Alue aloittelijoille

(1/1)

Juhowee:
Foorumille voisi mielestäni perustaa alueen, jossa uudet (aloittelijat) saisivat kysyä kysymyksiään ja jossa heitä neuvottaisiin. Lisäksi tälle alueelle voisi laittaa kaikenlaisia "Kuinka pääset alkuun" tai "Usein kysytyt kysymykset" ketjuja, joista aloittelijat saisivat hyviä vinkkejä ja neuvoja. Tiedä sitten kuinka usein tälle foorumille tulee uusia, että tämä alue kannattaisi, mutta kyllä täällä on nytkin aikalailla ketjuköyhiä alueita.

Esa:
Tuossa on kyllä se järki, että kun alkuun auttava informaatio ei ole muun keskustelun joukossa, se on helpompi löytää. Mutta oikea paikka sille on tuo Wiki. Sinne vaan tekemään aloittelijan opasta ja usein kysyttyjä kysymyksiä, jos ei informaatio nykyisten otsikoiden alle sovi. Tälle foorumille kirjoitettuja hyviä ohjeita sopii kyllä kopioida sinne ilman sen kummempia lupia. Muilta sivustoilta ei tietenkään saa kopioida.

kieran:
Ja loppujen lopuksi kuinka moni lukee noita ohjeita? Kun joku löytää jonkun mielenkiintoisen palstan/jutun niin sitä vaan täpinöissään sormet vapisten käydään suoraan toimeen, ja kun savu on hälvennyt niin otetaan säännöt/ohjekirja esille...

Navigation

Up one level