FSnordic.net
Home Help Rules Login Register
Welcome, Guest. Please login or register.
24.08.19, 23:03

Login with username, password and session length
+  FSnordic.net Forums
|-+  Finnish Discussion / Lentosimulaattorit
| |-+  Yleinen simulaattorikeskustelu (Moderators: Mikko Maliniemi, Janne Sinkkonen, Ilkka Portti)
| | |-+  My Traffic 5.1 ja FS9
:  

« previous thread next thread »
Pages: [1] Reply Print
Author Topic: My Traffic 5.1 ja FS9  (Read 576 times)
Osku Leskinen
Offline Offline

Posts: 3941
Date Registered: 08.06.07

My Traffic 5.1 ja FS9
« on: 02.01.08, 18:25 »

Elikkä onko mahdollista asentaa My Traffic 5.1 eli My traffic X fsYSIIN? Jos on niin miten? Siinä näyttäs nuo modelit hienommilta niin ois kiva jos sen sais Ysiin.

-Osku

noplamodo
Former member
Re: My Traffic 5.1 ja FS9
« Reply #1 on: 02.01.08, 19:20 »

Osku Leskinen
Offline Offline

Posts: 3941
Date Registered: 08.06.07

Re: My Traffic 5.1 ja FS9
« Reply #2 on: 04.01.08, 17:45 »

Mitenkäs se sitten asennetaan? mulla ei asenna jos ajaa sen installerin ihan normaalisti.

Tuomas Itävuori
Offline Offline

Posts: 333
Date Registered: 23.11.06

Re: My Traffic 5.1 ja FS9
« Reply #3 on: 04.01.08, 18:02 »

Anteeksi mutta kyllä sieltä aina vaan löytyy joku tiedosto, josta lukea miten se asennetaan.  Tongue
Edit: Ja miten se ei asenna sitä?

Virtual Finnair | FIN0026
Osku Leskinen
Offline Offline

Posts: 3941
Date Registered: 08.06.07

Re: My Traffic 5.1 ja FS9
« Reply #4 on: 04.01.08, 18:08 »

Siis no se liikenne ei vaan tule ysiin. Siitä tulee sellainen oma kansio niin jossa on erikseen aircraft niin pitääkö ne laittaa sinne oikeaan Aircraft tiedostoon. Ja pitääkö olla MYT 4.0 asennettuna että tuo toimii?

Tuomas Itävuori
Offline Offline

Posts: 333
Date Registered: 23.11.06

Re: My Traffic 5.1 ja FS9
« Reply #5 on: 04.01.08, 18:11 »

Muistaakseni se oli juuri MyTraffic X, jossa oli vähän monimutkaisempi asennus. Lue nyt vaan se pdf, tai mikä nyt tulikaan siinä mukana.

Virtual Finnair | FIN0026
Osku Leskinen
Offline Offline

Posts: 3941
Date Registered: 08.06.07

Re: My Traffic 5.1 ja FS9
« Reply #6 on: 04.01.08, 18:34 »

Muistaakseni se oli juuri MyTraffic X, jossa oli vähän monimutkaisempi asennus. Lue nyt vaan se pdf, tai mikä nyt tulikaan siinä mukana.
Niin siinä pitää muokata sitä FSX.cfg:tä. Pitääkö sitten jos ysiin asentaa niin muokata FS9.cfg?

Pages: [1] Reply Print 
« previous thread next thread »
Jump to:  

1