FSnordic.net
Home Help Rules Login Register
Welcome, Guest. Please login or register.
24.08.19, 09:22

Login with username, password and session length
+  FSnordic.net Forums
|-+  Finnish Discussion / Lentosimulaattorit
| |-+  Yleinen simulaattorikeskustelu (Moderators: Mikko Maliniemi, Janne Sinkkonen, Ilkka Portti)
| | |-+  Level-D kaataa simun
:  

« previous thread next thread »
Pages: [1] 2 Reply Print
Author Topic: Level-D kaataa simun  (Read 2043 times)
Osku Leskinen
Offline Offline

Posts: 3941
Date Registered: 08.06.07

Level-D kaataa simun
« on: 29.01.08, 11:14 »

Mikähän on kun aina kun yrittää 767:lla lentää simu kaatuu. SP:t1-3 asennettu, 9.1 on.
Kaikki muut koneet toimii(PMDG, CLS..).

toimii noin minuutin ja sitten kaatuu. Ennen toiminut hyvin.

Osku Leskinen
Offline Offline

Posts: 3941
Date Registered: 08.06.07

Re: Level-D kaataa simun
« Reply #1 on: 29.01.08, 11:46 »

Viimeksi kaksi tuntia sitten.

kille
Former member
Re: Level-D kaataa simun
« Reply #2 on: 29.01.08, 11:54 »

Mistä päättelet että se on se 767?
Osku Leskinen
Offline Offline

Posts: 3941
Date Registered: 08.06.07

Re: Level-D kaataa simun
« Reply #3 on: 29.01.08, 12:11 »

Ai kaatumisen syy?
Siitä, että kaikki muut koneet toimii samalla kentällä, missä 767 kaatuu.

Tosin aikaisemmin simu ilmoitti, että siinä on joku paneeli virhe ja sen jälkeen aukesi ollydbg ja se alkoi valittamaan jostain PMDG modulista. No minä siirsin sen moduulin eri kansioon ja sitten asensin uudestaan. Voiko tämä johtua myös OllyDGB:stä. Ja miten sen voi poistaa? Ja pitääkö se moduli olla siellä kansiossa(PMDGOptions)

kille
Former member
Re: Level-D kaataa simun
« Reply #4 on: 29.01.08, 12:20 »

Ai kaatumisen syy?
Siitä, että kaikki muut koneet toimii samalla kentällä, missä 767 kaatuu.

Tosin aikaisemmin simu ilmoitti, että siinä on joku paneeli virhe ja sen jälkeen aukesi ollydbg ja se alkoi valittamaan jostain PMDG modulista. No minä siirsin sen moduulin eri kansioon ja sitten asensin uudestaan. Voiko tämä johtua myös OllyDGB:stä. Ja miten sen voi poistaa? Ja pitääkö se moduli olla siellä kansiossa(PMDGOptions)

Siirsit eri kansioon ja..? Kuulostaa kyllä aika "raaka-arska" -toimenpiteiltä joilla saa äkkiä koko simun sekaisin. PMDGoptions pitää olla siellä jos olet asentanut pmdg:n koneita.

Suolla vaan lisää tietoa, miten se kaatuu, tuleeko virheilmoitus, klikkaatko jotain kun se kaatuu, kaatuuko heti kättelyssä jne jne jne.. En usko että tuolla kuvauksella vielä apua löytyy  Undecided

Oletko myös lukenut Level-D:n omat support-foorumit?

Osku Leskinen
Offline Offline

Posts: 3941
Date Registered: 08.06.07

Re: Level-D kaataa simun
« Reply #5 on: 29.01.08, 12:32 »

Elikkä siis ei tarvitse painaa mitään. viimeksi kaatui sillon kun katsoin paneelissa sivulle, sitä ennen kaatui, kun avasin ovet. Pitää vielä kokeilla sitä, että siirtää sen modulin takas.
Kaatuminen tapahtuu niin, että kaikki vaan pysähtyy, mutta ei siitä mitään ilmoitusta tule. Ja kuten sanoin. kaatuu muutaman minuutin jälkeen.

