Super Caravelle project

<< < (13/25) > >>

tigert:
Koita sitä usbservo-korttia toiseen usbiporttiin? Toi pätkintä ei ole siocin ominaisuus vaan saattaisko joku keskeytys tms pc-dinosaurusten resurssijuttu olla usb-servokortin ja äänikortin kanssa päällekkäin? tms? Onko toi tehny aina tota siocilla, vai vasta nyt hiljattain? Mitä muutit että pätkintä alkoi? Olisko joku refresh-arvo jossain sioc.inissä turhan kireällä?

-T

Jalmari:
Yrittelin vaihtaa usbia, mutta ei ainakaan vielä ole onnistanut...sioc iniin laittelin uusia arvoja mutta kun en oikein ymmärrä mihin suuntaan ja mitä arvoja kannattaa kokeilla

EDIT
BTW
SIOC ääni- ja nykimisongelma loppui, kun kytkin SB live äänikortin pois käytöstä ja kytkin lankun oman äänikortin päälle.

sierra:
Moi,

Älä nyt Pipo ainakaan kokonaan vaihda Fsbusiin, tee se rinnalle toimimaan. Toteutat sillä ne ominaisuudet jotka siocilla on vaikeampia ohjelmoida. Fsbusin ohjelmointi logiikka on sitten vaan niin perusteellisen helppoa kirjoittaa.

Onko sulla käytössä widefs? itsellä huomasin juuri kun laitoin Vasfmc:n pyörimään toiselle koneelle widefs:n läpi, niin joka 3 sekunti se tökkää hetkellisesti. Esim Primary flight display pysähtyy noin 0.5 sekuntin ajaksi joka 3 sekunti. En tiedä johtuuko widefs:n scannaus taajuudesta (ajasta) jolla se tarkkailee mitä simun sisällä tapahtuu. vai mistä.

Terveisin Jarkko

Jalmari:
No hauska huomata, kuinka samaa rataa ajatukset kulkee!

Tollasta kombinaatioita olen funtsannut..mitenkä lie toimivat keskenään..
ei ole wideä..vielä...äsken juuri pidin kädessä vanhaa ati 9000 näyttökorttia...agp..tarvitsis toisen lankun..

...Tänään meinaan testata komponentteja yhdessä...videotykki irti katosta ja työhuoneeseen...Kuopioon ja takas

sierra:
Mulla saattas olla vanha lankku.... josta puuttuu muistit..... mut prossukin siinä on. Saattas toimia siinä käytössä. tarkastan kunhan työmaalta pääsem kotiin.

Mitä vaatimuksia sulla lankun suhteen? mitä ohjelmia siinä meinaat pyörittää?

Navigation

Up one level

Next page

Previous page