Oma alue Ilmailu / Koulutus?

(1/1)

sami:
Onko tarvetta tai kysyntää omalle ilmailulliseen koulutukseen keskittyneelle alueelle.

Eli jossa voi kysellä lisäinfoa ja myös koulutuksen tarjoajat (esim. kerhot ja vastaavat) voivat ilmoittaa alkavista kursseista.

skuosman:
Ehdottomasti kannatan. Tällä foorumilla kävijät saisivat yhdestä paikasta nähdä mitä koulutusta tarjotaan.

sakari kuosmanen

kenkku:
Tarpeesta en sano, mutta olisiko tuo sitten ihan oma fooruminsa (Tyyliin Ilmailuhistoria, Yleinen Ilmailukeskustelu jne.) vaiko alakategoria, kuten Spottailupaikat lentokentillä? Ei kuulosta oikein ruuhkaiselta foorumilta ja muutenkin alkaa noita ylemmän tason foorumeita kertyä jo, joten sen voisi ehkä laittaa vaikkapa Yleisen ilmailukeskustelun alle?

skuosman:
Mielestäni se voisi olla alue jota moderaattorit vahtivat. Kukin ilmoituksen laittaja voisi käydä muokkaamassa viestiään ja sieltä puuttuisi mahdollisuus rönsyillä eli se olisi informaatiokanava. Yli puolet Flight Forumin käyttäjistä (kyselyiden mukaan) ovat muita kuin lupakirjan haltijoita. Toki on muutakin ILMAILUA kuin lupakirjan haltijan ilmailu (simut, hyppytoiminta, varjoliito, riipuliito, lennokit).  Toinen juttu on se, että juttu pysyisi asiassa; tieto kurssista. piste.
Pulinajakso.net se tehtiin ja on toiminut minusta hyvin. Ainut, että se on foorumi ihmisille joilla jo on lupakirja ja siellä on noin 10% kävijöitä verrattuna tänne.

saku

tuomoseppala:
Mielestäni olisi hyvä alue koska foorumilla on varmasti paljon käyttäjiä, itseni mukaan lukien joka kouluttaa tai haluaa kouluttaa itseään. Alueella luonnollisesti ilmoituksia kursseista, sekä löydettyjä tietoja mahdollisesti avoinna olevista hauista ja muista mielenkiintoisista.

Lisäksi alueella voisi kysyä "helpommin" jotakin tiettyä koulutukseen liittyvää kohtaa tai aihetta, ja myös paikka jossa toivottavasti instructorit ja potentiaaliset oppilaat kohtaisivat.

Toisaalta ilmoittelu voi olla molemminpuolista ja vapaata, kuten foorumin luonteeseen kuuluu, sillä itsekkin etsin parhaillaan vaihtoehtoja hoitaa 100-120h PIC-tiimaa täällä Suomessa.

Uskon että omasta ala-alueesta tulisi hyvä kohtauspaikka tietoa janoaville, ja toisaalta koulutusta tarjoaville tahoille. PPRunesta toki voi löytää paljon juttuja mutta se on jotenkin kummallisen sekavaa joten hyvää, "luotettavaa" ja juuri hakemaasi infoa on vähän vaikea löytää. En kuitenkaan usko että ko. alue leviää PPRunen tavoin järkyttäväksi sekamelskaksi vaan pysyy hyvin asiassa, niinkuin muutkin jutut täällä.

KANNATAN 

-tuomo

Navigation

Up one level