FSnordic.net
Home Help Rules Login Register
Welcome, Guest. Please login or register.
16.07.19, 20:20

Login with username, password and session length
+  FSnordic.net Forums
|-+  Finnish Discussion / Lentosimulaattorit
| |-+  Yleinen simulaattorikeskustelu (Moderators: Mikko Maliniemi, Janne Sinkkonen, Ilkka Portti)
| | |-+  Airline 6
:  

« previous thread next thread »
Pages: [1] Reply Print
Author Topic: Airline 6  (Read 1682 times)
Lade
Former member
Airline 6
« on: 20.12.07, 08:02 »

En tiedä onko tästä jo aihetta, mutta laitan silti. Kuinka kyseisessä pelissä saa palkattua lentäjiä? Homma loppuu kun yritän luoda reittejä. Toivon pikaista vastausta.
lk7
Former member
Re: Airline 6
« Reply #1 on: 20.12.07, 12:16 »

Mene sinne STAFFING osioon ja valitse X Quarterly Management Training ja sen alapuolelta Pilot Traing ja rasti siihen kohtaa minkä konetyypin lentäjiä haluat itsellesi palkata. ja jos tarvit lisätietoa pelistä niin pistä privaattina niin saat nopeammin tietoa. Olen sitä vuoden harjoitellut.

krister
lk7
Former member
Re: Airline 6
« Reply #2 on: 20.12.07, 12:32 »

unohtu edellisesta s-posti on: etunimi.sukunimi@gmail.com
Sami Puro
Administrator
Offline Offline

Posts: 15350
Date Registered: 03.07.01

Re: Airline 6
« Reply #3 on: 20.12.07, 12:47 »

wink-wink -->  www.airwaysim.com  Grin


Manage your own airline: AirwaySim - the Airline Game
Jukka Siirilä
Offline Offline

Posts: 6028
Date Registered: 17.04.02

Re: Airline 6
« Reply #4 on: 20.12.07, 12:59 »

wink-wink -->  www.airwaysim.com  Grin

Please note that the game is still in development and thus not available to public!

 Tongue Siis mitä iloa?

-JukSii-
Lade
Former member
Re: Airline 6
« Reply #5 on: 20.12.07, 13:00 »

Olin sanomassa samaa. Nyt sain muuten toimimaan, mutta kun painan submit siinä kohdassa missä saa päättää konettyypin tietylle reitille tulee runtime error 13, ja peli kaatuu. Mitäs tähän pitää sanoa.
lk7
Former member
Re: Airline 6
« Reply #6 on: 20.12.07, 13:24 »

kato että sulla on tietokoneen maa-asetukset englantilaiset, peli ei muistaakseni ymmärrä pilkku tai pistettä ja siihen se kaatuu

krister
Juhowee
Former member
Re: Airline 6
« Reply #7 on: 20.12.07, 13:44 »

Sama ongelma BVE:ssä, muutetaan Ohjauspaneeli -> Aluekoht. ja kieliasetukset -> Mukauta -> Desimaalierotin ja laita siihen piste (.)
Lade
Former member
Re: Airline 6
« Reply #8 on: 20.12.07, 15:35 »

Nyt sain lennot tehtyä atikalle, mutta kuinka saan sen lentämään niitä? Toinen kysymys on että kuinka voin ottaa lainaa.  Grin
Sami Puro
Administrator
Offline Offline

Posts: 15350
Date Registered: 03.07.01

Re: Airline 6
« Reply #9 on: 20.12.07, 22:39 »

Lainaa ei ko. pelissä mielestäni edes saa otettua. Tai ainakaan en ole löytänyt kun se käyttöliittymä on sen verran pärsssiistä.


