Ryhmälentosuunnitelmia

<< < (45/122) > >>

jukkapalander:
Quote

Pyyvä lommaa.


Oonhan minä sillon lomalla, mutta hyvää vauhtia menossa jo takas kohti Jyväskylää. 

Arnoldi:
Sopivasti varasin tuossa BA:n lennon jonka ETD 1510z eli samoilla minuuteilla lähtö. Varmasti mahtava rupeama tiedossa.   

Assiini:
Muistutus sunnuntain flaikkarista kaikille!! Mahtava tapahtuma tiedossa; yli 300 schedule-lentoa ja siihen vielä non-schedulet päälle niin kyllä lähtee Arvioivat Heathrowin platalla olevan kerrallaan lähes koko ajan noin 40 konetta, joten katseltavaa riittää. Kokeneemmillekin verkkolentäjille tiedossa mahtava tapahtuma, joten kaikki mukaan sunnuntaina

Ripa

Assiini:
Tuli hankittua toi Aerosoftin Heathrow 2008 ja on kyllä niin matalat Framet lisurikoneiden kanssa, että ei järkeä. Tarvinnee heittää asetuksia todella paljon alaspäin tai lähteä matkaan Defu Cessnalla Auttaisikohan simun uudelleen asennus frameihin koska ymmärrykseni mukaan simuun on kertynyt kaikkea skeidaa vuoden aikana, saisi tiedostot puhtaammiksi? Vaikuttaako se frameihin? Entä FSX:n korjausasennus, toimiiko sen jälkeen mitkään lisurit vai onko turha toimenpide?

Assiini:
Huomista flaikkaria varten on tehty "erillinen" scenery Heathrow:lle http://www.ivao.co.uk/scenery/LL.zip. Kyseinen lisuri siis FS2004:lle... Ja täällä iltamaa varten pikkainen briifaus http://ivao.co.uk/splendor/Heathrow%20Briefing.pdf.

Navigation

Up one level

Next page

Previous page