Problem med vaccsca

(1/1)

Nizmo0:
Hej!

Tänkte en gång för alla börja flyga online. Provade och gå in på http://www.vaccsca.org hemsida och välja section1 på pilotträning men sidan funkar inte. Är det samma problem för er andra? Skulle ju vilja veta vilka program och så man ska ladda ner för att börja.

MVH:Peter

Martin Loxbo:
Hej Peter!

Pilotträningssidorna ligger på en extern server som tyvärr verkar vara nere just nu.

Vi har också en wiki-sida där det finns en guide om hur du kommer igång med att installera programvaran (Squawkbox 3 eller FSInn): http://wiki.vaccsca.org/doku.php?id=se:start

Kortfattat är allt du behöver göra följande:

- Gå in på www.vatsim.net för att bli medlem i VATSIM. Klicka på NEW PILOTS START HERE, läs igenom informationen som står där och klicka på JOIN.
- Ladda ner och installera Squawkbox eller FSInn. Vilket program du vill använda är en smaksak, men jag skulle tro att Squawkbox är enklare att komma igång med.
- Starta FS, starta en flight, starta Squawkbox eller FSInn, justera dina mikrofon- och ljudinställningar (se vår wikiguide), koppla upp dig och flyg!

Om du sedan undrar nåt om själva flygandet på VATSIM så finns det mer matnyttig info på http://www.vatsim.net/prc/ - och så kan du ju förstås fråga här eller i vårt forum (www.vaccsca.org/forum).

Navigation

Up one level