FSnordic.net
Home Help Rules Login Register
Welcome, Guest. Please login or register.
22.11.17, 18:34

Login with username, password and session length
+  FSnordic.net Forums
|-+  Finnish Discussion / Lentosimulaattorit
| |-+  Maisema- ja lentokonesuunnittelu (Moderators: Juha Kalli, Mikko Maliniemi, Janne Sinkkonen, Ilkka Portti, Mikko J Köykkä)
| | |-+  FSX Airbus A319
:  

« previous thread next thread »
Pages: [1] 2 Reply Print
Author Topic: FSX Airbus A319  (Read 3448 times)
Kim Eriksson
Offline Offline

Posts: 3113
Date Registered: 05.12.06

FSX Airbus A319
« on: 26.01.08, 15:55 »

Terve kaikille!

Elikkäs, latasin Wilcon Airbus collectionin, niin ajattelin tehdä sille koneelle repaintin, FSX:ään. Eli,  ajattelin tehdä jollekkin niistä joka tuon Wilcon jommankumman airbus collectionin mukana tulevista busseista, finnairin repaintin. (Tällä hetkellä kiikarissa joko A319 tai A340) Mutta, kun katson Airliners.net:istä kuvia Airbusseihin, tulee sieltä A340-311 ja A340-313E malleista kuvia. Kun tuon wilcon paketin mukana tulee A340-300, niin voiko tästä -311 mallista tehdä paintin tuolle A340-300 mallille?

Sitten toinen ongelma. Koitan avata jotain kuvaa tuolta sivulta Large kuvana, niin heittää erroria: Bad Request. Your browser sent a request that this server could not understand. Toisin sanoen, Mozilla 3 Beta 2:sella ei saa katottua noita kuvia? Noh, koitin IE7:kalla ja siinä taas jotkut estot, niin se ei edes avannut sitä. Miten saisin tuon kuvan koneelleni isona versiona?

PS. Ohjeeni on tämä: http://www.calclassic.com/repaint5.htm tuo on FS2004:seen, mutta käykö tuo ohje myös FSX?
« Last Edit: 26.01.08, 19:24 by Kim Eriksson »

Asrock Z87 Pro4|Intel i5 4670k @4.4GHz|Palit GTX780|Crucial Ballistix 16GB 1600MHz CL9|
Risto Partanen
Offline Offline

Posts: 4281
Date Registered: 07.01.07

Re: FSX Airbus A340
« Reply #1 on: 26.01.08, 16:06 »

Olethan tietoinen, että Wilco A320, A321 sekä A340:n on jo Fisnkin paintit? Tämä lähinnä tiedoksi, mikäänhän ei estä tekemästä omia mieleisiään paintteja Smiley

Ainahan se on mielessä! Paitsi kerran kun putosin avantoon niin se unohtu sekunniksi..
Kim Eriksson
Offline Offline

Posts: 3113
Date Registered: 05.12.06

Re: FSX Airbus A340
« Reply #2 on: 26.01.08, 16:12 »

On vai? FSX:lle? Avsimistä ei vaan löytynyt yhtään... (katoin Finnair hakusanalla, ja Wilco hakusanalla)

Wilcon sivuiltakaan en löytänyt kuin A321 koneelle Finnairin paintin, mutta sitä en tarvi kun iha defaulttiinki löytyy Finnairin paintti.

Asrock Z87 Pro4|Intel i5 4670k @4.4GHz|Palit GTX780|Crucial Ballistix 16GB 1600MHz CL9|
Osku Leskinen
Offline Offline

Posts: 3937
Date Registered: 08.06.07

Re: FSX Airbus A340
« Reply #3 on: 26.01.08, 16:17 »

Ainakin level-D:llä käy fs9 paintit FSX. epäilen, että näin myös wilcolla. Kannattaa latailla ja kokeilla.

Risto Partanen
Offline Offline

Posts: 4281
Date Registered: 07.01.07

Re: FSX Airbus A340
« Reply #4 on: 26.01.08, 16:18 »

On vai? FSX:lle? Avsimistä ei vaan löytynyt yhtään... (katoin Finnair hakusanalla, ja Wilco hakusanalla)

Juu Wink Täällä kaikki tiedossa olevat paintit Wilcon dösille http://www.iemit.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=9434, http://www.iemit.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=9716 sekä http://www.iemit.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=9761. Nordicin omassa tiedostokirjastossa on A343 OH-LQA paintti, josta saamme kiittää Niemisen Ottoa. Täällä Wilcon omat tekemät paintit http://www.wilcopub.com/index.cfm?fuseaction=extra_airbus2 sekä http://www.wilcopub.com/index.cfm?fuseaction=extra_airbus1.

