FSnordic.net
Home Help Rules Login Register
Welcome, Guest. Please login or register.
24.08.19, 08:57

Login with username, password and session length
+  FSnordic.net Forums
|-+  Finnish Discussion / Lentosimulaattorit
| |-+  Yleinen simulaattorikeskustelu (Moderators: Mikko Maliniemi, Janne Sinkkonen, Ilkka Portti)
| | |-+  Lisää ongelmia level-D:n kanssa
:  

« previous thread next thread »
Pages: 1 [2] Reply Print
Author Topic: Lisää ongelmia level-D:n kanssa  (Read 1912 times)
kille
Former member
Re: Lisää ongelmia level-D:n kanssa
« Reply #20 on: 26.12.07, 12:10 »

Elikkä siis ensin pitää laittaa se GW?

Ei, vaan ZFW riittää. Lämpimästi suosittelen niiden tutoriaalien lentämistä  Christmas smiley
Lauri Lahtinen
Offline Offline

Posts: 2652
Date Registered: 19.04.04

Re: Lisää ongelmia level-D:n kanssa
« Reply #21 on: 26.12.07, 23:02 »

Elikkä siis ensin pitää laittaa se GW?

Voit tehdä kuinka haluat; laittaa ensin ZFW:n tai loogisemmin(?) aloittaa sivun yläreunasta laittamalla GW. Joka tapauksessa FMC lisää itse niistä sen toisen.
Jaketus
Former member
Re: Lisää ongelmia level-D:n kanssa
« Reply #22 on: 27.12.07, 05:46 »

Voit tehdä kuinka haluat; laittaa ensin ZFW:n tai loogisemmin(?) aloittaa sivun yläreunasta laittamalla GW. Joka tapauksessa FMC lisää itse niistä sen toisen.
Parempi pistää ZFW (Zero-Fuel-Weight), koska GW vaihtelee polttoaineen mukaan (jota on saattanut palaa jo APUn toimesta ennen kuin on FMCtä alkanut naputtaa).
jounas
Former member
Re: Lisää ongelmia level-D:n kanssa
« Reply #23 on: 27.12.07, 18:46 »

Ihan ekana pyydän anteeks että nostan aihetta tässä ketjussa en ole varma onko tästä käyty jo täällä keskustelua, mutta
kysyn nyt kuitenkin.

Eli ongelma on Level D simun default 767 (levelin oma kone) paneelin siirtäminen esim. finskin 757:aan?
Tämä ongelma on jo pidemmän aikaa vaivannut ja voin sanoa että olen paneeleja ladaillu ja fixaillu ja muuta mutta nytten tuli ongelma josta en tunnu pääsevän yli eikä ali...eli paneeli pitäis saada ilman VC:tä 757:aan. Olen kerran onnistunut saamaan paneelin 757:aan mutta silloinkin vain niin että pääpaneeli näkyy, mutta kun katsoo sivuille niin näkyy maisemat ilman paneelia. voiko joku selittää että kuinka oikeaoppisesti siirretään  Embarrassed 

-Joonas
Otto Nieminen
Offline Offline

Posts: 7596
Date Registered: 06.02.06

Re: Lisää ongelmia level-D:n kanssa
« Reply #24 on: 27.12.07, 18:49 »

Sieltä LDSän panel-kansiosta siirrät kaikki .bmp-loppuiset 757n panel-kansioon, sekä kopioit panel.cfgstä kaiken tekstin ennen [vccockpit.X]-osioita 757n panel.cfghen ja korvaat vanhat  Cheesy

EDIT_ Vaatii ilmeisesti vielä hemmetisti muitakin säätöjä, mutta enhän minä edes ko. vehjettä omista, niin paha mennä pätemään  Grin
« Last Edit: 27.12.07, 18:54 by Otto Nieminen »
jounas
Former member
Re: Lisää ongelmia level-D:n kanssa
« Reply #25 on: 27.12.07, 18:54 »

