E170 ja AP

(1/6) > >>

pilot0706:
Moi! Olen nyt päässyt E170/190 tyyppikoulutukseen. Yritin lähteä lentämään harjoituslentoja, mutta tuli vastaan seuraavat bugit:
AP master switch ei kytkeydy päälle
Flight director ei kytkeydy päälle
Kone & paneeli on ladattu VFän lentäjien alueelta.

pilot0706:
Kyllä olen seurannut listoja. Nyt kävi ilmi, että kun olen ladannut Virtual Finnairin tallennukset, AP toimii hyvin. Eli vain Free Flightissa on onkelmaa. Mr. Juho Vastapuu oli sitä mieltä, että overheadissa on joku AP master switch, ite en kyllä löytänyt 

zetair:
Lataa sitten ensin default Cessna, vaihda emppuun (katso että kaikki toimii) sammuttele järjestelmät ja laita kone EFHK: jollekin portille. Tallenna lento. Aloita lentosi tästä tilanteesta.

T: Mika

maikhell:
Overheadissa ei ole mitään AP:n masterwitsiä.

Jos olet ladannut koneen VF:n sivuilta, niin siinä EI pitäisi olla mitään vikaa.

Koneessahan itsessään on se checklist. Ja ne syttyy vihreäksi kun ko.asia on tarkistettu/laitettu päällepois.

Ja autopilottihan kytkeytyy itsekseen päälle. Esim. Lähdet EFHK:lta, vaikka Jyväskylään. Olet laittanut lentokorkeudet/nopeudet valmiiksi. Lähdet kiitotieltä niin koneen noustua se nostaa automaattisesti renkaat ja AP kytkeytyy päälle. Jos ei niin olethan yrittänyt painaa sitä AP:n nappulaa?(Tod.näk olet.)

Sen FMS:n opettelu onkin sitten jo jännempi homma, mutta itse olen nyt vähän päässyt sen saloihin kiinni. Kaikki manuaalithan löytyy sieltä Empun kansiosta.

pilot0706:
Moi, nyt autopilotti & FD kyllä lähtevät päälle, mutta kummatkin lähtevät pois päältä n. 10 minuutin lennon jälkeen?  Myös TCAS ruutu menee pimeäksi.
Kone on ladattu VFän sivuilta, ja failureita ei ole päällä

Navigation

Up one level

Next page