Photorealistisen maiseman teko (FSX)

(1/1)

veikkohy:
Moi,

Olen tässä ajatellut pienen photorealistisen maiseman tekoa satelliittikuvien avulla. Mikä olisi paras ohjelma tähän tarkoitukseen? Mitään pinnanmuotoja tai objekteja ei ole siis tarkoitus luoda, vaan vain mahdollisimman tarkat tekstuurit (1m/pikseli) mitkä toimisivat FSX:ssä.

Tileproxy on kyllä mahtava ohjelma tekstuurien luomiseen, mutta harmittaa kun ohjelma ei välillä oikein toimi - nettiyhteys pätkii ja tekstuurit blurrautuvat  usein (vaikka tiedostot olisivat välimuistissa). Olisi hienoa, jos voisi kokeilla edes jotain pienehköä aluetta (vaikka osa kaunista Oahun saarta) tällä supertarkkuudella ja ilman Tileproxyä. Vai onkohan näin tarkat tekstuurit niin ylivoimaisia FSX:lle, että ongelmia tulisi jokatapauksessa?

mmniemi:
Onko tullut Esan aika pistää opit kiertoon?

veikkohy:
Äh, huomasin juuri, että onhan tuosta Oahusta jo MegasceneryX.. mutta tietenkin muu maailma on vielä valloittamatta.. esim. Helsinki näyttää todella hyvälle 1m/px tarkkuudella (pienenä vinkkinä vaan Esalle ).

Kerosiini:
Itsekkin innostuin tekemään jonkun photorealistisen maiseman, koittaisin saada Turun alueelle kun sinne ei vissiin ole ees FS9:ssä tehty maisemaa. Sitten voisin samalla koittaa tehdä EFTU:stakin jotenkin hienomman kuin nyt. Eli, Gmax vaan ja tekemään vai millä ohjelmalla? 

akos:
Quote

Sitten voisin samalla koittaa tehdä EFTU:stakin jotenkin hienomman kuin nyt. Eli, Gmax vaan ja tekemään vai millä ohjelmalla? 

http://jpv.kapsi.fi/blog/category/scenery-projects/eftu/

Oskari.

Navigation

Up one level