FSnordic.net
Home Help Rules Login Register
Welcome, Guest. Please login or register.
24.08.19, 23:15

Login with username, password and session length
+  FSnordic.net Forums
|-+  Finnish Discussion / Lentosimulaattorit
| |-+  Yleinen simulaattorikeskustelu (Moderators: Mikko Maliniemi, Janne Sinkkonen, Ilkka Portti)
| | |-+  Ongelmaa wilcon kanssa
:  

« previous thread next thread »
Pages: [1] 2 Reply Print
Author Topic: Ongelmaa wilcon kanssa  (Read 1512 times)
Osku Leskinen
Offline Offline

Posts: 3941
Date Registered: 08.06.07

Ongelmaa wilcon kanssa
« on: 10.11.07, 20:41 »

Terve.

Tänään sain tuon wilcon airbus vol.1:n ja sitten innokkaana testaamaan. no kaikki menee hyvin nousuun asti vaikka olisi kuinka kauan tahaansa boardaamassa. Elikkä siinä vaiheessa kun ottaa ländärit sisään ja jatkaa nousua niin ei mene kauaa kun kone tilttaa. Tätä ei käy muilla kuin wilcon kaikkilla vol.1 busseilla. Mistähän mahtais johtua. Tuossa vielä probleemasta kuva, auttaneeko sitten mitään.
PS. Bussi on kyllä hyvä!

[ attachment removed / expired ]

-nimim. Hieman pettynyt

Ezku
Former member
Re: Ongelmaa wilcon kanssa
« Reply #1 on: 10.11.07, 21:12 »

Oletkos koittanut uudelleenasennusta? Sillä tuosta luultavasti selviää.
Osku Leskinen
Offline Offline

Posts: 3941
Date Registered: 08.06.07

Re: Ongelmaa wilcon kanssa
« Reply #2 on: 10.11.07, 21:30 »

En ole. Nyt ei enää koko simu aukea Cry

Tatu Kantomaa
Patu Cantona
Offline Offline

Posts: 9563
Date Registered: 14.02.02

WWW
Re: Ongelmaa wilcon kanssa
« Reply #3 on: 10.11.07, 21:37 »

Olisko itse simun päivittäminen versioon 9.1 jotain?

'Don't panic'
Osku Leskinen
Offline Offline

Posts: 3941
Date Registered: 08.06.07

Re: Ongelmaa wilcon kanssa
« Reply #4 on: 10.11.07, 22:01 »

Siis tä Huh

Mulla on 9.0.
siinä virheraportissa on virheenä tulee yli 100 modulea jota en ymmärrä. Eikä ole korjaus ohjeita Huh

Sami Vesala
Offline Offline

Posts: 2333
Date Registered: 05.10.05

Re: Ongelmaa wilcon kanssa
« Reply #5 on: 10.11.07, 22:10 »

Koitappa päivittää simusi 9.1 versioon, kuten Tatu sanoi!  Wink
Osku Leskinen
Offline Offline

Posts: 3941
Date Registered: 08.06.07

Re: Ongelmaa Simun kanssa
« Reply #6 on: 10.11.07, 22:20 »

Elikkä siis tämä tulee ensin.
[ attachment removed / expired ]

Sen jälkeen tämä
[ attachment removed / expired ]

Seuraavaksi
[ attachment removed / expired ]

Tästä
[ attachment removed / expired ]

viimeinen module
[ attachment removed / expired ]

Jotain uhkia Huh
[ attachment removed / expired ]

Sami Vesala
Offline Offline

Posts: 2333
Date Registered: 05.10.05

Re: Ongelmaa wilcon kanssa
« Reply #7 on: 10.11.07, 22:27 »

Niin oletko päivittänyt SIMULAATTORIASI? Ilmeisesti et, joten asenna SIMULAATTORIISI 9.1 päivitys.
Osku Leskinen
Offline Offline

Posts: 3941
Date Registered: 08.06.07

Re: Ongelmaa wilcon kanssa
« Reply #8 on: 10.11.07, 22:29 »

86% sitäkin ladattu jo laugh

ToniH22
Former member
Re: Ongelmaa wilcon kanssa
« Reply #9 on: 10.11.07, 22:31 »

Suorita yksinkertaisesti Flight Simulatorin päivitys, ja asennat koneen sen jälkeen uudelleen.
Päivitys paketti löytyy tuolta:
http://www.microsoft.com/downloads/details.aspx?displaylang=en&FamilyID=92cf4b8c-ea69-476b-a276-618c4ab52aaf

Tarkista myös että käytössäsi on uusin versio FS9:n FSUIPC moduuli
ja se löytyy tuolta:
http://www.schiratti.com/files/dowson/FSUIPC.zip?timestamp=010607

HUOM: Jos käytössäsi on esim FS9 no cd crack, kopioi originaali FS9.exe FS2004 asennus ceedeeltä, koska päivitys ei muuten onnistu, sama pätee myös jos on esim eri versiot muista FS9 moduuli tiedostoista, tulee nekin kopioida simun modules kansioon ennen päivittämistä...
Osku Leskinen
Offline Offline

Posts: 3941
Date Registered: 08.06.07

Re: Ongelmaa wilcon kanssa
« Reply #10 on: 10.11.07, 22:41 »

Pikaisesti asensin, en tosin noin niinkuin neuvoit koska asensin jo aiemmin, niin ei toiminut. Aamulla uudestaan. Hyvää yötä ja isänpäivää kaikille.

