Kuvien uploadaus tökkii viikonloppuisin ?

(1/2) > >>

FIN1979:
En tiennyt mihinkä tämän triidin iskisin, mutta laitetaan nyt tänne. Yritin äsken uploadata kuvakaappauspuolelle kuviani ja uploadaus kestää ja kestää ja sitten tulee time out. Sama ongelma oli viime viikonloppunakin. Viikolla tätä ongelmaa ei ole. Tämä ongelma alkoi viime viikonloppuna. Olen kokeillut myös Internet Explorer 7:lla, mutta ongelma on sama. Firefoxin sekunti laskuri meni 51 sekuntiin asti ja sitten tuli ilmoitus "The connection was reset". 

Missäköän on ongelma ? Viikolla siis tätä ongelmaa ei ole vaan ainoastaan viikonloppuisin kun yrittää uploadata. Onko muilla esiintynyt samaa ongelmaa ?

Ehkä serveri katsoo että spämmään liikaa kuvia kuvakaappauspuolelle   

edit: Nyt sitten kun menin valittamaan niin uppaus toimii ok. Mutta ihmettelen kuitenkin että miksi tätä tökkimistä tapahtuu kun normaalisti FSN toimii hyvin.

Jani


kijupa:
Quote


Missäköän on ongelma ? Viikolla siis tätä ongelmaa ei ole vaan ainoastaan viikonloppuisin kun yrittää uploadata. Onko muilla esiintynyt samaa ongelmaa ?Mahdollisesti vika onkin palveluntarjoajasi puolella. Milllainen yhteys sinulla on ? Paljon käyttäjiä, liian vähän kaistaa ....

FIN1979:
Quote

Mahdollisesti vika onkin palveluntarjoajasi puolella. Milllainen yhteys sinulla on ? Paljon käyttäjiä, liian vähän kaistaa ....


12/3 ADSL2 netti löytyy. Aikaisemmin ei ongelmaa ole ollut. Nyt tosin onneksi sain kuvat uploadattua.

Jani

sami:
Ei pitäisi olla kyllä mitään syytä miksi tökkisi tai miksi tökkisi edes viikonloppuisin..

FIN1979:
Quote

Ei pitäisi olla kyllä mitään syytä miksi tökkisi tai miksi tökkisi edes viikonloppuisin..


Täytyy tutkia asiaa ensi-viikonloppuna josko ongelma jatkuu vai toimiiko normaalisti...

Navigation

Up one level

Next page