Paljonko palkkaa sairaanhoitajalle ?

<< < (117/133) > >>

arttula:
No onpas hankalaselkoinen teksti Ilmeisesti todellinen korotusten määrä nähdään sitten vasta 4 vuoden kuluttua tilinauhoista. Sitten lienee jo myöhäistä valittaa.

piitu:
Quote

saas nähdä nyt.
Saavatkos hoitsut, nyt edes, ne alahuipputäytteet pois potilaitten housuista.


En tiedä olenko ymmärtänyt väärin, mutta eikös noi "paskapartiot" ole pääasiassa muita kuin Tehyläisiä sairaanhoitajia?

svirkkul:
Quote

Kovasti puhuttiiin, että alan työvoimapula korjataan tuntuvilla palkankorotuksilla ja näinhän tässä sitten käykin.


Tehy löi nimen paperiin jossa sanotaan että v. 2010 suunniteltu 0,7% korotus ei toteudu jos vuosittainen henkilökunnan kasvu ylittää 1300henkilöä. Viime vuosien tahti on ollut yli 4000hlöä/vuosi. Samaan aikaan asiakkaiden määrä ei ainakaan vähene.  Mihin hlvettiin suomalainen terveydenhoito on menossa?

Esa:
Quote

Niin, vasemmiston mukaan rahaa kyllä on ja valitettavasti tämä Heinäluoman populismi uppoaa tuulipukuihin kuin Åke Niklakseen. Toinen juttu on, kuinka tuota rahaa käytetään: lyhennetäänkö valtion velkaa vai pumpataanko pelkästään hyvinvointiin. On erittäin lyhytnäköistä ajatella vain muutama vuosi eteenpäin, tulevaisuudessa kun tuo veronmaksajien määrä tulee kovasti vähenemään. Jotain on siis pakko tehdä: nyt Tehyn toimet toivottavasti polkaisivat (kuten nyt näyttää) alulle rakennemuutoksen ja Suomen terveydenhoitopalvelut saadaan toimimaan tehokkaammin, joka tasolla.

Kokoomusta kiinnostaa lähinnä veronalennukset. Se on sitä populismia, millä he ääniä keräävät.

andy1:
Quote

Se nyt tietenkin oli tältä hallitukselta odotettavissa joka tapauksessa, että hyvinvointipalveluja pyritään alasajamaan aina tilaisuuden tullen. Niitähän ei tuoteta rikkaille.


No eikös, Esa, noilla demareilla ollu pauttiarallaa 12 vuotta aikaa laittaa asiat kuntoon. Paskan marjat, suurinpiirtein kaikki tämä eriarvoisuus ja huono-osaisimpien aseman huonontaminen entisestään on heidän aikaansaannoksensa. Puolue alkoi olla oikeistolaisempi kuin oikeistopuolueet. Nyt kun on ollut tilaisuus räkyttää, on vanha "kenen joukoissa seisot" -propaganda taas otettu käyttöön. Ja kansa uskoo. Nythän hoitajat saivat hienon sopimuksen. Aiempien päivien logiikalla Kokoomuksen pitäisi olla nyt Keskustan (joka taitaa kuitenkin edelleen olla se suurempi hallituspuolue) äärimmäisen onnistunut tekosissaan. Mutta ei. Niin kauan demari valittaa, kunnes herrat kantavat aamiaisen hopeatarjottimella vuoteeseen ja tuovan kuukausittain kymppitonnin puhtaana käteen, ilman työpanosta tietenkin. Huoh.

-A-

Navigation

Up one level

Next page

Previous page