Niin ja käyttis on vista 32bit

Tuomas Hulkkonen
Offline Offline

Posts: 53
Date Registered: 12.01.08

Re: Level-D kaataa simun
« Reply #6 on: 29.01.08, 12:56 »

Sama vika jatkuu täällä, käyttiksenä vaan xp. Jotain hämärää siis tapahtuu, useassa paikassa syytetään nvidian ajureita. Kohta 2 viikkoa taistelleena voin sanoa, että pahalta näyttää, vaikka tuossa toisessa threadissa jo ilmoitin ratkaisseeni ongelman. Äsken kuitenkin kävi vastaava jumitus n. 10 min lennon jälkeen. Voit kokeilla suositeltuja 169.09 ajureita, mutta eivät siis näyttäneet minulla ratkaisseen ongelmaa. Myöskään level-d forumeilta ei ole apuja irronnut Sad
Osku Leskinen
Offline Offline

Posts: 3941
Date Registered: 08.06.07

Re: Level-D kaataa simun
« Reply #7 on: 29.01.08, 14:23 »

Mulla toimi kyllä ennen tässä vistassa mutta nyt rupes tilestämään. Jouluna onnistu helsinki - tukholma - Abu Dhabi - Mauritus samalla koneella ihan ongelmitta. Sitten latasin nvidiaan uusimmat ajurit. Voihan prkl jos se nyt on niistä kiinni tai joku vistan ominaisuus. Angry Silläkin tekis mieli lentää.

EDIT:Eiku perskules sentäs. tuli vasta nyt mieleen että pistin Vistan Aero teeman päälle että saisin arvioitua ne pisteet (jotka ovat((en muista mikä on mikä kun en ole omalla koneella)) 5, 5, 5, 5.3 ja 5.9) Voisiko johtua siitä sillä kuten vatsimin foorumilla sanotaan

"There are some glitches with FS9 and Vista, but generally it's Vista compatible.
You have to manually turn Aero view off. It needs to be off for FSX also, but it's automatically turned off by FSX. "
Heti kun pääsen omalle koneelle otan sen pois ja kokeilen. Tosin, vaikka toimisi se ei auta XP:tä thmbdn
« Last Edit: 29.01.08, 17:06 by Osku Leskinen »

Osku Leskinen
Offline Offline

Posts: 3941
Date Registered: 08.06.07

Re: Level-D kaataa simun
« Reply #8 on: 30.01.08, 13:52 »

Eipä auttanut tuokaan. Pitänee rueta latailemaan vanhoja ajureita.

Nixu
Former member
Re: Level-D kaataa simun
« Reply #9 on: 30.01.08, 13:54 »

Wareversio tekee noin...  Wink
Osku Leskinen
Offline Offline

Posts: 3941
Date Registered: 08.06.07

Re: Level-D kaataa simun
« Reply #10 on: 30.01.08, 14:14 »

Niinpä varmaan. Sittenhän täällä vaikka kenellä olisi Ware. Kuitenkin täällä on monellakin tämä sama ongelma.

EDIT: miten sitten selität sen, että se on ennen toiminut moitteetta jopa 15h lennon putkeen?Huh
« Last Edit: 30.01.08, 14:39 by Osku Leskinen »

Jari Nevasalo
Offline Offline

Posts: 1266
Date Registered: 08.09.07

Re: Level-D kaataa simun
« Reply #11 on: 30.01.08, 20:03 »

 Wink Minulla ei ongelmia , kaikki servicepackit pelissä ja viimoset nvidian ajurit, sid/starit asentuu oikein, höh kun on kummaa Grin

Intel Core i7-3770K  3,5 GHZ|GForce GTX680| 32GB 1866 MHz Corsair DDR3| 2 X 128GB SSD| Seagate 7200 2 TB|W7 64 Pro |FSX
Nixu
Former member
Re: Level-D kaataa simun
« Reply #12 on: 30.01.08, 20:08 »

