Muutamia (tyhmiä) kysymyksiä verkkolentämisestä

<< < (33/235) > >>

Kerosiini:
Quote

Että atis tiedotus x (tässä tapauksessa A eli alfa) on kuunneltu/luettu ja ymmärretty.

Valvotulla lentopaikalla (Tornikentät) kaikkeen käytännössä tarvit luvan liikkuessasi liikennealueella.Selvä. Joo, ajattelinkin että tarvii ilmoittaa, mutta en tiennyt miten, koska tuossa ivaon fraseologia oppaassa hiukan epäselvästi kerrottu.

Kreeta:
Voiko IVAO:ssa VFR plaaniin mitenkään merkata esim. laakson pohjaa pitkin tjsp? Kun en plaaniin merkkaisi DCT kun reitti ei kuitenkaan ole todellisuudessa suoraan perille.

Kreeta:
VFR-pisteeksihän tottakai voi laittaa joen jota pitkin lentää, niemen jonka ylittää, mutta voiko lahtea jonka ylittää. Seuraavalle VFR World Tour-legille voisin nimittäin merkitä reittipisteeksi Bay of Lyon, eli Lioninlahden.

Kuten varmaan huomaatte, VFR-plaanin teko on minulle aika uusi asia.

Kreeta:
Mikä on (IVAO:ssa, ja eiköhän se ole IRL ja VATSIM:ssa sama) Aluelennonjohdon (esim. EFES) Alimmaisraja, että jos lentää esim 6000 jalkaa merenpinnasta, tarviiko ilmoittautua LJ:lle? Eli siis alimmaisraja, mietin että pitääkö tuossa VFR Tourilla kertaakaan ilmoittautua Alueille, jos paikalla Lähtö/saapumiskentällä on GND/TWR/APP pitää tietysti, mutta eihän ne olekaan aluelennonjohtoja. DEL:lle ei kai tarvi kuitenkaan mitään VFR:ssä puhua, jos sellainen paikalla sattuu olemaan?

Kerosiini:
Miten, jos itse lähössä EFHF - EFTU, ja onkin vain EFHK toweri paikalla, eikä EFHF toweria. Otetaanko silloin suoraan yhteys EFHK toweriin ja hän antaa ohjeet, vaiko vedetään unicomilla?

Navigation

Up one level

Next page

Previous page