Squawbox i FS9,hjälp.

(1/1)

donken:
Hejsan.

Har nu sedan ett litet tag varit ifrån simulaton med mycket frustastion. Detta pga att det vill inte fungera mer en ca 30 min. Har testat att ominstallera det men vill fortfarande inte fungera.
Först när man kommer in i själva menyn i FS9 så kan man få välja flyg och tid mm.
Redan där så blir det så att jag inte kan dra med musen på Flygplanet så det cirkulerar. Tex. Jg ska kunna dra upp musen så for nosen upp på flyget. Men det vill inte funka. Men det är inte det som är problemet. När jag laddar spelet så måste jag klicka ''visa skrivbord'' för att klicka Ok på en litet medellandet som har kommit. I detta så står det. Att squakbow är inte med. Att jag måste starta om spelet och ta med squakbox. Någon som vet vad jag ska göra?

MVH . Alexander

Madito:
Du har prövat att installera om squawkbox va? Annars skulle formatera datorn också vara en lösning, dock en väldigt extrem sådan. Finns säkert någon som är mer insatt i ämnet än jag.

donken:
Okej, Men vart kan jag då hitta Squakbox instalationen?

Madito:
Vassego
http://squawkbox.ca/downloads/

Martin Loxbo:
Du skriver att det står att Squawkbox inte är med. Vad står det mer exakt?

Nu var det ett tag sen jag själv flög online (sitter mest ATC), så jag är nog inte bäst på att svara. Men får du inget svar här föreslår jag att du frågar i VACCSCA:s forum: http://www.vaccsca.org/forum/ - där finns många Squawkboxanvändare.

Navigation

Up one level