FSnordic.net
Home Help Rules Login Register
Welcome, Guest. Please login or register.
16.01.18, 17:32

Login with username, password and session length
+  FSnordic.net Forums
|-+  Finnish Discussion / Lentosimulaattorit
| |-+  Verkkolentäminen (Moderators: Juha Kalli, Mikko Maliniemi, Janne Sinkkonen, Ilkka Portti, Mikko J Köykkä)
| | |-+  SB3-kysymys
:  

« previous thread next thread »
Pages: [1] Reply Print
Author Topic: SB3-kysymys  (Read 1034 times)
Kimmo Kyle
Offline Offline

Posts: 4909
Date Registered: 12.09.02

SB3-kysymys
« on: 30.01.08, 19:34 »

Tipautetaanpa viittaus tuohon reunanpehmennyskeskustelussa esittämääni kysymykseen jos löytyisi paremmin tietäjiä
http://www.fsnordic.net/discussion/index.php/topic,48902.msg857261.html#msg857261
Toni Tihleman
Toni13
Offline Offline

Posts: 2792
Date Registered: 02.06.03

Re: SB3-kysymys
« Reply #1 on: 30.01.08, 19:49 »

Avaat vaan sen SB3.exen sieltä minne olet sen asentanut. Full screenissä se tosin ei ole välttämättä kovin käytännöllinen, koska joudut pomppimaan aina simusta pois, jos haluat SB:tä katsoa. Mutta window modessa toimii mainiosti.
Kimmo Kyle
Offline Offline

Posts: 4909
Date Registered: 12.09.02

Re: SB3-kysymys
« Reply #2 on: 30.01.08, 19:56 »

Avaat vaan sen SB3.exen sieltä minne olet sen asentanut. Full screenissä se tosin ei ole välttämättä kovin käytännöllinen, koska joudut pomppimaan aina simusta pois, jos haluat SB:tä katsoa. Mutta window modessa toimii mainiosti.

Oolrait, kiitos.. ei siis ole mulle vaihtoehto koska full screenillä mennään. Ajattelin että se toimii jotenkin multiplayer-chat ikkunan tavoin mutta kun ei.
Kimmo Kyle
Offline Offline

Posts: 4909
Date Registered: 12.09.02

Re: SB3-kysymys
« Reply #3 on: 05.02.08, 12:09 »

Lisätäänpä tähän nyt vielä että kokeiltuani totesin että kyllähän se myös FS:n oman multiplayer-chat ikkunan kautta toimii jos enabloi sen asetuksista! Tosin ATC-lista jää piiloon mutta se on nyt sitä "realismia" sit.

Suorituskyky tuntuu olevan yhtä surkea kuin moduliversiossakin joten varsinaista hyötyä tästä ei saa, mutta täytyy jossain kohtaa kokeilla ihan pidemmällä lennolla miten homma toimisi käytännössä.
Kimmo Kyle
Offline Offline

Posts: 4909
Date Registered: 12.09.02

Re: SB3-kysymys (lisää kysymyksiä)
« Reply #4 on: 12.02.08, 15:56 »

Jatketaanpa vielä.

SB3:n vaikutus simun toimintaan on ärsyttänyt alusta asti ja ajoittain pitänyt pitkiäkin aikoja poissa verkkolentohommista. Frameissa mitattuna suorituskyky tipahtaa noin vajaa puolet kun SB3:n iskee päälle. Käytännössä tarkoittaa että esimerkiksi lähestymiset kaikille paitsi defaulttikentille mennään luokassa alle 10fps joka on jo ihan vitsiä. Simun takkuisuus on lisäksi silminnähden pahempaa kuin mitä pelkkä fps-luku antaisi odottaa.

Moduli- ja external -käyttötavat on kokeiltu, ei pahemmin eroja.

Kysymys: onko joku samassa tilanteessa siirryttyään ajamaan SB3:sta eri koneella WideFS:n tms yli havainnut MERKITTÄVÄÄ suorituskyvyn paranemista?

Kimmo Kyle
Offline Offline

Posts: 4909
Date Registered: 12.09.02

Re: SB3-kysymys (lisää kysymyksiä)
« Reply #5 on: 25.02.08, 10:02 »

Kysymys: onko joku samassa tilanteessa siirryttyään ajamaan SB3:sta eri koneella WideFS:n tms yli havainnut MERKITTÄVÄÄ suorituskyvyn paranemista?

Ostettuani FSUIPC+WideFS -yhdistelmän ja asennettuani SB:n läppärille, voin vastata itselleni että nyt simu pyörii oikein mukavasti, aivan kuin Squawkbox ei olisikaan käynnissä. Lisäetuna se että Squawkboxin kaatuminen ei enää voi kaataa myös simua  thmbup  Miinuspuolena ylimääräinen näpertely verkkolentoa valmistellessa, siihen kun tuntuu muutenkin tuhrautuvan vajaa tunti.

Tokihan tuo paketti maksoi n. neljäkymppiä mutta ei sillä vielä olisi uutta prosaa koneeseen saanut..  Undecided siihen nähden varsin merkittävä "tehonlisäys"
Pages: [1] Reply Print 
« previous thread next thread »
Jump to:  

1