Ilmailuhistorian keskustelualue

<< < (5/11) > >>

kaukoleh:
Ilkan kysymykseen vastaan, että mieluummin A. Mutta myös B käy. Uskon, että foorumin ylläpitäjillä on ainakin minua parempi ymmärrys siitä kumpi on toimivampi ratkaisu. Kuten keskustelussa on mainittu on historia-aiheista keskustelua käynnissä varsin paljon ja pitäisin hyödyllisenä, että ne erottuisivat nykyistä selvemmin. Itseäni ne kiinnostavat todella paljon ja tällä tavoin löytäisin ne helposti. Toisaalta myös ne, jotka eivät halua penkoa vanhoja asioita eivät tahtomattaan niihin törmäisi, jos ne olisivat erillisinä.

Mutta mistä poikki - se onkin jo monimutkaisempaa.

Kiitos Ilkka hyvästä ehdotuksesta.
Kake

bensson:
Samaa mieltä A on mieluisampi vaihtoehto, B käy lähes yhtä hyvin.  Itse mietin rajauksena aikaa ennen bittejä kodissa 1982? Vastuu historiallisuudesta on kai viestin lähettäjällä Historiaosio olisi sopiva lisä foorumille.
Pena

Sepe:
Osallistunpas nyt minäkin. Historian yksityiskohtia kaivelevien arkistomyyrien oma nurkka olisi ihan jees. Siinä ei niinkään tarvittaisi keinotekoisia vuosilukurajoja vaan viestien sisältö olisi tärkeämpi kriteeri.

Eilenkin juuri lähetin yleiseen keskusteluun kysymyksen, tietäisikö joku mitä "Kaleva" puuhasi kesäkaudella 1937. Tällainen nippeli ei välttämättä kiinnosta yleispalstan lukijoita kovin paljon ja sopisi paremmin arkistomyyrien omalle palstalle. Sen sijaan yleispalstan lukijoita kiinnostaisivat varmasti lennokkaammat kokonaiset jutut, vaikkapa "Kalevan" keskimoottorin irtoaminen lennolla marraskuussa 1937. Sellaiset suuren yleisön jutut ovat arkistomyyrille tuttua kauraa jo muutenkin, ja ne voisi mainiosti lähettää edelleenkin yleispalstalle.

cebra:
No tuleekos tälläistä keskustelualuetta? Itselläni olisi muutamat vuonna 1992 kirjoitetut lehtileikkeet ilmavoimien silloisesesta kalustosta. DRAKEN,HAWK ja MIG. Osmo Jalovaaran kirjoittamia. Lisäänkö artikkelit tähän alueeseen vai odottelenko mahd. uuden keskustelualueen syntyä?

sami:
Quote

No tuleekos tälläistä keskustelualuetta?


Malttia 

Navigation

Up one level

Next page

Previous page