FSnordic.net
Home Help Rules Login Register
Welcome, Guest. Please login or register.
17.12.18, 02:18

Login with username, password and session length
+  FSnordic.net Forums
|-+  Finnish Discussion / Lentosimulaattorit
| |-+  Yleinen simulaattorikeskustelu (Moderators: Juha Kalli, Mikko Maliniemi, Janne Sinkkonen, Ilkka Portti, Mikko J Köykkä)
| | |-+  FS2002 lentokoneen asentaminen?
:  

« previous thread next thread »
Pages: [1] Reply Print
Author Topic: FS2002 lentokoneen asentaminen?  (Read 370 times)
Tuomas Tuppurainen
Offline Offline

Posts: 970
Date Registered: 06.01.08

FS2002 lentokoneen asentaminen?
« on: 07.01.08, 14:02 »

Kaikkea olen kokeillut! Hakua olen käyttänyt. Mikään ei tunnu toimivan. Missä vika? Voisiko joku kertoa tarkasti (Hyvin tarkasti) Miten voi asentaa lentokoneen FS2002:een? Latasin täältä Finnairin. Sain sen sinne peliin ja kun valitsin sen lentokoneekseni niin siinä luki Jotain tämmöstä: "Cant find models... library" Jos joku voisi auttaa niin antakaa tarkat ohjeet siitä mitä täytyy tehdä.
Tuomas Itävuori
Offline Offline

Posts: 333
Date Registered: 23.11.06

Re: FS2002 lentokoneen asentaminen?
« Reply #1 on: 07.01.08, 14:07 »

Luitko sen readme:n joka siinä paketissa tuli mukana?  Wink Latasitko muuten pelkät textuurit kenties?

Virtual Finnair | FIN0026
Tuomas Tuppurainen
Offline Offline

Posts: 970
Date Registered: 06.01.08

Re: FS2002 lentokoneen asentaminen?
« Reply #2 on: 07.01.08, 14:08 »

Luitko sen readme:n joka siinä paketissa tuli mukana?  Wink Latasitko muuten pelkät textuurit kenties?
Latasin kokokoneen. Mitäs siinä readmessa onkaan? Ois kyllä helpompi ku joku vaan kertois mitä pitää tehä Smiley
Sami Vesala
Offline Offline

Posts: 2333
Date Registered: 05.10.05

Re: FS2002 lentokoneen asentaminen?
« Reply #3 on: 07.01.08, 14:11 »

Latasin kokokoneen. Mitäs siinä readmessa onkaan? Ois kyllä helpompi ku joku vaan kertois mitä pitää tehä Smiley
Readmessa on ohjeet, missä kerrotaan, mitä pitää tehdä. Ei ole vaikeaa.
Tuomas Itävuori
Offline Offline

Posts: 333
Date Registered: 23.11.06

Re: FS2002 lentokoneen asentaminen?
« Reply #4 on: 07.01.08, 14:14 »

Joo olis se helpompi, mutta jotkut paketit saattaa vaan olla erilaisia kuin toiset. Pääasiassa sinun täytyy saada sinne Aircraft kansioon se koneen oma kansio, missä on Panel, Model, Texture ja Sound nimiset kansiot. Ja tietenkin myös Aircraft.cfg ja se joku .air-tiedosto. Sitten  koneen pitäisi toimia. Readmessä on tuo asennus kyllä selitetty perinpohjaisesti.

Virtual Finnair | FIN0026
Tuomas Tuppurainen
Offline Offline

Posts: 970
Date Registered: 06.01.08

Re: FS2002 lentokoneen asentaminen?
« Reply #5 on: 07.01.08, 14:18 »

Joo olis se helpompi, mutta jotkut paketit saattaa vaan olla erilaisia kuin toiset. Pääasiassa sinun täytyy saada sinne Aircraft kansioon se koneen oma kansio, missä on Panel, Model, Texture ja Sound nimiset kansiot. Ja tietenkin myös Aircraft.cfg ja se joku .air-tiedosto. Sitten  koneen pitäisi toimia. Readmessä on tuo asennus kyllä selitetty perinpohjaisesti.

juu kiitos. Sain sinne jo viggenin ja airbussin. Smiley
bemari
Former member
Re: FS2002 lentokoneen asentaminen?
« Reply #6 on: 07.01.08, 15:08 »

FSN:n Wikiinkin kannattaa tutustua, löytyy mm. ohjeita: http://www.fsnordic.net/wiki/fin/index.php/Etusivu  thmbup
Pages: [1] Reply Print 
« previous thread next thread »
Jump to:  

1