Kuvien määrä aiheessa

(1/2) > >>

hennri:
Välillä tulee tapauksia, että joku pistää kuviansa esille, jonka jälkeen kaikki kommentoivat että kivat kuvat.
Näitä kommentteja ei aina jaksa lukea, joten aiheen jättää lukematta jatkossa, mutta sitten saakin huomata että kirjoittaja on lisännyt kuvia jälkikäteen eikä ole maininnut lisäämisestä otsikkoon joten kuvat saattavat jäädä välistä.

Ajattelin, että jos tuohon yläpalkkiin( Otsikko     Aloittaja     Vastauksia     Luettu     Uusin viesti ) saisi lisättyä kuvien määrä -palkin, jolloin pystyisi seuraamaan, onko uusia kuvia lisätty keskusteluun ja samalla tietäisi kuinka suurta kuvapakettia on tulossa.
Ainakin omalla resoluutiolla tuohon mahtuisi kyseinen palkki hyvin, joten en keksi ainakaan mitään syitä mitä haittaa kyseisestä palkista olisi.

Onnistuuko/saako kannatusta idea?

toni.p:
Juu olen  samaa mieltä kanssasi. Kannatetaan! 

sami:
Teknisesti on hyvin vaikeaa, koska kuvien määrän laskeminen vaatisi viestin tekstikentän läpkäynnin ja sieltä näiden kuvien img tai attachment -foorumitagien laskemisen. Eli olisi liian raskasta joka ikinen viesti ketjussa käydä läpi näin ja tehdä se joka ikisen viestiketjun osalta, eli pahimmillaan satoja/tuhansia kertoja per foorumin viestilista-sivu. Attachment-tagitetut voi periaatteessa laskea suoraan liitetiedostokannasta, mutta koska käyttäjä voi myös viestistään poistaa kuvia jotka silti säilyvät palvelimella (pelkkä tekstitagin poisto viestistähän ei poista kuvaa), niin tämä luku ei ole paikkaansapitävä. Ja kuvia voi myös linkittää ulkopuoliselta serveriltä.

Ja kuitenkin mielestäni tuon lisääminen, vaikka teknisesti olisikin ok, on aika turhaa, koska vain pienessä osassa viestejä on kuvia. Joten 80%:lla foorumeista tuo yksi sarake olisi turha..

Lauri:
Ja pitäisi muistaa jokaisesta ketjusta kuvien lukumäärän ennestään, jotta voi huomata onko uusia ilmestynyt. Ellei rakennettaisi nimenomaan uusista kuvista ilmoittava sarake, jonka tekeminen lienee Saminkin kirjoituksen perusteella melko työlästä.

Assiini:
Koskee eräällä lailla samaa asiaa:

Miksi kuvat pitää lähettää yksitellen? Olisiko mahdollista tehdä niin, että liittäessäni kuvia voisin valita kaikki kuvat tiedostostani ja painaa ainoastaan kerran lähetä nappia? Kun lähettää nyt esim. 30 kuvaa niin hirveä työ lähettää jokainen yksitellen ja menee monta kertaa sekaisin, mitkä kuvat on jo lähetetty ja mitkä ei.

Navigation

Up one level

Next page