Paljonko palkkaa sairaanhoitajalle ?

<< < (45/133) > >>

Ilkka:
Sitä ollaan näköjään menossa työtuomioistuimeen, syynä se, että työnantajapuoli on alkanut laittaa irtisanoutuneiden työpaikkoja uudelleen avoimeen hakuun.

http://www.tehy.fi/?x1536574=14066949

Hieman ontuvalta tuntuu tehyläisten selitys, että irtisanoutuminen on "työtaistelutoimi" eikä tarkoitus olekaan irtisanoutua.

Meikäläisen järjen mukaan, jos irtisanoutuminen on tehty paperille sääntöjen mukaan, niin virka tai toimi on irtisanoutumisajan jälkeen avoin ja se voidaan myös julistaa haettavaksi siitä päivämäärästä lähtien.

Tarkoittaa myös sitä, että irtisanoutuneella ei ole mitään varmuutta siitä, että hän tulee saamaan "oman" virkansa takaisin, vaan työnantaja valitsee siihen sopivaksi katsomansa hakijan.

Se, että Tehy väittää irtisanoutumisen olevan virkaehtosopimuslain mukainen "työtaistelutoimi" ja viran avoimeksi julistamisen "laitonta", ei mielestäni pidä paikkaansa.

Tosin en ole mikään asiantuntija näissä jutuissa. No, katsotaan, kuinka käy, mutta tuntuu siltä, että tehyläiset eivät ole ajatelleet asiaa ihan loppuun saakka.

Kiwipilot:
Kyllähan Tehy nyt paljasti bluffinsa melko nolosti. Olisivat menneet reilusti lakkoon jos eivät aikoneetkaan irtisanoutua. Kerrassaan säälittävää meininkiä.

Hente1:
Eiköhän lie parasta että maksamme suomalaisille hoitajille kunnon palkkaa vaativasta työstä niin saamme kunnon hoitoakin. Kuinka sitten suu pannaan kun nämä eriväriset ulkolaiset kyllästyvät huonoihin palkkoihin ja työolosuhteisiin.

Heikki

JAQ:
Quote

Kyllähan Tehy nyt paljasti bluffinsa melko nolosti. Olisivat menneet reilusti lakkoon jos eivät aikoneetkaan irtisanoutua. Kerrassaan säälittävää meininkiä.


Tuosta en ymmärrä enää yhtikäs mitään.
Työntekijät tekevät yhteisen irtisanomis-ilmoituksen, mutta eivät irtisanoudukkaan ihan "aikuisten oikeasti".
 


Assiini:
Haha, kylläpä sai taas makoisat naurut  Tehyn porukka säälittävää sakkia  Ken leikkiin ryhtyy se leikin kestäköön 

Navigation

Up one level

Next page

Previous page