Super Caravelle project

<< < (5/25) > >>

Jalmari:
Simkits nippu saapui...Mitkäs servot näihin kannattaa ostaa?

Aion kyllä hieman modata näitä näyttämään aidommilta CRVL tuotteilta...
kollsman rumpu altimeter edelleen haussa...


Jalmari:
Onko kokemusta servoista SIMKITSiin

Aion ostaa HITEC 322-servoja läjän, onko ok?

Toine kysymys:

Toimiiko Opencockpits SERVO-kortissa
360 astetta pyörivät servot, esim veneisiin tarkoitetut vinssi servot, kuten  HS-785HB
?

tigert:
Vinssiservoista en tiedä, mutta hyvä kysymys. Ehkä? Selviää varmaan vain kokeilemalla - mutta erittäin hyvä ja mielenkiintoinen pointti. En osaa sanoa varmasti.

Noi hitecit varmaan toimii OK. Mitäs ne simkitsillä suosittelee, hiteciä ainakin, toi 322 tais olla ihan perusservo, joka varmaan pelaa ok.

Meillä on mik:issä Futaban servoja jotka kanssa toimii, mut muutamissa single-pointer-mittareissa se välityssuhde vaatii about koko servon liikeradan käyttöön ja noi futabat ei mene iiiiihan niin pitkälle ääriasentoon kuin hitecit, joten kalibroinnissa joutui vähän soveltamaan - ja harvoinpa Cessna 172:lla kahtasataa ajellaankaan..

Mutta voisin uskoa että toimii. Osta yksi ensin jos epäilyttää? Noi perusservot on ulkomitoiltaan ihan samanlaisia kaikki joten sen puolesta niiden pitäisi kyllä sopia sinne.

//T

vipu:
Meidän simun mittareissa on kaikki perusservot hitec-322. Hyvin toimivia perusservoja. Hintaluokka noin 15e/kpl.

Ostettu atala rc:stä

Juhak:
Ilmailumuseon simuun hankittiin Hitecin 322 servot. Käsittääkseni eri valmistajien servojen akseleilla on eri määrä hampaita ja näin ollen eri hammasmäärällä varustettujen servojen ei pitäisi sopia Simkitsien rattaisiin. Mutta ilmeisesti Futabat pelittää myös, kuten Tuomas tuossa kertoi?
Tuskin kannattaa lähteä hankkimaan rc-purjevinssejä, ne on aika suolaisen hintaisia. Kannattaisi kokeilla osaako servokortti pyörittää modifioitua servoa. Ohjeet Hitecin servon modifioimiseksi 360 astetta pyöriväksi löytyy Simkitsin sivuilta.
Ja kannattaa kilpailuttaa alan kauppiaat ennen kuin ostaa servot, museon simun servoista edullisimman tarjouksen teki SIL-Shop.
Juha.

Navigation

Up one level

Next page

Previous page