Noilla pärjäät vähän aikaa thmbup

Ainahan se on mielessä! Paitsi kerran kun putosin avantoon niin se unohtu sekunniksi..
Kim Eriksson
Offline Offline

Posts: 3113
Date Registered: 05.12.06

Re: FSX Airbus A340
« Reply #5 on: 26.01.08, 16:23 »

Joo, löytys toi A343 paintti, enpä huomannut et FSX toimii myös, kun yleensä täällä vaan FS2004 paintteja, ni en ees kattonut täältä. Ajattelin silti tehdä A319 paintin, jotta hiukan oppisi tuota repaintin tekoakin.

Asrock Z87 Pro4|Intel i5 4670k @4.4GHz|Palit GTX780|Crucial Ballistix 16GB 1600MHz CL9|
Osku Leskinen
Offline Offline

Posts: 3937
Date Registered: 08.06.07

Re: FSX Airbus A340
« Reply #6 on: 26.01.08, 16:27 »

Juu Wink Täällä kaikki tiedossa olevat paintit Wilcon dösille
A32X , A330 sekä A340. Nordicin omassa tiedostokirjastossa on A343 OH-LQA paintti, josta saamme kiittää Niemisen Ottoa. Täällä Wilcon omat tekemät paintit A330&340 sekä A32X


Suonethan anteeksi, että leikin modea ja  hieman siistin viesiäsi?

Kim Eriksson
Offline Offline

Posts: 3113
Date Registered: 05.12.06

Re: FSX Airbus A340
« Reply #7 on: 26.01.08, 16:34 »

Äsh, Nyt kun katoin tuon A319 mallin kuvia tuolta Airliners.netistä niin ne kuvat kyllä aukeaa.. Joku vika vaa siellä näköjää ton A340 mallin kuvien kanssa..

Edit: Mietityttää tuossa, oon laittaa tuota Finnair nimeä kylkeen, mistä saan siihen fontin, vai liittääkö siihen jonkun kuvan?
« Last Edit: 26.01.08, 17:57 by Kim Eriksson »

Asrock Z87 Pro4|Intel i5 4670k @4.4GHz|Palit GTX780|Crucial Ballistix 16GB 1600MHz CL9|
bemari
Former member
Re: FSX Airbus A340
« Reply #8 on: 26.01.08, 18:58 »

Edit: Mietityttää tuossa, oon laittaa tuota Finnair nimeä kylkeen, mistä saan siihen fontin, vai liittääkö siihen jonkun kuvan?
Foorumin haulla löytyy ainakin tusinan verran triidejä, joissa keskustellaan Finnairin fontista/logosta... thmbup
Kim Eriksson
Offline Offline

Posts: 3113
Date Registered: 05.12.06

Re: FSX Airbus A340
« Reply #9 on: 26.01.08, 19:14 »

Joo, keksisin itsekkin että ottaa tuolta finnairin sivulta jostain bannerista/kuvasta ja laittaa koneeseen... Tuli pieni ongelma, ei tuo http://www.calclassic.com/repaint2.htm tuto oikeen enää luonnistu kun käytän Paint Shop Pro X2:sta, niin namiskat eri paikoissa ja fs2004:selle tuo tuto. Onko missään FSX tutoriaalia jos kiltisti pyydän?  Smiley

Asrock Z87 Pro4|Intel i5 4670k @4.4GHz|Palit GTX780|Crucial Ballistix 16GB 1600MHz CL9|
bemari
Former member
Re: FSX Airbus A340
« Reply #10 on: 27.01.08, 08:20 »

Onko missään FSX tutoriaalia jos kiltisti pyydän?  Smiley
Minusta tuo Calclassicin ohje on hieman sekava, eli DXBTmpx nimisellä softalla on hieman selkeämpää. Ja siitä, mihin muotoon täytyy tallentaa, jotta toimisi FSX:ssä, löytyy foorumin haulla tusinan verran triidejä... thmbup
Kim Eriksson
Offline Offline

Posts: 3113
Date Registered: 05.12.06

Re: FSX Airbus A319
« Reply #11 on: 27.01.08, 08:36 »

Höh, kumma kun en osaa käyttää tota hakua, en koskaan löydä kunnon ohjetta. Mutta joo, käytän DXTBmp ohjelmaa. Sain jo osan koneesta tehtyä, mutta noiden alpha channelien teko on hiukan hakusessa... Onko nuo alpha channelit pakolliset? Ja mitä ne tekee? Itse ymmärsin aurinko loistaa koneen pinnasta? Ja DXTBmp ohjelmalla tallennan nuo tiedostot Extended Bitmap DXT5 muotoon.

