Paljonko palkkaa sairaanhoitajalle ?

<< < (85/133) > >>

juksii:
Quote

Komennettiinhan veturinkuljettajat aikoinaan töihin 


No, veturinkuljettajat taidettiin kutsua ylimääräisiin kertausharjoituksiin. Harjoituksen aiheena veturin kuljettaminen...

Ilkka:
Eiköhän sovittelulautakunta jatka kokouksiaan, mutta työskentelyn etenemisestä on ymmärtääkseni oltu hiljaa.

Todennäköisesti sekä Tehy että työnantajapuoli ovat omissa poteroissaan eikä kumpikaan halua antaa periksi. Tehy on viimeksi peräänkuuluttanut "luovia ratkaisuja". Jep jep.

Missään vaiheessa en ole havainnut, että työnantajapuoli olisi halukas maksamaan vaadittua lisäpalkkaa. Jos olisi, niin ei oltaisi nykyisessä tilanteessa.

Tästäkin kuitenkin selvitään jotenkin - muuta vaihtoehtoa ei ole -  mutta tulee olemaan mielenkiintoista katsoa, mitä lopulta jää käteen ja kenelle.

sohvimus:
Quote

Kuinka moni lakkolaisista on noita valmistuvia hoitajia, siis sairaanhoitajakoulun listoilla vielä olevia, opiskelijoita?
Kuinka monta   heistä on erikoissairaanhoitajia?

Kovin moni valmistumassa oleva ei ole vielä millään palkkalistalla, eli ei ole paikkaa josta edes irtisanoutua (itse olen valmistumassa bioanalyytikoksi (ent. laboratoriohoitaja) joulukuussa, ei minulla ole työsuhdetta mihinkään työpaikkaan tällä hetkellä). Enemmänkin valmistuvilla sairaanhoitajilla on se ongelma, ettei viimeisiin harjoitteluihin pääsekään, koska harjoittelupaikalta on ihmisiä irtisanoutunut. Kätilöillä on pahin tilanne, koska heille tulee olle EU-säädöksien mukaan tietty määrä synnytyksiä hoidettuna ennen laillistamista yms.

Erikoissairaanhoitajia on vanhemmissa sairaanhoitajissa. Nykyäänhän ei enää ole olemassa mitään erityistä erikoissairaanhoitajakoulutusta. Enää siis ei voi virallisesti lähteä erikoistumaan esim. kardiologian erikoissairaanhoitajaksi.

Quote

Tällä sirkuksella saadaan vain yksityinen sairaanhoito kukoistukseen. HYVÄ, sillä siellä saa jo nyt palvelua ja apua HETI.

Riippuu mistä palvelusta puhutaan. Esimerkiksi gynekologin vastaanotolle on yleensä vapaita aikoja vasta parin viikon päässä. Johtuneeko siitä, että suurin osa gynekologeilla käynneistä suoritetaan nimenoaan yksityispuolella? Vähän samaa on noiden silmälääkärien kanssa...

Kiwipilot:
Quote

Ei, en väärinkäsittänyt tarkoituksella tätä. Pelkään, että tuo pakkohoitolaki on vaan päänavaus sille, että valtio voi tarpeen mukaan pakottaa tiettyjä avainryhmiä haluamallaan tavalla töihin. Ei niin varmaan lähitulevaisuudessa tule tapahtumaan, mutta joskus...

Arttu


Aika tekopyhää jossitella tässä tilanteessa jollain tulevaisuuden työtaisteluoikeuksien mahdollisella rajoittamisella. Luuletko Arttu tosiaan että tämä hoitajien kiristyksen aiheuttaman tilanteen helpottamiseksi luotu laki tulee olemaan jonkinlainen standardi tulevaisuudessa? Suoraan sanottuna ****ttaa lähinnä punaleirin pelottelu työläisten oikeuksien tallomisesta. Kaikista "asiantuntevin" kommentti lipsahti Tehyn johtoportaan jäsenen suusta eilen: Rouvan mielestä Suomen ihmisoikeudet ovat huonommalla tolalla kuin Turkissa. Kannattaisi eukon ehkä harkita pestiä vaikka Turkin kurdialueelta.

Tape:
Tänäänkö on eka PrivateJet keikka ruotsiin kun  http://www.iltasanomat.fi/uutiset/kotimaa/uutinen.asp?id=1454651  ?

Näitähän tulee varmaankin lisää ja maksaja on valtio siis sinä ja minä.

Väittäisin että kunta-valtiosektorilla palkat ovat aina olleet kuopassa ja pysyvät. Nyt jos hoitoala saa 25 % siis reilun tuplat muihin nähden voi muutkin vaatia kohta juoksevaa hunajaa suoraan purkista. --> Onhan se kiva saada bruttotuloa nousemaan vaan veroprosentin noustua ensin kumulatiivisesti ja sen jälkeen palkankorotuksen tuoman kunnan kassavajeen kautta on lopputulos kuitenkin +-0 osallisilla. Sen sijaan muutkin maksavat sitä korotettua prosenttia.

- Upeeeeetamahtavaaaaaaaaa -

Navigation

Up one level

Next page

Previous page