FSX Airbus A319

<< < (5/6) > >>

bemari:
Joo eipä tuossa näytä olevan kuin background layeri. Sen sijaan ratkaisu lukee alareunassa; "right click and drag to move selection marguee"

Kerosiini:
Äsh, Eipä tuo onnistu, jos valitsen tolla nuo viivat, tuo koko kuva liikkuu, koska se liikuttaa valittua layeriä, eli backroundia. 

Edit: *****na! Nyt kyllä pakko kiroilla! Ajattelinpa äsken avata tuon samaisen Iha Photarilla, kun ennen tehnyt niin että avannut DTXBmp ohjelmalla ja sitte transfer to editor. Nyt kyllä näkyy ikkunat, noi layerit ja ovet jne, eri layereinä... Huoh, hyvä minä! Noh, aina oppii lisää tästä ihmeellisestä softasta.... Muuten, nyt kun saa noita viivoja paremmin tuolta pois, ni vois kohta laittaa pientä kuvaa edistymisestä...

OttoPOI:
Se olisi hyvä esimerkiksi maalailla se koneen pelkkä alus (valkoinen ilman viivoja) sellaiseksi kuin haluaa, tallentaa se ilman muita layereita bitmapiksi, ajaa se läpi DXTBmpllä ja sitten testata simussa. Sitten kun kaikki mahdolliset bugit korjattu läimäiset kaikki tarvittavat detailit päälle, ja tallennat taas bitmappina. Kopsaa alphat toisesta paintista ja aja läpi DXTBmpllä.

Kerosiini:
Suunnilleen tolleen teenkin. Mutta oikeestaan silleen että kun paintti on valmis, otan nuo viivat pois ja tallennan DTXBmp:llä Extended Bitmap muotoon. Ensin Photarilla normi BMP muotoon ja sitte DXTBmp:llä... Ja alphoista, tuolleen aattelinkin tehdä sen ja koitinkin aikasemmin, mutta tuntus jotenkin hirveen häikäsevältä, ettei muuissa oikeen loista niin paljoa...

Kerosiini:
Hei taas, nyt olis jo sen verran valmista, että vois kuvia laittaa, MUTTA. Miten saisin tuohon peräsimeen tjsp. laitettua sen finnair logon? Olen koittanut ottaa kuvasta mutta se ei oikeen onnistu. Entä miten maalata nuo moottorit, kun jos koittaa vaa kokonaan flood fill toolilla laittaa siihen niin siitä tulee ruma. Apuja aloittelialle? 

Navigation

Up one level

Next page

Previous page