-Osku

Osku Leskinen
Offline Offline

Posts: 3941
Date Registered: 08.06.07

Re: Ongelmaa wilcon kanssa
« Reply #11 on: 11.11.07, 08:15 »

Ei toimi Undecided Asensin päivityksen ja otin FS9.exen levyltä. Sitten alan asentaa nocd Crackia niin ilmoittaa että ei löydy language.dll vaikka se on simun pääkansiossa ja kopioitu modules kansioon

Tatu Kantomaa
Patu Cantona
Offline Offline

Posts: 9563
Date Registered: 14.02.02

WWW
Re: Ongelmaa wilcon kanssa
« Reply #12 on: 11.11.07, 08:25 »

Ei toimi Undecided Asensin päivityksen ja otin FS9.exen levyltä. Sitten alan asentaa nocd Crackia niin ilmoittaa että ei löydy language.dll vaikka se on simun pääkansiossa ja kopioitu modules kansioon

Mutta simu toimii kuitenkin niin kuin MS on se suunnitellut, levy levyasemaan jne.?

Soarrec.dll kuulostaa myös mystiseltä, joku palikka minkä olet lisännyt simuun? Liittynee johonkin purjelentoon, mutta onko se tarpeellinen? Jos se kuitenkin haluat pitää niin FS9.cfg tiedostoon pitää lisätä nämä rivit:
[OLDMODULES]
SOARRec.dll = 1

'Don't panic'
Osku Leskinen
Offline Offline

Posts: 3941
Date Registered: 08.06.07

Re: Ongelmaa wilcon kanssa
« Reply #13 on: 11.11.07, 08:30 »

No sepä se kun ei toimi millään lailla Sad ja tuon
[OLDMODULES]
SOARRec.dll = 1
kun tein niin herkesi kokonaan pelittämästä. Poistin sen ja silti toimi.

Tatu Kantomaa
Patu Cantona
Offline Offline

Posts: 9563
Date Registered: 14.02.02

WWW
Re: Ongelmaa wilcon kanssa
« Reply #14 on: 11.11.07, 08:32 »

Jaahans... poistappa se SOARrec.dll kokonaan.

Muuten minä en saa mitään selvää mitä yrität sanoa:

No sepä se kun ei toimi millään lailla Sad

Quote
kun tein niin herkesi kokonaan pelittämästä. Poistin sen ja silti toimi.

Eli lähteekö se simu päälle vai ei?


'Don't panic'
Osku Leskinen
Offline Offline

Posts: 3941
Date Registered: 08.06.07

Re: Ongelmaa wilcon kanssa
« Reply #15 on: 11.11.07, 08:37 »

Oho tuossa kävi virhe. Piti kirjoittaa että EI roimi. Simu ei lataudu ja aina vaan tulee se virhe raportti.
Eli joku virhe on FS9.Exen kanssa mutta en löytänyt miltään levyltä mistään kansiosta ko. tiedostoa

EDIT: Niin toimiikos tuo Wilco tolla FS 9.0:lla jos asennan simun uusiksi?
« Last Edit: 11.11.07, 08:46 by Osku Leskinen »

Tatu Kantomaa
Patu Cantona
Offline Offline

Posts: 9563
Date Registered: 14.02.02

WWW
Re: Ongelmaa wilcon kanssa
« Reply #16 on: 11.11.07, 08:47 »

Pysähdytäänpäs nyt hetkeksi....

Ensinnäkin, se sinun simusi pitäisi päivittää. Virheraportti viittaa yhä edelleenkin vanhaan FS9.exeen. Joko päivitys ei ole onnistunut tai sinä yrität korvata uutta (tai olet niin jo tehnyt) FS9.exeä vanhalla versiolla.

* Kopioi alkuperäisiltä levyiltä kaikki dll-tiedostot Modules kansiosta kovalevyllesi "FS9"\Modules kansioon
* Kopioi alkuperäinen FS9.exe CD:ltä "FS9" kansioon
* Siirrä se päivitys myöskin "FS9" juureen ja aja se sieltä.
* Varmista että päivitys asentuu, menee siis loppuun saakka ja se varmaankin ilmoittaa että simu on päivitetty.
* Tämän jälkeen sitten katsotaan niitä virheraportteja uudestaan.

EDIT

Toinen  mahdollisuus on toki asentaa koko simu ensin uusiksi, sitten FS 9.1 päivitys ja sitten lisäosat.

'Don't panic'
Osku Leskinen
Offline Offline

Posts: 3941
Date Registered: 08.06.07

Re: Ongelmaa wilcon kanssa
« Reply #17 on: 11.11.07, 08:51 »

Yritin ettiä tuota fs9.exeä joka levyn kaikista tiedostoista mutta sitä ei löydy. Ehkä siksi koska levyt on poltettu kaverilta

Onko nämä ne modulet?
[ attachment removed / expired ]

Tatu Kantomaa
Patu Cantona
Offline Offline

Posts: 9563
Date Registered: 14.02.02

WWW
Re: Ongelmaa wilcon kanssa
« Reply #18 on: 11.11.07, 08:56 »

Ehkä siksi koska levyt on poltettu kaverilta

OK, I'm off. Ehkä joku muu jatkaa.

'Don't panic'
Osku Leskinen
Offline Offline

Posts: 3941
Date Registered: 08.06.07

Re: Ongelmaa wilcon kanssa
« Reply #19 on: 11.11.07, 08:58 »

Mutta onko nuo ne modulet?

Pages: [1] 2 Reply Print 
« previous thread next thread »
Jump to:  

1