Asrock Z87 Pro4|Intel i5 4670k @4.4GHz|Palit GTX780|Crucial Ballistix 16GB 1600MHz CL9|
bemari
Former member
Re: FSX Airbus A319
« Reply #12 on: 27.01.08, 09:50 »

Höh, kumma kun en osaa käyttää tota hakua, en koskaan löydä kunnon ohjetta.
Esimerkiksi "fsx maalaaminen" tuotti tälläisen tuloksen: http://www.fsnordic.net/discussion/index.php/topic,67862.0.html Toivottavasti siitä on apua.

Alpha vaikuttaa koneen "kiiltävyyteen" ja myöskin siihen, ovatko ikkunat läpi näkyviä.
Kim Eriksson
Offline Offline

Posts: 3113
Date Registered: 05.12.06

Re: FSX Airbus A319
« Reply #13 on: 30.01.08, 16:12 »

Tuota, tossa maalaamisessa menee kyllä jokunen tovi, kun en ole keksinyt miten saa ääriviivat maalattua pois, kun tuon paintkitissä on ääriviivat jotta tunnistaa tuon minkä muotonen kone on jne. Miten tuon saa pois muuten kuin jollain Brushilla maalattua yli, kun siinä menee paljon aikaa, kun tuo on aika tarkkaa puuhaa.  Roll Eyes

Asrock Z87 Pro4|Intel i5 4670k @4.4GHz|Palit GTX780|Crucial Ballistix 16GB 1600MHz CL9|
bemari
Former member
Re: FSX Airbus A319
« Reply #14 on: 30.01.08, 16:45 »

Tuota, tossa maalaamisessa menee kyllä jokunen tovi, kun en ole keksinyt miten saa ääriviivat maalattua pois, kun tuon paintkitissä on ääriviivat jotta tunnistaa tuon minkä muotonen kone on jne. Miten tuon saa pois muuten kuin jollain Brushilla maalattua yli, kun siinä menee paljon aikaa, kun tuo on aika tarkkaa puuhaa.  Roll Eyes
Softa puolen vaihtaminen auttaa, ainakin GIMP tukee layereita...
Kim Eriksson
Offline Offline

Posts: 3113
Date Registered: 05.12.06

Re: FSX Airbus A319
« Reply #15 on: 30.01.08, 17:10 »

Kumma, jos ainakaan Corel Photoshop Pro X2 ei pystyis sellaiseen... Pakko vaihtaa vai?

Asrock Z87 Pro4|Intel i5 4670k @4.4GHz|Palit GTX780|Crucial Ballistix 16GB 1600MHz CL9|
Kasimir Torri
Offline Offline

Posts: 1818
Date Registered: 28.05.07

Re: FSX Airbus A319
« Reply #16 on: 30.01.08, 17:18 »

Kumma, jos ainakaan Corel Photoshop Pro X2 ei pystyis sellaiseen... Pakko vaihtaa vai?
Kyllä pitäis pystyä...
Kim Eriksson
Offline Offline

Posts: 3113
Date Registered: 05.12.06

Re: FSX Airbus A319
« Reply #17 on: 30.01.08, 17:20 »

Mjaah.. En sitten tiedä miten, En ole paljoa tätä photoshoppia käyttänyt.

Asrock Z87 Pro4|Intel i5 4670k @4.4GHz|Palit GTX780|Crucial Ballistix 16GB 1600MHz CL9|
bemari
Former member
Re: FSX Airbus A319
« Reply #18 on: 30.01.08, 17:35 »

Mjaah.. En sitten tiedä miten, En ole paljoa tätä photoshoppia käyttänyt.
Kaikkohan ne eri layerit näkyy siinä oikeassa ala-reunassa.
Kim Eriksson
Offline Offline

Posts: 3113
Date Registered: 05.12.06

Re: FSX Airbus A319
« Reply #19 on: 30.01.08, 17:50 »

Tämä X2 on hiukan erilainen kun muut, eikä tuolla ole eri layereitä jos osasin oikein katsoa:

[ attachment removed / expired ]

Asrock Z87 Pro4|Intel i5 4670k @4.4GHz|Palit GTX780|Crucial Ballistix 16GB 1600MHz CL9|
Pages: [1] 2 Reply Print 
« previous thread next thread »
Jump to:  

1