Aina LDS toiminu, kuin junan vessa.  Wink
Tuomas Hulkkonen
Offline Offline

Posts: 53
Date Registered: 12.01.08

Re: Level-D kaataa simun
« Reply #13 on: 01.02.08, 16:00 »

En mäkään usko, että tässä Level-d:tä pitäisi syyttää. Lähinnä vaan kiinnostaisi ratkaisu Smiley Jotenki kaikki epäilykset kohdistuu vaan tohon näytöohjaimeen (nvidia 7800gtx) ja sen toimintaan.  Todennäköisesti level-d vaan aiheuttaa niin paljon laskentaa, että jossain joku pettää ja kaatuu koko paska, kuten tänään. Kokeilin nyt myös fsx sp2 ja ei parannusta.

ps. ratkaisuun johtavasta vihjeestä tarjoon kaljat heti Smiley
Jan Sandholm
Offline Offline

Posts: 956
Date Registered: 05.07.05

Re: Level-D kaataa simun
« Reply #14 on: 01.02.08, 20:11 »

ps. ratkaisuun johtavasta vihjeestä tarjoon kaljat heti Smiley

Asenna simu ja koneet uudestaan tyhjästä Cheesy.
Pesa
Former member
Re: Level-D kaataa simun
« Reply #15 on: 01.02.08, 21:19 »

Asenna simu ja koneet uudestaan tyhjästä Cheesy.

Juuri äsken tein noin ja nyt ei sitten LVL D 767 toimi.
 
Error message: Panel initialization Failure. Reinstall Level-D Simulations B767-300    <-- on jo tehty

Saamari ennen simun reinstallia tuo toimi loistavasti... Angry
Pesa
Former member
Re: Level-D kaataa simun
« Reply #16 on: 01.02.08, 22:12 »

Huh... sainpas toimimaan..

Tällasilla ohjeilla: http://www.leveldsim.com/forums/forum_posts.asp?TID=14648

Osku Leskinen
Offline Offline

Posts: 3941
Date Registered: 08.06.07

Re: Level-D kaataa simun
« Reply #17 on: 02.02.08, 11:10 »

Huh... sainpas toimimaan..

Tällasilla ohjeilla: http://www.leveldsim.com/forums/forum_posts.asp?TID=14648

Voitkos laittaa sen ratkaisun tänne kun muillakaan ei toimi?
 
Mulla ei toimi nimittäin tuo sivu. Lukee vaan että "Error änne?
Only members with sufficient permission can access this page." Mitenkä tonne pääsis?

kille
Former member
Re: Level-D kaataa simun
« Reply #18 on: 02.02.08, 12:25 »

Voitkos laittaa sen ratkaisun tänne kun muillakaan ei toimi?
 
Mulla ei toimi nimittäin tuo sivu. Lukee vaan että "Error änne?
Only members with sufficient permission can access this page." Mitenkä tonne pääsis?

Rekisteröitymällä tuotteen omistajaksi, ohjeet täällä http://www.leveldsim.com/forumreg.htm <- taisin kysäistä jo aiemmin oletko hakenut tuolta apuja.

Lisäys: ensin pitää liittyä tuon foorumin jäseneksi, sen jälkeen käydä syöttämässä rekisteröintinumero tuolla yllämainitulla sivulla.

Mielestäni niitä ohjeita ei pidä tänne alkaa siirtelemään, koska idea on juuri etteivät warettajat saa rekisteröidyttyä ja saavat setviä itse ongelmansa. Reilu peli reilua firmaa kohtaan.
Tuomas Hulkkonen
Offline Offline

Posts: 53
Date Registered: 12.01.08

Re: Level-D kaataa simun
« Reply #19 on: 02.02.08, 13:54 »

No niin sain kaksi onnistunutta lentoa suoritettua. Vaihdoin pienemmän reson ja lensin windowed modessa. Lisäksi en ollut huomannut aiemmin laittaa /3GB vipua boot.ini tiedostoon, jolloin 3 gigan muistista oli van 2 gigaa käytössä. Nyt vaan pitää toivoa, että kestävyys pysyy Wink

Pages: [1] 2 Reply Print 
« previous thread next thread »
Jump to:  

1