Kaupunkikuvia.

<< < (97/99) > >>

valvoja:
Kävin kokeilemassa toissailtana PowerShot S110:n hämäräkuvausta parin ruudun verran kun oli puoli tuntia aikaa tapettavana. Linnunlaulun kevyen liikenteen silta on siitä jännä paikka, että se heiluu aika kovastikin kun joku liikkuu sillä. Aika hyvä kuvanvakaaja tuossa pokarissa on. Kuvat on otettu ilman jalustaa vain tukemalla kamera siltaan joka liikkuu.

f2 - 1/2 s ISO160.


f2.2 - 2 s ISO80.

valvoja:
Eilen tuli otettua pari ilmakuvaa Helsingin työn alla olevista entisistä satama-alueista.

Jätkä sen kun porskuttaa, vaikka kovin on tyhjää vielä. Tuo Tallinnan laivojen laiturista merelle työntyvä hiekanvärinen pätkä on uusi tänä vuonna täyttömaalle rakennettu laituri. Matkustajaterminaalin on tarkoitus myös joskus laajentua sinne.


Eipä Sompasaaressakaan vielä ole suuria tapahtunut. Muutama hassu talo on rakennettu Kulosaaren sillan tuntumaan. Tämä alue tulisi minun mielestäni rakentaa 10-20 kerroksisena jotta asuntoja tulisi paljon, mutta eihän se sovi Helsingin silhuettiin..Tuossa vielä nuo jo nyt rakennetut talot jotka ovat vain 7-8 kerroksisia. Viereen pitäisi alkaa kohta nousemaan REDI nimellä kulkeva kauppakeskus ja sen yhteyteen 35 kerroksiset asuintornit.

valvoja:
Laitetaan muutama lisää tätä "muuttuva kaupunki" sarjaa.

Kehä III:n ja Porvoonväylän liittymä sekä uusi jätevoimala.


Jätkäsaari. Kovin paljon ei ole maisema muuttunut Joulukuun kuvista.


Pasilan "alapiha". Tänne on kuulema alkanut nousta tornitaloja. Litteältä näyttää vielä.


Konepajan alue alkaa olla jo valmis (nuo värikkäämmät talot kuvan keskellä). Rakennusfirman markkinointimateriaaleissa tätä aluetta kuvataan: "Tällainen alue syntyy vain kerran sadassa vuodessa!".


Ja vielä Sompasaari ja Kalasataman keskus. Tännekin pitäisi nousta torneja, mutta täälläkin on vielä kovin hiljaista. Kuvassa näkyy myös hyvin uusi kevyen liikenteen silta Kalasataman alueelta Mustikkamaalle.

tomiki69:
Helsinkiä Lokakuun aamuina .ilkkapo:
Eiliseltä pari pakkaspäivän kuvaa:


Navigation

Up one level

Next page

Previous page