Ongelmia LEVEL-D 767-300ER kanssa.

(1/3) > >>

Maukka:
Olen nyt yrittänyt pari kertaa kesän jälkeen lentää IVAO verkossa 767-300ER:llä mutta aina on käynyt niin, että kone alkaa tehdä ihan omiaan enkä saa sitä hallintaan. Kun katkaisen irti verkosta niin kone rauhoittuu ja tuntuu taas tottelevan ohjausta. Olen päivittänyt koneen ohjelman, myös Airac 0710 on asennettu ja viimeiset SID/STAR versiot. Tosin osa SID/STAR:sta tuntuu olevan pielessä. Esim SID EFHK 04R-Pivak alottaa lentämällä kierroksen kentän ympäri ja sitten vasta reitiile vaikka kierrosta ei näy reittiviivassa. Olisiko kellään vinkkiä mistä moinen sekoilu voisi johtua?

jukkapalander:
Kuulostaa ongelma hieman oudolta. En uskoisi verkossa sisällä olemisen vaikuttavan koneen navigointiin millään tavalla. Mitenkään taitojasi vähättelemättä kuulostaisi kyseiset ongelmat navigointivirheiltä. Oletko katsonut, että teet varmasti kaikki oikein ja ohjeiden mukaan? Mainitsemasi Helsingin päällä kiertäminen kuulostaisi siltä, että olet ohjelmoinut Helsingin kentän/vorrin ennen sidin alkavaa pistettä, jolloin kone käy tekemässä edel.mainitsemasi lenkin vorrin päällä ennenkuin alkaa totella sidin antamaa reittiä. Jos lähdössä oleva kiitotie on esim. kaukana kentällä sijaitsevasta VOR:sta, niin FMC ei älyä, että kyseinen reittipiste on periaatteessa käytynä vaan lähtee vielä pyörähtämään vor:n päällä.

Maukka:
Terve Jukka ja kiitos kommenteista. Kyllä itsestänikin tuntuu, että jossain teen väärin, en vaan ymmärrä missä. Täytyy vaan yrittää kylmä harjoitella ja opiskella koneen käsittelyä. Taikka hommata jokin yksinkertaisempi menopeli. Kokeilin 04R SDI:ä ja täytyi ajaa käsin ensimmäisen pisteen yli ennen kuin laittoi automatiikan päälle niin silloin ei tule ylimääräistä kierrosta kentän ympäri.

kenkku:
Katsoppa, ettei sinulla ole IvAe päällä. Muistelisin, että sen ja LDS:n kanssa oli jotain ongelmia.

Maukka:
Kiitos vinkistä Tero, ei ainakaan niillä lennoilla joilla oli ongelmia ollut IvAe päällä. Selailin tuossa äsken nettiä ja löysin sieltä ja  printtasin LSD:n Manuaalista tehdyn lisäosan FSX:ää varten. Siinä on selostettu yksityiskohtaisesti esimerkkilento Vancoverista San Franciskoon. Täytyy nyt käydä se läpi ja yrittää katsoa teenkö itse jotain pieleen. LDS:n Opereitin Manual kyllä selostaa kaikki systeemit ja toiminnot hyvin tarkkaan mutta varsinaista esimerkkiä ei ollut miten koneella lennetään. Nyt lisäosassa näyttää olevan.

Navigation

Up one level

Next page