Virtual Finnairin VATSIM-koulutus?

(1/1)

0510:
Tervehdys kaikille

Kesällä on ollut kaikkien VF:n tapahtumien kanssa hiljaista, mutta yritetään nyt taas aktivoitua!

Kysymys kuulukin, että kun nyt on taas otettu erä uusia lentäjiä sisään, niin olisiko heillä innostusta VATSIM:ssa järjestettävään koulutustapahtumaan? Tapahtuma olisi varmaankin tässä syksyllä/alkutalvesta.E Idena perinteiseen tyyliin olisi siis pienentää verkkolentämisen aloituskynnystä ja opastaa SB:n käytössä sekä yleisissä käytänteissä.

Ottakaa kantaa ja kertokaa ideoita. Kertokaa myös, että miten VATSIM-koordinaattoreiden toimintaa voisi kehittää jatkon kannalta.

Terveisin,
Mika + muut VATSIM-koordinaattorit

Starchild:
Jos vain pääsen PPLän ja CPLän läpi niin minulta löytyy kyllä kiinnostusta.

harza:
Terve

Sovimme VATSIM-koordinaattoreiden kesken, että loppuvuodesta tullaan järjestämään koulutustapahtuma verkkolentämiseen syksyn uusille lentäjille, ja miksei myös vanhemmillekin VF-piloteille jotka eivät vielä ole kokeilleet verkkolentämistä.
Mietiskelimme eri teemoja tapahtumalle (laskukierros, laskukierros + VFR-lento, IFR-lento), joten kaipaammekin nyt osallistujien mielipiteitä siitä mihin olisi halukkuutta tapahtuma painottaa. Onko tarvetta opetella vain verkkolentosoftien toiminta vai myös tutustua jopa reittilentämiseen verkossa? Ideoita otetaan vastaan ja pyritään toteuttamaan mahdollisuuksien mukaan!

Palataan asiaan syksyn aikana

T. Harri + muu VATSIM-tiimi

zetair:
Mielestäni VF:n piloteille luonnollisin ratkaisu olisi IFR -lento. Itse aloitin suoraan IFR:stä eikä se sen vaikeampaa ole kuin VFR:kään. Toki ensin täytyy tuntea koneensa, ja lentää hieman IFR -reittejä offlinessa.

T: Mika

Navigation

Up one level