Google Earth bongauksia

<< < (21/40) > >>

motojuzzi:
Öljyputkia tulessa persianlahdella. Ainakin näin päättelisin, koska saarelta löytää myös tavallisia metaaninpolttotorneja, joista ei lähde samanlaista savua. Lisäksi tornien varjot näkyvät maassa, mutta tällä palopaikalla ei ole varjoja.

http://maps.google.com/maps?f=q&hl=en&q=persian+gulf&ie=UTF8&t=k&om=1&ll=29.209849,50.315743&spn=0.02004,0.034246

Rikuuho:
Quote

Pari vuotta sitten mentiin bussilla tonne Gibralttarille. Aikasmoinen yllätys kun yhtäkkiä ylitetään kiitorata. 


Kyllä sitä on ihan kävellenkin ylitetty

PeteL:
Quote

Tarviiko autot luvan lennonjohdolta kiitotien ylitykseen? 

http://www.airliners.net/open.file/0710062/L/


Siinä on puomit molemmin puolin kiitorataa, jos risteävää liikennettä sattuu esiintymään. Ainakin yksi päivittäinen vuorohan sinne lentää Heathrowsta.  http://www.airliners.net/open.file/0919375/M/

Varsinainen kaupungin puoli on niin tiheästi rakennettua, että sinne ei meinaa autollakaan mahtua saati lentokoneella, mutta eteläkärjessä on kyllä hiekkakenttää sen verran, että olisi sinne mun puolesta yksi lentokenttäkin mahtunut - ainakin vähän merta täyttämällä.

knude:
Quote

Siinä on puomit molemmin puolin kiitorataa, jos risteävää liikennettä sattuu esiintymään. Ainakin yksi päivittäinen vuorohan sinne lentää Heathrowsta. Onhan näitä muitakin: http://www.airliners.net/open.file/0102363/M/

kaukoleh:
Quote

Onhan näitä muitakin: http://www.airliners.net/open.file/0102363/M/


Tuolla East Fortunen kentällä tuli käytyä 5.8.2006. Siellä on Skotlannin alueen isoin ilmailumuseo. Pukkaan kuvia ao palstalle kunhan saan niitä vähän editoiduksi. Kuvassa näkyvä kiitotieosuus ei vaikuttanut olevan enää käytössä vaan toimii mm sunnuntaisin kirpputorina. Kiitoradan poikki kulki portilla varustettu aita, joka estää kiitoradan käytön siltä osin. Tuosta kuvasta päätellen kiitoradan hukkapätkää käytetään. Vekkuli järjestely kumminkin, minulle ei auennut miksi noin on tehty - ehkä peltojen omistaja ei ole sallinut kiertotien tekoa.

Kiitoradan poikki kulkeva tie oli ainakin vielä 70-luvulla Suomessakin Taipalsaaressa, jossa autotien varressa oli suuri kyltti varoitettamassa laskeutuvista lentokoneista. Silloin siellä tosin taidettiin lentää enää Lalleenrannan ilmailuyhdistyksen purjelentoleireillä.

Navigation

Up one level

Next page

Previous page