FSnordic.net
Home Help Rules Login Register
Welcome, Guest. Please login or register.
23.09.17, 23:47

Login with username, password and session length
+  FSnordic.net Forums
|-+  Finnish Discussion / Lentosimulaattorit
| |-+  Verkkolentäminen (Moderators: Juha Kalli, Mikko Maliniemi, Janne Sinkkonen, Ilkka Portti, Mikko J Köykkä)
| | |-+  Muutamia (tyhmiä) kysymyksiä verkkolentämisestä
:  

« previous thread next thread »
Pages: 1 ... 13 14 [15] 16 17 ... 59 Reply Print
Author Topic: Muutamia (tyhmiä) kysymyksiä verkkolentämisestä  (Read 120044 times)
Timo Poikela
Offline Offline

Posts: 698
Date Registered: 08.10.07

Re: Muutamia (tyhmiä) kysymyksiä verkkolentämisestä
« Reply #280 on: 01.10.09, 09:04 »

Zekkasin ivapin kansiot läpi ja kaikki näytti olevan kondikses...
Joo tuli just mielee et oli X:ssä sama ongelma mut onnistu sillee et asensin MTL uusiks

Jerome Parviainen
Offline Offline

Posts: 929
Date Registered: 31.08.06

Re: Muutamia (tyhmiä) kysymyksiä verkkolentämisestä
« Reply #281 on: 01.10.09, 10:28 »

Ivapin ja/tai palomuurin uudelleenasennus saattaa auttaa, ja olethan tarkistanut ettei palomuuri blokkaa ysiä?

Ei auta jos tässä on nyt kyseessä Vista + FS9 + Norton configuraatio. Se ei toimi ja sitä ei saa toimimaan. Löytyykö Timo sulta ks. konffi?
Timo Poikela
Offline Offline

Posts: 698
Date Registered: 08.10.07

Re: Muutamia (tyhmiä) kysymyksiä verkkolentämisestä
« Reply #282 on: 01.10.09, 10:45 »

Eipä taida  Undecided
No mut tässä on tää virhesanoma jos se jotakuta auttaa:


[ attachment removed / expired ]

Jerome Parviainen
Offline Offline

Posts: 929
Date Registered: 31.08.06

Re: Muutamia (tyhmiä) kysymyksiä verkkolentämisestä
« Reply #283 on: 01.10.09, 10:48 »

Eipä taida  Undecided
No mut tässä on tää virhesanoma jos se jotakuta auttaa:

Joo tollasen se heittää. Varmistetaan nyt, onko sulla siis FS9 + Vista + Nortonin tietoturva?
Tosta ongelmasta et pääse eroon muutakun vaihtamalla jonkun noista kolmesta, valitettava totuus  Undecided.

Nimim. Itse tappelin saman ongelma useamman kuukauden kun aloitin lentämisen IVAO:ssa pari vuotta sitten.
Timo Poikela
Offline Offline

Posts: 698
Date Registered: 08.10.07

Re: Muutamia (tyhmiä) kysymyksiä verkkolentämisestä
« Reply #284 on: 01.10.09, 11:04 »

Joo kaikki löytyy. Ehkäpä ti nortoni saa lähteä kun McAfee hoitelee tuonkin puolen
katsellaan josko sitten onnistuisi

Jerome Parviainen
Offline Offline

Posts: 929
Date Registered: 31.08.06

Re: Muutamia (tyhmiä) kysymyksiä verkkolentämisestä
« Reply #285 on: 01.10.09, 11:05 »

Joo kaikki löytyy. Ehkäpä ti nortoni saa lähteä kun McAfee hoitelee tuonkin puolen
katsellaan josko sitten onnistuisi

Ainakaan tätä ongelmaa ei ole tietääkseni esiintynyt muulla kokoonpanolla.
Timo Poikela
Offline Offline

Posts: 698
Date Registered: 08.10.07

Re: Muutamia (tyhmiä) kysymyksiä verkkolentämisestä
« Reply #286 on: 01.10.09, 11:57 »

