Keskustelua aseiden hallussapidosta (OLI: Jokelan ampumistapaus)

<< < (85/89) > >>

juksii:
http://www.iltasanomat.fi/kotimaa/puukottajalla-pelottava-taktiikka-haki-tuntemattomia-uhreja-eri-puolilta-vieremaa/art-1288473974359.html

Quote

Puukkoriehuja haavoitti kolmea ja heitti poliisia puukolla


Näyttää sitä puukollakin saavan uhreja aikaan. On puhdasta onnea ja sattumaa että selvittiin näin vähällä.

Mitä tämän tapauksen takia pitäisi kieltää.. Puukot?

nikkari:
Laitoin jo aiemmin linkin lääkkeillä potilaitaan murhanneesta perushoitajasta. Mutta pitäisikö tästä huolestua? Suomessa kuolee siis arviolta 700-1700 ihmistä lääkäreiden tekemiin hoitovirheisiin. Pitäisikö ylimpänä viranomaisena toimivan Pekka Puskan tehdä asialle jotain? Vai pitäisikö Puska ja hänen johtamansa pulja haastaa oikeuteen?sauli76:
En ole jaksanut lukea tätä threadia alusta loppuun, mutta ei se aselupien kiristäminen, vaatimusten tiukentaminen ja muu vastaava toiminta tuo minkäänlaista helpotusta niihin tapauksiin, joissa silmitön väkivalta kohdistuu ulkopuolisiin tekijöihin aseellisella väkivallalla. Harmin paikka se on niille, ketkä aseita, ammuntaa, metsästystä, ym. harrastaa tai alkaa yrittää harrastaa. Jokainen voi katsoa, mitä nykyään vaaditaan, että voit edes laillisesti ostaa, hallita, ostaa panoksia, ja ammuskella pahvitauluun cal.22 pistoolilla. Aivan älyttömiä juttuja, suosituksia jostain ampumakerhosta jne. ja mitähän vielä.

Ne ketkä aseen haluavat, ne sen varmasti saavat, tavalla tai toisella - kun laittavat hiukan €uroja mukavaan jonoon. Ei siihen mitään virkamiesten lupia tai änkyttämällä anelemisia tarvita.

Tapauksia, joissa henkilö kyllästyy maailmaan ja ampuu ihmisiä tulee varmasti aina tapahtumaan. Aivan sama vaikka aseet kiellettäisiin kokonaan. Sittenhän niitä vasta alkaisi olemaan. Jopa minäkin hommaisin sellaisen.

Halla-ahon mietelmät olivat kyllä tässä tapauksessa asiallista luettavaa.

erkki.pulkkinen:
Quote

Laitoin jo aiemmin linkin lääkkeillä potilaitaan murhanneesta perushoitajasta. Mutta pitäisikö tästä huolestua? Suomessa kuolee siis arviolta 700-1700 ihmistä lääkäreiden tekemiin hoitovirheisiin. Pitäisikö ylimpänä viranomaisena toimivan Pekka Puskan tehdä asialle jotain? Vai pitäisikö Puska ja hänen johtamansa pulja haastaa oikeuteen?


Siis sairaalatkin pitää kieltää 

AD:
Quote


Halla-ahon mietelmät olivat kyllä tässä tapauksessa asiallista luettavaa.Halla-Aho ei ole tyhmä eikä hänen jutuissaan ole monesti juurikaan moitteen sijaa. Halla-Ahon sanoma ei kuitenkaan sovi monille ja hän onkin joutunut selkeästi lehdistön hampaisiin juttujensa takia jotka eivät sovi nykyiseen yhteiskunnalliseen ajatusmalliin tai siihen mitä pidetään sopivana vallanpitäjien tai lehdistön edustajien mielestä.

Olen lukenut suurimman osan Halla-Ahon kirjoituksista ja sen mitä lehdistö tuo usein esille. Ero näiden välillä on huomattava. Juttuja on repäisty irti kesken lauseen joka muuttaa sisällön ja viestin kokonaan. Voi vain arvailla toimittajien poliittisia päämääriä ja suuntautumista näiden tekojen perusteella. Noh Halla-Aholla myydään lehtiä.

Tämä sama kuvio toistaa nyt itseään vaikka aiheena -70 ja -80 lukujen Neuvostoliiton hyysäämisen sijaan on maahanmuutto, aseet jne. Suomettuminen on edelleen vallalla. Suomea tai yhteiskuntajärjestystä, hallitusta, poliitikkoja holtitonta maahanmuutto, Sosiaalidemokraatteja jne ei saa kritisoida. Jos on niin ikävä että ei näe Suomen erinomaisuutta muuttuu epäisänmaalliseksi ja muuten epäsosiaaliseksi hyypiöksi. Vanhan sanonnan mukaan se koira älähtää johon kalikka kolahtaa.

Suhtautuminen Halla-Ahoon on hyvin kaksijakoista. Suurin osa ihmisistä joko hyväksyy Jussin jutut varauksetta ja toisille hän on paholaisen ilmentymä maan päällä ja valtameren vitsaus vailla vertaa. Tässä on aika paljon samaa kuin edellisissä presidentin vaaleissa. Jos et äänestänyt Haavistoa olit homovastainen sivistymätön ja ymmärtämätön maalainen.

Suomalaisen yhteiskunnan kahtiajakautuminen on aika selvä ja se miten suvaitsemattomaksi kansa on muuttunut. Suvaitsemattomuus Ilmentyy etenkin niiden asenteissa jotka ovat olevinaan suvaitsevaisia. Hyväksytään maahanmuutto ilman mitään rajoja, mutta ei hyväksytä niiden näkemystä jotka tätä vastustavat. Vaaditaan lisää kieltoja ja määräyksiä jo olemassa olevien lisäksi, oli aihe sitten mikä tahansa.
 Kun törkeän rikoksen tekijä on syntyperäinen Suomalainen julkistetaan tiedot ja kuvaus ihon värin jne lisäksi uutta kun kyseessä on maahanmuuttaja Afrikan sarvesta ei lehdistö juuri tietoja anna sen pelossa että leimataan rasistiksi. Jos vastusti maahanmuuttoa olet automaattisesti rasisti ja ymmärtämätön ja tämä suvaitsevainen suusta. Samat suvaitsevaiset haluavat joidenkin hullujen Suomalaisten ammuskelujen jälkeen rajoittaa tuhansien ammuntaa ja aseita harrastavien elämää uusin kiellon ja rajoituksin. Samalla poliitikot keräävät tältä vähemmistöltä poliittisia irtopisteitä menemällä iloisesti mukaan tähän show'hun.
En muista lehdistöstä lukeneeni Shukpollin ammuskeluun jälkeen samaa hysteriaa ampuma-aseita tai harrastajia vastaan. No eihän se olisi sopivaa olihan silloin kyseessä tiettyyn uskontokuntaan kuuluva maahanmuuttaja. Joku olisi voinut ottaa herneen nenään.

Korjailtu iPad autocorrectin hölmöilyjä

Navigation

Up one level

Next page

Previous page