Sieltä LDSän panel-kansiosta siirrät kaikki .bmp-loppuiset 757n panel-kansioon, sekä kopioit panel.cfgstä kaiken tekstin ennen [vccockpit.X]-osioita 757n panel.cfghen ja korvaat vanhat  Cheesy

Täytyypi koittaa. voipi olla että joudun vielä kyselemään lisätietoa jossai vaiheessa, mutta sallittua se onneksi on Tongue
Toni13
Former member
Re: Lisää ongelmia level-D:n kanssa
« Reply #26 on: 27.12.07, 18:58 »

Sitä kannata ruveta raiskaamaan, kaikki hajoaa vaan. Esim. VNAV
jounas
Former member
Re: Lisää ongelmia level-D:n kanssa
« Reply #27 on: 27.12.07, 19:02 »

Sitä kannata ruveta raiskaamaan, kaikki hajoaa vaan. Esim. VNAV

Eli ehdotat?  Huh
Toni13
Former member
Re: Lisää ongelmia level-D:n kanssa
« Reply #28 on: 27.12.07, 19:04 »

Eli ehdotat?  Huh

Ettet raiskaa sitä.
jounas
Former member
Re: Lisää ongelmia level-D:n kanssa
« Reply #29 on: 27.12.07, 19:08 »

no miten sitten siirrän sen 757:aan? en tieteen tahtoen sitä halua räplätä jos kerran on helpompiakin tapoja?
Toni13
Former member
Re: Lisää ongelmia level-D:n kanssa
« Reply #30 on: 27.12.07, 19:11 »

no miten sitten siirrän sen 757:aan? en tieteen tahtoen sitä halua räplätä jos kerran on helpompiakin tapoja?

Ei sitä pysty siirtämään hajottamatta sitä.
jounas
Former member
Re: Lisää ongelmia level-D:n kanssa
« Reply #31 on: 27.12.07, 19:13 »

eli pitäs lds defu koneella lennellä..ja ainoa mahdollisuus on että siitä voi vaihtaa tekstuurit mutta lentomalli pysyy samana?
Mika Mononen
Wilco Pilot
Offline Offline

Posts: 1708
Date Registered: 18.01.03

Re: Lisää ongelmia level-D:n kanssa
« Reply #32 on: 27.12.07, 19:21 »

GW:tä voi olla paikoin vähän heikko syöttää sille koneelle IRL, koska tankkauskin voi olla kesken vielä kun tuota FMC:tä aletaan säätämään. ZFW sinne siis syötetään ja oikeastihan se ~tarkka tieto on juurikin ZFW, joka final loadsheetista selviää. GW kun muodostuu sitten kahdesta eri asiasta, ZFW:stä ja polttoaineesta, niin on loogisempaa antaa sille raakadatana ZFW, josta kone voi sitten laskea GW:n. Formaatti on siis tosiaankin esim. 123.4, ja suurin mahdollinen ZFW 767-300ER:llä on jossakin 130t tienoilla, joten sen ei pitäisi heti rajoittaa.

Itse en myöskään näe järkeä lähteä hajoittamaan valmiiksi hyvää kokonaisuutta esim. säätämällä siihen muita ulkomalleja.
Toni13
Former member
Re: Lisää ongelmia level-D:n kanssa
« Reply #33 on: 27.12.07, 19:23 »

eli pitäs lds defu koneella lennellä..ja ainoa mahdollisuus on että siitä voi vaihtaa tekstuurit mutta lentomalli pysyy samana?

Juuri niin.
jounas
Former member
Re: Lisää ongelmia level-D:n kanssa
« Reply #34 on: 27.12.07, 19:25 »

okei. vielä yksi kymysys  Grin miten nämä VF:n jäsenet hoitavat tuon jutun 757:n kohdalla..saavatko he lentäjien alueelta koneet paketissa paneelit valmiina vai?
Pages: 1 [2] Reply Print 
« previous thread next thread »
Jump to:  

1