Manage your own airline: AirwaySim - the Airline Game
Lade
Former member
Re: Airline 6
« Reply #10 on: 21.12.07, 06:34 »

Jännä juttu, kun pelin nettisivuilla olevassa ohjeessa puhuttiin jostakin "financials" kohdasta päävalikossa. Ei siinä sellaista kyllä ole... Edelliseen viestiini viitaten, kuinka tuon atikan saa lentämään reittejä, ja jonkun ostavan lippuja?
Markus Mäkivaara
Offline Offline

Posts: 438
Date Registered: 11.12.07

Re: Airline 6
« Reply #11 on: 23.12.07, 20:04 »

Eli tollanen kysymys ilmeni kun mistään suomalaiselta sivulta tai googlesta ylipäätään en oiken löytänyt tota kyseista sivua mistä löytäis jotain peliin liittyvää osaako joku neuvoa missä kyseistä peliä myydään?? Christmas smiley

FIN1979
Former member
Re: Airline 6
« Reply #12 on: 23.12.07, 20:38 »

Eli tollanen kysymys ilmeni kun mistään suomalaiselta sivulta tai googlesta ylipäätään en oiken löytänyt tota kyseista sivua mistä löytäis jotain peliin liittyvää osaako joku neuvoa missä kyseistä peliä myydään?? Christmas smiley

Tuo on maksettava Airline 6 sivuilla luottokortilla. Hinta on euroissa noin 42 €  Tongue Ostaa voi joko online tai CD version.

Itseäni tuo kyllä kiinnostaisi, mutta hinta on aika suolainen...

Jani
Sami Puro
Administrator
Offline Offline

Posts: 15350
Date Registered: 03.07.01

Re: Airline 6
« Reply #13 on: 23.12.07, 22:52 »

En kyllä ihan suoralta kädeltä suosittelisi ostamaan. Hintaansa nähden tuo on melko buginen (vaikkakin pätsejä tippuu tasaisesti, tosin noiden latausoikeus on rajoitettu ajallisesti eli ikuisesti et ilmaisia päivityksiä saa), ja käyttöliittymä todella sekava. Ja peli on todella HIDAS (siis jo pelin aloituslataus kestää minun vuoden ikäisellä tietokoneella viitisen minuuttia, ja pelin tallennus parin minuutin verran jne). Toisaalta taas dataa ja eri lentokoneita ja erilaista pikkunäperrystä ja muuta vastaavaa on paljon. Aikanaan tein testiartikkelin tuosta pelistä ja näin jälkeenpäin vähän kaduttaa kun tuli oltua vähän liiankin kiltti siinä sanoissani  Tongue  Toisaalta vastaavia ei muita markkinoilla ole, jos Airline Tycoonia ei lasketa.. Smiley


Manage your own airline: AirwaySim - the Airline Game
Lade
Former member
Re: Airline 6
« Reply #14 on: 25.01.08, 20:34 »

Sori aiheen nostosta (ei se kuukausi...). Nyt olen alkanut oppia jotenkin luomaan reittejä, palkaamaan lentäjiä... Mutta. Nyt kun klikkaan sitä uutta vuosineljännestä, menen aina miinukselle useita miljoonia. En oikein ymmärrä mistä nämä turhat miinukset johtuvat? Kun lentokoneen/koneiden leasing on noin 500k / vuosineljännes, ja ei ole kovin suuri managementti. Siis onko nyt kyse bugista, vai jostakin todella suuresta mokasta.
siipi-mies
Former member
Re: Airline 6
« Reply #15 on: 08.06.08, 17:00 »

Toimiiko tämä peli? Peli vaikuttaa mielenkiintoiselta mutta en haluaisi että rahat menevät hukkaan! Ei se pelin hitaus haittaa mutta jos peli ei edes toimi... Tai sitten vain odotan Airwaysimiä. 
siipi-mies
Former member
Re: Airline 6
« Reply #16 on: 08.06.08, 18:18 »

Pelaatko tuota itse? Ilmeisesti kannattaa hankkia maksullinen versio. Tongue Kokemuksia?
Pages: [1] Reply Print 
« previous thread next thread »
Jump to:  

1