Hur gör man ett login på ett onlineflygningsnätverk?

(1/3) > >>

timmyk8:
Hej. Jag undrar hur man gör ett login på online flyg på fsx, måste man gå in på nån annan sida för det?

ekepeke:
Hej!

Tror att du vill börja flyga på tex IVAo, för det inbyggda är inget att hurra för. Då behöver du gå in på www.ivao.se. Där står allt.

timmyk8:
måste man vara medlem på nåt sett?

ekepeke:
Ja och det gör du på http://www.ivao.se/training/registrering. Här finns även installations hjälp: http://www.ivao.se/training/installation-pilot och Komma igång: http://www.ivao.se/training/komma-igang-pilot .

// erik

Martin Loxbo:
Quote

måste man vara medlem på nåt sett?


Det beror på vad du vill göra. Du kan flyga online på några olika sätt.

1. Via multiplayer. Genom multiplayerinställningarna i FS kan du koppla upp dig och flyga tillsammans med andra, antingen genom att koppla upp dig mot en kompis dator eller genom en server, t.ex. MS Gaming Zone.

2. Vill du gå ett steg längre och inte bara se andra flygplan i FS utan även få flygledning från en riktig människa (!) finns det flera olika världsomspännande nätverk. De största är VATSIM och IVAO. Det finns även andra mindre nätverk. Att flyga på de olika nätverken fungerar ungefär likadant: Du blir medlem och får ett medlemsnummer och lösenord (gratis); du laddar ner ett tilläggsprogram till FS, som du använder för att koppla upp till nätverket och se andra flygplan; sedan flyger du online och kommunicerar med flygledningen med textmeddelanden eller "voice" (mic och högtalare).

Glöm inte att för att få ut det mesta av att flyga online bör du ha koll på själva flygandet - flygledaren i andra änden kan inte hjälpa dig att flyga ditt flygplan, utan han eller hon är där för att simulera flygledning och se till att du inte kolliderar med någon annan.

Navigation

Up one level

Next page