Red Orchestra: Ostfront 1941 - 1945

(1/4) > >>

Rutilus:
Tässä on nyt hieman lentohommat vaihtuneet nurmiporan taistoihin. Otsikon nimistä skabaa on tullut väännettyä enempi ja vähempi. RO:ssa ei ole yksinpelimäistä rännijuoksua malliin Medal of Honor tai Call of Duty vaan se on puhtaasti onlinepeli. Toki offline harjoittelumatsi löytyy jotta saa pientä tuntumaa tulevaan.

Opexin kanssa nyt ollaan tankeista innostuttu. Ihan nyyppinä mentiin ja turpiin otettiin jotta soi. Nyttemmin on alkanut hieman menestystä tulla kun oppii a, ajamaan tankkia kuten komentaja/ampuja haluaa ja b, oppii ampumaan eli morkula ei lennäkään viivasuoraan vaan sillä on ballistinen rata.

Steel Beastia en ole pelannut mutta luulenpa että se hakkaa tämän kirkkaasti.

Siihenpä muutama kuva laitettakoon. Pelissä ei ole nauhoitustoimintoa. Siispä toimintakuvien ottaminen on hieman vaikeaa ja tuppaa myös unohtumaan kun taisto käy kuumimmillaan.

OPEx tavaritsina
[ Attachment not found - or removed ]

Sotkalla jossain vennäänmaalla.
[ Attachment not found - or removed ]

Vihu tuhottu...
[ Attachment not found - or removed ]

Tankkipelihän tämä ei pelkästään ole.
[ Attachment not found - or removed ]

[ Attachment not found - or removed ]

[ Attachment not found - or removed ]

Siispä porukkaa saisi olla enemmänkin mukana. Tankkien kanssa ryhmätyö on liki Illun veroista. Kelläs kaikilla tämä peli olikaan? Mukaan ja matkaan voitto häämöttää...

woordi:
no ei ole äijät ainekaan komistunut viimonäkemästä  Täytys päivittää tuo oma RO ajan tasale, ja saada toi perkeleen mikki pelittämään.

Rutilus:
Steami päivittää pelin mutta mikki kannattaa kuntoon saada. Voidaan tietty kokeilla jos avataan ikkunat ja huudetaan kurkku suorana, eihän tässä ole matkaa kuin satakunta kilometriä

woordi:
Quote

...Voidaan tietty kokeilla jos avataan ikkunat ja huudetaan kurkku suorana, eihän tässä ole matkaa kuin satakunta kilometriä


Olispahan naapureila ihmettelemistä, ja kurkkupastilleille käyttöä  Juu tosiaan steamihan tuon hoitaa. Täytyypä asennella RO koneelle, kun ei konepäivityksen jälkeen ole tullut asennettua.

Miksu:
Killerhangar imoittautuu tankki pataljoona 1:seen. Tuli Nuutiselle sanottua privalla että jos saatais paljon porukkaa samalle servulle ja TS:sään niin saatais kunnon tankki joukkio.

Navigation

Up one level

Next page