Eipä lähtenyt toimimaan   Angry Nyt ketuttaa ja paljon

Jerome Parviainen
Offline Offline

Posts: 929
Date Registered: 31.08.06

Re: Muutamia (tyhmiä) kysymyksiä verkkolentämisestä
« Reply #287 on: 01.10.09, 13:00 »

Eipä lähtenyt toimimaan   Angry Nyt ketuttaa ja paljon

Norton pitää kaiketi poistaa KOKONAAN koneelta.
Ville Heikkinen
Offline Offline

Posts: 1444
Date Registered: 09.08.08

WWW
Re: Muutamia (tyhmiä) kysymyksiä verkkolentämisestä
« Reply #288 on: 01.10.09, 15:54 »

Itsellä tuli tuo virheilmoitus myös. Ihmettelin, kun silti näin muun liikenteen, vaikka tuossahan sanotaan, että et välttämättä nää toista liikennettä Huh

Santeri Lehtonen
Offline Offline

Posts: 2576
Date Registered: 04.09.07

WWW
Re: Muutamia (tyhmiä) kysymyksiä verkkolentämisestä
« Reply #289 on: 01.10.09, 20:24 »

Norton pitää kaiketi poistaa KOKONAAN koneelta.
Format c: ja katotaa uusiks... thmbdn


"When we left earth it changed our world"
Timo Poikela
Offline Offline

Posts: 698
Date Registered: 08.10.07

Re: Muutamia (tyhmiä) kysymyksiä verkkolentämisestä
« Reply #290 on: 01.10.09, 20:39 »

Ääh no pakko löytöö joku keino... taidan vetäytyä vuorille mietiskelemään
Ainiin ja FS9 sijaitsee: D/DATA/Program files

Santeri Lehtonen
Offline Offline

Posts: 2576
Date Registered: 04.09.07

WWW
Re: Muutamia (tyhmiä) kysymyksiä verkkolentämisestä
« Reply #291 on: 01.10.09, 20:41 »

Ääh no pakko löytöö joku keino... taidan vetäytyä vuorille mietiskelemään
Norton pois tällä, CCleanerilla sitte kattelet, et ei oo mitää rekisterissä ja sitte muita softia tilalle. Smiley


"When we left earth it changed our world"
Timo Poikela
Offline Offline

Posts: 698
Date Registered: 08.10.07

Re: Muutamia (tyhmiä) kysymyksiä verkkolentämisestä
« Reply #292 on: 01.10.09, 20:43 »

Okei. Projekti hyytynyt hymy starttailee huomenissa puoli yhdeltä, odottakaamme valvomatta!
Kokeilen nyt huomenna kaikkea mahdollista ydinpommista varvaskutkuttimeen.

Santeri Lehtonen
Offline Offline

Posts: 2576
Date Registered: 04.09.07

WWW
Re: Muutamia (tyhmiä) kysymyksiä verkkolentämisestä
« Reply #293 on: 01.10.09, 20:44 »

Lopputuloksena sulla on kone ilman toimivaa virussuojaa ja ajelet äksällä. Grin Eivaineskaa.


"When we left earth it changed our world"
Timo Poikela
Offline Offline

Posts: 698
Date Registered: 08.10.07

Re: Muutamia (tyhmiä) kysymyksiä verkkolentämisestä
« Reply #294 on: 03.10.09, 19:23 »

Lopputuloksena sulla on kone ilman toimivaa virussuojaa ja ajelet äksällä. Grin Eivaineskaa.
Hahhah  laugh
No mut sitte vakavampaan. Tämän iltaisissa sessioissa loppui äänen tulo kokonaan kesken lennon...
En varmaan tierä liittyykö kyseiseen ongelmaan, mutta ei ainakaan ikinä ole ikinä näin tapahtunut.
Kuulemma yhtäkkiö alkoi suhisemaan ja rätisemään ja sitten katosi ääni kokonaan.
Niin ja se alunperäinen ongelma ei ole vieläkään korjaantunut. Ja FSX hajosi joten siihenkään ei ole paluuta
(ellei jaksaisi etsiä taas kaikkia cd:itä ja sitten vielä tweakata)
Noniin siinä tuli illan purkaukset. Hyvää yötä.

