FACEBOOK

<< < (21/24) > >>

LauraP:
JOO
Ircnet?
Sorry, luin hätäisesti viestisi, IRCnet se siis olkoon ja #FlightForum?

No siellä on sitten, odotan osallistujia 

Teemuxs:
Quote

JOO
Ircnet?
Sorry, luin hätäisesti viestisi, IRCnet se siis olkoon ja #FlightForum?

No siellä on sitten, odotan osallistujia 


Johan meillä on oma Irc-kanava tosin sen nimi on #Fsnordic

Quote

Keskustelua reaaliaikaisesti

Testikäytössä on nyt uusi FSnordic.net:n oma IRC-kanava, jossa voi keskustella simulentämiseen liittyvistä asioista. Kanava löytyy IRCnetin palvelimilta, nimellä #fsnordic.


Mikä ihmeen IRC?

Lue IRC-opas. Tässä toinen vastaava opas. Lyhyesti: IRC on reaaliaikainen keskusteluympäristö ("chat") internetissä.Miten mukaan?

Mukaan keskusteluun pääset lataamalla jonkun Irc-yhteysohjelman. Listan löydät esimerkiksi tältä sivulta, mutta yleisiä Windows-pohjaisia Irc-ohjelmia ovat mIRC ja esimerkiksi XiRCON. Toinen vaihtoehto on ottaa yhteys Irc-palvelimeen Telnet- tai SSH-yhteyden kautta, mutta tätä ei suositella aloittelijoille.

Lista IRCnetin serveristä, jollaiselle sinun tulee yhdistää, löytyy täältä. Voit myös käyttää webchat-palvelua - joka on kuitenkin selvästi rajoitetumpi toiminnoiltaan.

Jos käytät webchat-palvelua, muista kirjoittaa oikea nimesi tietoihin. Paina etusivulta 'advanced'-nappia, jolloin näet kaikki asetukset. Nickname-kentään valitse itsellesi "lempinimi", ja realname-kenttään kirjoita oikea nimesi (myös sukunimi).Kanavan säännöt

Kanavalle osallistujen tulee käyttää koko nimeään. Nimimerkki (nick) saa tietysti olla mikä tahansa (hyvän maun puitteissa..), mutta 'Real name' kenttään tulee täyttää oma nimi.

Kanavalla pätee samat nettikeskustelun etiketit kuin yleisestikin. Älä huuda, haasta riitaa, ole epäkohtelias tai hauku muita ja käyttäydy muutenkin asiallisesti.

Ei asiatonta tai lainvastaista materiaalia. Eli ei esimerkiksi keskustelua piraattiohjelmista tai muusta tähän liittyvästä.

Kanavan ylläpitäjät on valittu erikseen ja lisää ylläpito-oikeuksia ei jaeta toistaiseksi.

Mainostaminen ei ole sallittua, oli sitten kyseessä muu irc-kanava, omat kotisivusi tai muu vastaava asia.

Henkilö voidaan poistaa kanavalta, jos hän rikkoo näitä sääntöjä tai käyttäytyy muuten epäasiallisesti.

Älä käytä värejä tekstin yhteydessä - tämä ei ole IRC-standardin mukaista ja aiheuttaa ongelmia muille käyttäjille.

Älä käytä autorejoin-toimintoa.

Omien skrptien ajaminen tai omien bottien lisääminen kanavalle on kiellettyä.

Kanavalla esitetyt asiat eivät edusta FSnordic.net-sivuston ylläpidon kantaa, vaan ovat jokaisen henkilön omia mielipiteitä.

Ennen kuin kysyt kanavalla jostain asiasta, katso ensin onko samaa asiaa käsitelty aiemmin mm. täällä keskustelufoorumissa tai muualla FSnordic.net:n sivuilla.johku:
Quote

Joo on.

https://www.facebook.com/group.php?gid=7761026653&v=info


Ryhmä näyttäisi päivittyneen ajantasaiseen muotoon. Päivityksessä liittyneistä suurimman osan jäsenyydet hävisivät, eli uudelleen vain liittymään!

https://www.facebook.com/groups/7761026653/

jope95:
Noh, mitäs mieltä porukka on uudesta kuvankatselu-kehyksestä/pop-upista/mikälieoikealtanimeltään? Henk. kohtainen mielipide on, että tämä FB vain paranee vanhetessaan  Timeline + tämä kuvankatselu -päivitys ovat kyllä modernin näköisiä tuotoksia 

sami:
Quote

Ryhmä näyttäisi päivittyneen ajantasaiseen muotoon. Päivityksessä liittyneistä suurimman osan jäsenyydet hävisivät, eli uudelleen vain liittymään!

https://www.facebook.com/groups/7761026653/


Emt, tuo grouppisysteemi ei nykyään oikein toimi tuohon enää. Tarkoitettu muunlaiseen fb:n nykypolitiikan mukaan.

 Voisi pistää tuon/nuo kiinni ja perustaa normaalin "fanisivun" sen sijaan jota voi sitten tykkäillä.. ...kunhan tässä joutaa.

Navigation

Up one level

Next page

Previous page