Ryhmälentosuunnitelmia

<< < (65/122) > >>

Assiini:
Quote

No hyvä että Cargoja saa tulla enemmän.

Taidan ottaa pienen rahtikoneen alle (varmaan Finskin wanha B732) ja lentää sillä.


Sehän passaa

Assiini:
Noniin, vielä muutama päivä Damin reissuun! Tulkaa paikalle Barcelonaan hyvissä ajoin. Tarkoitus olisi, että päästään ilmaan 1200UTC. Nähdään Barcassa jossain R3-parkin ympärillä. Rahtikoneet ruutuihin 64X, 63X, 60, 61, 62 jne...  Matkustajakoneet terminaalin länsipäähän paikoille F4-E6.

Ilmoittautumisia on tullut hyvin mutta edelleen sekaan mahtuu! Eiköhän laiteta ryhmälentojen lentäjäennätys uudelle kymmenluvulle

Assiini:
Noniin! Noin 18h aikaan flaikkariin Espanjassa odottelee ainakin lennonjohto meitä (ja monia muita) sekä todennäköisesti Ranskan ilmatila on ATC-peitossa. Ihmisten puheiden perusteella yli 10 henkilöä osallistumassa huomiseen flaikkariimme, joten meininkiä riittää, alusta loppuun Barcan päähän luvannut noin 10kts tuulta ja Amsterdamissa pitäisi olla niinikään kohtuullinen keli.

Eli kaikkki alkaa olla valmiina huomiseen ryhmälentoon! Nähdään Barcelonassa Suomen aikaa noin kello 14:45. Ketkä ovat lähdön kanssa kahden vaiheilla niin mukaan vaan

Jnee:
Per... tästä ryhmälennosta ei tullut mitään. Espanjalainen johtaja ei antanut jotain muuta kuin vakiolähtöreittejä kun koneessa ei ollut FMSssää. Sitten sain lähteä suoraan OKABIlle kun lennonjohtaja lähti pois mutta kone kaatui 20 nm ennen OKABIa.
Harmi, mutta nyt lähden joltakin Hollannin korpikentältä EHAMille pikkukoneella.

juhis:
Minunkin ryhmälento keskeytyi Ranskan kohdalla, kun kone pukkasi bluescreeniä... Pakko asentaa simu uusiksi kun meinaa kaatuilla koko ajan..

Navigation

Up one level

Next page

Previous page