Petri Koivisto
Offline Offline

Posts: 14278
Date Registered: 21.07.04

Re: Muutamia (tyhmiä) kysymyksiä verkkolentämisestä
« Reply #295 on: 04.10.09, 09:30 »

Eikö tuossa IVAO:n ruudussa saa sitä transponderia silleen asetettua että se menee päälle kun laittaa koneesta sen? Vatsimissa ainakin sai asetuksista siten että "use fs transponder" tms, eli kun vaikka tuolta lds-paneelista sen laittaa päälle niin meni myös siitä vatsimin ruudusta.... vähän kyrsii turhaan aina ottaa esille se ivaon ruutu kun sekin takkuaa vähän... fullscreenissä.
Otto Nieminen
Offline Offline

Posts: 7596
Date Registered: 06.02.06

Re: Muutamia (tyhmiä) kysymyksiä verkkolentämisestä
« Reply #296 on: 04.10.09, 09:42 »

Jos koneesi tukee, niin Ivapin konfiguraattorista -> "Read/write panel/cockpit offsets"-kohtaan täppä ja katsot että FSUIPC asennettuna. Ainakin PMDGn 737 tukee tuota, en tiedä LDSistä ja muista. Jollain "offseteillä" varmaan voi LDSnkin koodata toimimaan, tosin itselläni ei siihen taitotaso riitä  Cheesy
Timo Poikela
Offline Offline

Posts: 698
Date Registered: 08.10.07

Re: Muutamia (tyhmiä) kysymyksiä verkkolentämisestä
« Reply #297 on: 04.10.09, 09:44 »

No ohhoh, ootko varma ettei siinä sun kotelon kannessa lue vikasimulaattori?  Grin
Tänään heräsin aikasin lähteäskeni Kyprokselta Suomeen mutta Ivap päätti estää senkin!


[ attachment removed / expired ]
 Menee niin hermot tän kanssa!! Nyt kaikki lentoyhtöt ovat kadoneet tuolta ?!?!?!  Angry

Osku Leskinen
Offline Offline

Posts: 3937
Date Registered: 08.06.07

Re: Muutamia (tyhmiä) kysymyksiä verkkolentämisestä
« Reply #298 on: 04.10.09, 09:44 »

Jos koneesi tukee, niin Ivapin konfiguraattorista -> "Read/write panel/cockpit offsets"-kohtaan täppä ja katsot että FSUIPC asennettuna. Ainakin PMDGn 737 tukee tuota, en tiedä LDSistä ja muista. Jollain "offseteillä" varmaan voi LDSnkin koodata toimimaan, tosin itselläni ei siihen taitotaso riitä  Cheesy
Mulla on päällä toi "Read/write panel/cockpit offsets"-kohta, mutta ei toimi LDSn kanssa  thmbdn

Tosin jos ei muu auta, niin transulle voi asettaa oman näppäimen, jota painamalla se menee päälle Tongue Sitä ei kyllä tiedä aina menikö päälle, mutta LJ kyllä asiasta huomauttaa Grin

CTRL+F11 taitaa olla jo vakiona tolla.

Ville Heikkinen
Offline Offline

Posts: 1444
Date Registered: 09.08.08

WWW
Re: Muutamia (tyhmiä) kysymyksiä verkkolentämisestä
« Reply #299 on: 04.10.09, 09:45 »

Tosin jos ei muu auta, niin transulle voi asettaa oman näppäimen, jota painamalla se menee päälle Tongue Sitä ei kyllä tiedä aina menikö päälle, mutta LJ kyllä asiasta huomauttaa Grin

Pages: 1 ... 13 14 [15] 16 17 ... 59 Reply Print 
« previous thread next thread »
Jump to:  

1