FSnordic.net
Home Help Rules Login Register
Welcome, Guest. Please login or register.
23.09.17, 16:34

Login with username, password and session length
+  FSnordic.net Forums
|-+  Finnish Discussion / Lentosimulaattorit
| |-+  Virtual Finnair (Moderators: Sami Puro, Mika Mononen)
| | |-+  E170 ja AP
:  

« previous thread next thread »
Pages: 1 [2] Reply Print
Author Topic: E170 ja AP  (Read 6625 times)
Fin0127
Former member
Re: E170 ja AP
« Reply #20 on: 24.03.08, 06:11 »

Kiitos Miikka ohjeista. Homma toimii.
Miikka Mortamo
Offline Offline

Posts: 190
Date Registered: 11.04.07

Re: E170 ja AP
« Reply #21 on: 24.03.08, 06:46 »

Hyvä juttu!:)
Santeri Lehtonen
Offline Offline

Posts: 2576
Date Registered: 04.09.07

WWW
Re: E170 ja AP
« Reply #22 on: 20.05.08, 11:10 »

Nyt tuli eilen vastaan tyyppikurssin vikoilla lennoilla ongelma.

Jos suoritan nousun paneelin T/O Configilla (nappi moottoreiden käynnistimien alapuolella) ei koneen autopilootti halua nousta kuin korkeintaan 860 FPM nopeudella, vaikka VS kohtaan olisi asetettu 2200 FPM. Kenelläkään tietoa, että mistä ongelma johtuu?  Huh

Samalla paneelilla olen lentänyt jo reilun aikaa, eikä koskaan ole tullut ongelmia vatsaan. Nyt tää on jo toinen viikon sisään.  Undecided


"When we left earth it changed our world"
Olli Talso
Offline Offline

Posts: 2051
Date Registered: 20.08.06

WWW
Re: E170 ja AP
« Reply #23 on: 20.05.08, 14:02 »

Kerran itselläkin tapahtunut Santerin ongelman tapainen tilanne, mutta se hoituu sillä, että painat VS:n kerran pois ja takaisin päälle.  Smiley

Santeri Lehtonen
Offline Offline

Posts: 2576
Date Registered: 04.09.07

WWW
Re: E170 ja AP
« Reply #24 on: 20.05.08, 18:32 »

Kerran itselläkin tapahtunut Santerin ongelman tapainen tilanne, mutta se hoituu sillä, että painat VS:n kerran pois ja takaisin päälle.  Smiley
Ei auttanut. (kyllä painelin monta kertaa ALT, VNAV, FLCH ja VS nappeja) Se kyllä nousi sinne 1500 FPM:n, mutta tippui taas takaisin.  Undecided No katotaan. Asensin koneen uudestaan ja joskus kun lentolistan saan, niin testaan, että toimiiko taas kone. (Muuten tulee tuskalliset kuusi kuukautta ennen kun pääsee busseihin.)  Cry


"When we left earth it changed our world"
Olli Talso
Offline Offline

Posts: 2051
Date Registered: 20.08.06

WWW
Re: E170 ja AP
« Reply #25 on: 20.05.08, 18:39 »

Ei auttanut. (kyllä painelin monta kertaa ALT, VNAV, FLCH ja VS nappeja) Se kyllä nousi sinne 1500 FPM:n, mutta tippui taas takaisin.  Undecided No katotaan. Asensin koneen uudestaan ja joskus kun lentolistan saan, niin testaan, että toimiiko taas kone. (Muuten tulee tuskalliset kuusi kuukautta ennen kun pääsee busseihin.)  Cry
Kyllä se siitä, itelläkin oli alussa vaikka minkälaista bugia, mutta niistä selvittiin vaan kokeilemalla & säätämällä! Jos et millään saa toimimaan, on olemassa toinenkin E170- paneeli, ks. AVSIM. Alottelen ite bussin koulutuksen kesäkuussa, ja nyt on kyllä jo vähän haikea fiilis, kun viimmeiset E170 lennot lennetään. On tuokin peli loppuenlopuksi todella mukava  Cool

Santeri Lehtonen
Offline Offline

Posts: 2576
Date Registered: 04.09.07

WWW
Re: E170 ja AP
« Reply #26 on: 20.05.08, 18:48 »

Kyllä se siitä, itelläkin oli alussa vaikka minkälaista bugia, mutta niistä selvittiin vaan kokeilemalla & säätämällä! Jos et millään saa toimimaan, on olemassa toinenkin E170- paneeli, ks. AVSIM. Alottelen ite bussin koulutuksen kesäkuussa, ja nyt on kyllä jo vähän haikea fiilis, kun viimmeiset E170 lennot lennetään. On tuokin peli loppuenlopuksi todella mukava  Cool
Kyllä ko. paneelilla on takana yli 200 tuntia ongelmatonta lentoa.  Grin Ja luultavasti ostan Wilcon E-jets paketin, jos se ei ole jotain wilcosekundaa. Tongue Ja mukavuudesta: onhan se ihan nätti peli. Moitteita ei oikeastaan ole, kun FMS:n vajaa toiminta ja joissain paikoissa köyhät nappimallinukset (=overheadissa saisi pari nappi lisää toimia.)


"When we left earth it changed our world"
Pages: 1 [2] Reply Print 
« previous thread next thread »
Jump to:  

1