabeista ja manneista 15-vuotiaana (kortittomana enivei) nulikkana eikä sen jälkeenkään.

Kun nyt galleriaan päästiin käsiksi, niin todetaan sitten samalla, että lähes kuvaa vastaavasta pasi/amw-kuljetuksesta valvova viranomainen (poliisi yhteistyössä katsastusmiehen kanssa) on ottanut mitat, koska epäili, että lavetti on levitetty tarpeettoman leveäksi, eli se olisi päällä olevaa jakamatonta kappaletta leveämpi... ei toki ollut: http://irc-galleria.net/view.php?nick=hynkel&image_id=48884395 (kuvassa lavetti on täydessä 3,2 metrin leveydessä, yleisellä tiellä pasia kuskatessa levitetään puolet tuosta eli 2,9 metriin eli käytetään kapeampia lankkuja tai sitten sitä ei levitetä lainkaan)

Jos olisi ollut, niin matka tuskin olisi jatkunut ennen tilanteen korjausta ja sakkojakin olisi voinut napsahtaa.

hynkel:
Quote

Oli miten oli teidän kiistelynne, mutta tuskinpa viranomaisia niin paljon kiinnostaa nokitella toisiansa jostain lavetista ja sen leveydestä. Ei oo mitä ilmeisemmin ennenkään, niin epäilen vahvasti että jatkossakaan kiinnostais.


Joo, eikä kiekkoratsioita ole koskaan. Ainakaan siis öisin. Tai iltaisin. Eikä varmasti päivisin tai aamuisin... Kyllä sitä on yhdistelmän pituuttakin kertaaleen ihmetelty 3-tiellä, että onko se nyt 25,25 vai 25,30...

Navigation

Up one level

Next page

Previous page