FSnordic.net
Home Help Rules Login Register
Welcome, Guest. Please login or register.
29.05.17, 22:51

Login with username, password and session length
+  FSnordic.net Forums
|-+  Finnish Discussion / Lentosimulaattorit
| |-+  Maisema- ja lentokonesuunnittelu (Moderators: Juha Kalli, Mikko Maliniemi, Janne Sinkkonen, Ilkka Portti, Mikko J Köykkä)
| | |-+  Miten muunnetaan bgl muotoon Ja miten saadaan Gmax ohjelmaan.
:  

« previous thread next thread »
Pages: [1] Reply Print
Author Topic: Miten muunnetaan bgl muotoon Ja miten saadaan Gmax ohjelmaan.  (Read 1232 times)
Toni Heikkinen
Offline Offline

Posts: 938
Date Registered: 11.11.06

Miten muunnetaan bgl muotoon Ja miten saadaan Gmax ohjelmaan.
« on: 09.11.07, 17:51 »

Nyt kun tässä olen tehnyt tuota Kajaanin lentokenttää niin pitäisi muuttaa se tiedosto bgl muotoon niin miten se tapahtuu.pitääkö siihen olla erikseen joku ohjelma?
« Last Edit: 14.11.07, 16:50 by Toni Heikkinen »

Olympus SP590uz                                                                                                                                                                        
Canon EOS40D, EF-S 18-55mm, EF-S 55-250mm, Sigma 120-400mm

Ultrapilotti.
Tatu Kantomaa
Patu Cantona
Offline Offline

Posts: 8907
Date Registered: 14.02.02

WWW
Re: Miten muunnetaan bgl muotoon.
« Reply #1 on: 09.11.07, 18:24 »

Nyt kun tässä olen tehnyt tuota Kajaanin lentokenttää niin pitäisi muuttaa se tiedosto bgl muotoon niin miten se tapahtuu.pitääkö siihen olla erikseen joku ohjelma?

Mikä tiedosto?

'Don't panic'
Aki Salmela
Offline Offline

Posts: 863
Date Registered: 04.10.06

Re: Miten muunnetaan bgl muotoon.
« Reply #2 on: 09.11.07, 18:50 »

Jos AFCADia tekee mieli tehdä, Flightsim.comista tiedostonimellä "afcad221.zip" löytyy ohjelma, jolla pitäisi onnistua. Ohjelma saattaa aluksi vaikuttaa sekavalta, mutta loppuen lopuksi se on aika helppoa Smiley
Toni Heikkinen
Offline Offline

Posts: 938
Date Registered: 11.11.06

Re: Miten muunnetaan bgl muotoon.
« Reply #3 on: 09.11.07, 18:54 »

Joo tarkoitus olisi muuntaa Google SketchUp ohjelmalla tehty lentokenttäkenttä tietosdo bgl muotoon.

Olympus SP590uz                                                                                                                                                                        
Canon EOS40D, EF-S 18-55mm, EF-S 55-250mm, Sigma 120-400mm

Ultrapilotti.
Kari Kyheröinen
Offline Offline

Posts: 1462
Date Registered: 04.02.02

WWW
Re: Miten muunnetaan bgl muotoon.
« Reply #4 on: 09.11.07, 20:14 »

Joo tarkoitus olisi muuntaa Google SketchUp ohjelmalla tehty lentokenttäkenttä tietosdo bgl muotoon.

Can I export my SketchUp models to other programs or formats? [* Google Help]. Eli ei suoraan mutta Pro-versiolla mutkankautta pitäisi onnistua. Työkaluista löytyy lisätietoa FSDeveloper.comista.
Toni Heikkinen
Offline Offline

Posts: 938
Date Registered: 11.11.06

Re: Miten muunnetaan bgl muotoon Ja miten saadaan Gmax ohjelmaan.
« Reply #5 on: 14.11.07, 16:54 »

Enpä kehdannut aloitta uutte aihett koska liittyy aienpaan.Miten SketchUp ohjelmalla tehty lentokenttä saadaan siirrettyä Gmaxiin vai pystyykö kun se kuitenkin olisi mukava saada simuun.Ja kysyn jo etukäteen että jos se siirto jollain keinolla onnistuu niin miten se kenttä saadaan simulaattorissa olikeaan kohtaa.

Olympus SP590uz                                                                                                                                                                        
Canon EOS40D, EF-S 18-55mm, EF-S 55-250mm, Sigma 120-400mm

Ultrapilotti.
Kari Kyheröinen
Offline Offline

Posts: 1462
Date Registered: 04.02.02

WWW
Re: Miten muunnetaan bgl muotoon Ja miten saadaan Gmax ohjelmaan.
« Reply #6 on: 14.11.07, 19:19 »

Miten SketchUp ohjelmalla tehty lentokenttä saadaan siirrettyä Gmaxiin vai pystyykö kun se kuitenkin olisi mukava saada simuun.

Google SketchUp Pro:ssa tallennetaan tiedosto .3DS-formaatissa jonka vastaavasti GMax osaa avata. (SkechUp Pro 6:n ilmaista kokeiluversiota voi käyttää 8 tuntia joten, jos siinä on mukana tiedostojen tuonti- ja vientityökalut, sehän saattaa riittää). Edelleen kaikenlaista infoa, opastusta ja esimerkkejä aiheesta löytyy FSDeveloper yhteisöstä... Jos omistat X-Planen, voit kokeilla mallin kääntämistä sille - X-Plane plugin for SketchUp [* Marginal.org].
Pages: [1] Reply Print 
« previous thread next thread »
Jump to:  

1