Killstealereistä.

(1/1)

Miksu:
MOI!

Ajattelin alottaa aiheen koskien Killstealereitä, nimittäin eräillä HL servuilla ne ovat vitsaus otetaan nyt esin RCAF_FB servu siellä lentää semmonen kaveri nimeltä dirtyboy no se on muuten ihan hyvä hallitsee koneen mutta on killstealeri ja esim. Juustoleipä alias Mikko Suokas on joutunut "kärsimään" siitä. (Tiedän että kyseinen servu on realistisuudellaan huono mutta siellä on hauskaa sillä siellä keskiverto ja aloittelija pilootteja) Lisäksi kyseinen Dirtyboy nauraa aina päälle ja tekee muutakin aika tyhmää. No kuitenkin haluan herättää keskustelua killstealereistä. Onko se sallittua? jne.

Buumi:
Tuttua.
Voi kuinka monesti on saanut kirota tuollaisia. Viimeksi eilen, mersun perässä n. 150m ja toinen spitti lentää eteen. Teki mieli ampua kys. kone alas. Vastaavia esimerkkejä vaikka miten monta, toisessa (myös eilen) ammuin B-17 (servulla pystyi tuota lentämään ulkonäkymästä). Se hyppäsi ja sitten tuli kaveri ja ampui maata kohti syöksyvää konetta.

Onkin aina mukavempi lentää suomalaisessa porukassa, vaikka suomalaisiakin on muutama tullut vastaan, mutta tätä tapahtuu paljon harvemmin kuin noilla servereillä jossa lentää ties ketä, myös näitä joille paremmuus ratkeaa statseista, joten sitten viedään muidenkin killejä, että omat statsit paranee.

Salliminen riippuu vähän serveristä, mutta ei se reilua ole missään. Jos koneessa on huomattavasti reikiä tai se savuttaa tai sen controllit on tuhottu ja ampuja on lähistöllä, tulee kone jättää rauhaan mielestäni. Ja vaikka ampuja ei olisi lähistöllä ja kone palaa ynm, niin turhaa ampuu enää.

T.Hiltunen:
Terve taas toverit 

Eipä noista kannata välittää. Mitä enemmän ihmisiä mukana sen varmemmin mahtuu sekaan kylähulluja. Se on ihan sama mitä statsit sanoo kun itse tietää et homma toimii. Kyllä ne luuserit tietää et tulipahan ammuttua jonkun toisen lämmittämä kone. Tosin on-line sodat on sitten ihan eri juttu. Siellä on vain tärkeetä et vihut saadaan alas oli ampuja ketä tahansa. Varsinkin Recon/Summikoneet pitää tuuttaa vaikka olis jo  tulessa  Pääasia kuitenkin että nautit pelaamisesta ja muistat löysyttää otsapantaa kun alkaa liikaa kiristää. Tosin taitaa vaatia aika monta vuotta lentelyä kunnes tottuu kaikkiin ns. urpoihin mitä tulee vastaan. Mukavinta kyllä aina on ollut kun kaikki tehtävässä olleet on päässeet turvallisesti kotikentälle tai ovat muuten hengissä. Tulosta ja killejä tulee jos on tullakseen. Parasta on kuitenkin mukavat tuttavuudet ja uudet ystävät mitä tämäkin peli on vuosien varrella tuonut. Vielä sen verran et jos joku Pelle tekee jotain tyhmyyksiä niin siihen ei kannata mennä mukaan. Eli kaksi tyhmää temppua ei tee siintä oikeeta     Mukavia hetkiä kaikille pelin parissa ja turvallisia laskuja.

T: Timppa

ps. Mukavaa kesän jatkoa !

Rutilus:
Moi.

No, tuo vaan kuuluu asiaan julkisilla servuilla. Mitä arcadempi asetuksiltaan sen enemmän tuntuisi sohlaajia olevan. Joillain servuilla kyllä on kiellettyä mutta kukas sitä valvoo. Melkoisen hyviä servuja on vaikkapa FSNS_DF_Server, Finskaviken1, Spit vs. 109 tai Zeke vs. Wildcats mutta nämä ei sitten ole ihan aloittelija ystävällisiä.

AFW ym. On-Line mittelöissähän suurin osa Suomalaisista lentää sinisellä puolella joten liki aina kaikki pilotit on radiossa. Itse yleensä huutelen toisillekin että antaa palaa vaan jos heikommin on vihua tullut rokotettua.

Joskus ollaan savustettu häiriköita ulos servulta lentämällä niitten päälle takaa. Tuolla kun syy ei olekaan peräänajajan. Yleensähän servuilla on joku rikeraja joista kolisee putkaa, linnaa ja bannia.

Omalle kohdalle joskus aikoinaan VP1 servulla sattunutta. Alla oli jo kolme pudotettua punaihmettä ja neljättä suolasin kun siihen väliin tunki Mersu ja sen sitten huitaisin alas. Neljä pudotusta kuitenkin

Kesän jatkoja vaan...

Miksu:
Joo kyllä minä noilla lennäkin yleensä FSNS ja FV ja Z vs WC.

Navigation

Up one level